up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Brooks england

Brooks england Kvinna Sadel B17 S Imperial

plus
 • Play videoBrooks england Kvinna Sadel B17 S Imperial
 • Brooks england Kvinna Sadel B17 S Imperial

Brooks England Kvinna Sadel B17 S Imperial

Produktbeskrivning Brooks england Kvinna Sadel B17 S Imperial

B17 S Imperial är damerna versionen av B17 Imperial och presenterar den centrala utskurna, först designad av BROOKS över 100 år sedan. Den? Registrerad skär ?, som kan läsas i 1890 katalogen är? Ett säkert förebyggande för alla perineal påtryckningar ".

Specifikation:

Längd: 242mm.

Bredd: 176mm.

Längd: 58mm.

Vikt: 460g.


Vill du ha mer cyklingprodukter från märket Brooks england? På bikeinn, din cyklingbutik online, hittar du ett brett utbud av cyklingprodukter relaterade till Brooks england Kvinna Sadel B17 S Imperial. Just nu finns Brooks england Kvinna Sadel B17 S Imperial i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje cyklingvara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Funktioner Brooks england Kvinna Sadel B17 S Imperial

Färg
Kön
Rekommenderad Användning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Väldigt bekväm!

-

Snabb leverans! Mycket bekväm och vacker. Den perfekta biten som saknades för att göra min elcykel ännu mer speciell och unik! Jag hoppas kunna köra många km med denna nya sadel.

Mycket bra.

-

Det gick smidigt från leverans till leverans. Produkten är också mycket bra. Jag kommer att använda den igen

Det gör ont så illa

-

ser bra ut och har en fantastisk kvalitet (paket också) och jag vet att det kommer att bli den bästa bekvämaste sadeln i framtiden, men just nu är det en tortyr ...

Favoritsadel

-

Händer ner min favorit cykelsadel.

Brooks imperial kort

-

Seat kom i Brooks låda men kunde ha använt en annan låda för att skydda den eftersom plastpåsen rivs och lådan skadades. Lyckligtvis var det ingen skada på sätet men du kunde se det genom väskan. Sitsen kände mig väldigt trevlig ur lådan och efter att ha satt passformen kände jag mig trevlig. Bara 20 mil på det hittills men jag känner att det kommer att bli bra efter inbrottet.

Stor sadel

-

Jag använde sadeln för en cykeltur på 35 mil precis ut ur lådan. Det var ganska bekvämt. Jag har kört den över 135 mil den senaste veckan och det verkar bekvämare varje dag. Så glad att jag köpte den här sadeln.

Bästsäljaren

-

Den mycket snabba frakten / Exakt som annonserat / Bra & Vacker produkt. Tack.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up