`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Campagnolo

Campagnolo Bora One Dark 50 Tubular Shimano (Pair)

 • Campagnolo Bora One Dark 50 Tubular Shimano (Pair)
 • Campagnolo Bora One Dark 50 Tubular Shimano (Pair)

Campagnolo Bora One Dark 50 Tubular Shimano (Pair)

Produktbeskrivning Campagnolo Bora One Dark 50 Tubular Shimano (Pair)

Den legendariska Bora är inte bara för pros.Features av detta hjul är höjden av sin kant, kan vinna medan tävlar med Greipel eller racing uppåt med Valverde, en ny bredd som garanterar komfort, stelhet, reaktivitet och banbrytande aerodynamisk prestanda, 3Diamant fnish på bromsspår för kraftfull, modulär bromsning, exklusiva G3 ekrar i kombination med externa nipplar för alltid effcient underhåll, olika diametrar på främre och bakre nav med kon / cup systemet och USB-lager som erbjuder Bora en 50 klient en jämnhet som är dock överlägsen traditionella system. Allt detta gör den idealisk för tävlingscyklister på alla nivåer och, från och med idag, även för amatörer tack vare ankomsten av vikar version. Bora ™ One hjulpar finns nu också i den nya mörka Label version. Bora ™ Ett hjul är helt handmonterade av en specialiserad Campagnolo® tekniker och kontrolleras i varje liten detalj med elektroniska instrumentation.This säkerställer maximal prestanda och tillförlitlighet för alla Campagnolo® hjul.

Funktioner:

NEW FULL CARBON RIM, 24,2 mm bred, för rören OCH clinchers: stor komfort och maximal aerodynamik för

interagera med nya standarder däck. Extremt hög styvhet i sidled och reaktivitet hjul.

EXKLUSIVT RIM Utskriftssystem: rim målning inte längre behövs. Vikten är kraftigt reducerad och att ytan är fri från defekter.

3DIAMANT ™ broms ytbehandling

RDB ™ RIM dynamisk balans: exklusiv system som garanterar perfekt balansering av fälgen även vid höga hastigheter. Gjuten i fälgen själv.

Nya bromsbelägg gjorda speciellt för CARBON HJUL: den nya blandningen ökar bromsprestanda med ca 40% på vått underlag och 20% på torrt underlag utan att öka slitage på plattan. För en mer modulär och säkrare stopp.

Ekrar med aerodynamiska profilen: ger maximal aerodynamisk penetration. Reducerar luftmotstånd sparande ryttare energi.

EKRAR ANTI rotationssystem: tillåter ekrarna att upprätthålla bästa aerodynamiska positionen.

EXCLUSIVE G3 ™ EKER MÖNSTER: perfekt balans mellan ekrarnas spänning på båda sidor av hjulet. minskar stress, ökar tvärgående styvhet och kraftöverföring till hjulet. G3 ™ eliminerar vibrationer även med "tunga" cyklister.

ALUMINIUM HUB: ger en hög grad av lateral styvhet samtidigt hålla vikten låg.

USB ™ CERAMIC Kullager: minskar friktionen, ger större jämnhet, och upprätthåller prestanda över tiden.

OVERSIZED FLÄNS: ökad vridstyvhet och högre reaktivitet.

Kopp och konlagren: lätt boll / lagerjustering minskar möjlig boll / lagerspel precision drift bibehåller prestanda över tiden.

ALUMINIUM AXEL: minskar vikten av hjulet.

QUICK RELEASE: ny, helt omgjorda och lättare aerodynamiska profilen hjulblocket. Stål ryggrad och excentrisk, spak med borr belysning och aluminum die.

Excentrisk förslutningssystem tillåter cyklisten att modulera tryck som är nödvändigt för ökad känslighet för att hitta den rätta stängning av blocket. Lätt att använda, med ett material som tål slitage, rost, och tryck

Specifikationer:

Rörformiga: 1,265 g

Clincher 1,485 g

Teknologi:

3Diamant ™: Campagnolo® har anställt sina tekniska resurser för att ytterligare förbättra den redan imponerande bromsprestanda för sin fulla kol hjul systems.Having redan undersökt, designat och producerat internt högpresterande bromsbelägg speciellt framtagen för Campagnolo® kol hjul, den Campy Tech Lab ™ siktet inställt på att finslipa broms säkerställa surface.To optimal prestanda i alla förhållanden som en komplett bromssystem skulle bromsbelägg fungera ännu bättre med en förbättrad broms surface.The resultatet av denna forskning producerade nya 3Diamant ™ ytbehandling som, med hjälp av avancerade maskiner och toppmoderna diamant tippade precisionsverktyg, eliminerar brister orsakade av icke homogena harts insättningar och tillåter bromsbelägget att arbeta direkt ovanpå speciellt vävda kol fibers.This ny process eliminerar "bryta i" period, förbättrar broms prestanda under både våta och torra förhållanden och skapar en mer linjär och smidig helhetsbromsprestanda.

G3 Geometri: Campagnolo® har utvecklat en monterings arkitektur som, jämfört med en traditionell hjul, gör det möjligt att förbättra energiöverföring, minska stressen på ekrarna på höger och öka tvär rigidity.This uppnås eftersom G3 ™ geometri rätt sidan av bakhjulet är utrustad med dubbelt så många ekrar som vänster. Resultaten av G3 ™ -systemet är verkligen extra: bättre överföring av det drivande momentet, bättre styvhet i sidled, reduktion av spänningen i de bakre hjul ekrar. Och tack vare G3 ™ -systemet som kompenserar för de krafter som verkar på 2 sidor av hjulet, det finns inga fler hjulvibrationer, även för tyngre people.In 2012 avstånds de Shamal ™ och Zonda ™ hjul öka lyhördheten specifikt tack vare detta system. G3 ™ blir Mega G3 ™ tack vare den överdimensionerade flänsen. Med denna lösning kan en ökning av torsionsstyvheten värdena ännu fler, till fördel för den totala responsen i hjulet.

Dynamic Balance ™: RIM Dynamic Balance ™ - Aluminiumhjul: Konceptet är enkelt och elegant: balansera vikten av packningen, med en brevförsändelse av samma vikt placeras på exakt motsatt sida. För toppmodeller, uppnås detta genom en speciell operation på den del av fälgen motsatt kanten gemensamt.

EKRAR Dynamic Balance ™: För instegsmodeller Dynamic Balance ™ erhålls genom att använda två överdimensionerade ekrar i avsnittet motsatt leden. Resultatet är ett hjul med perfekt balanserade rotationsdynamik.

RIM Dynamic Balance ™ - Carbon hjul: För kol hjul principen är densamma, men appliceras med en annan teknik. När man gör kol fälgar är de stycken av koltyg i linje på ett sådant sätt att den resulterande kanten är alltid balanserat.


bikeinn, visar vi alla Campagnolo Bora One Dark 50 Tubular Shimano (Pair)egenskaper. I vår cykling butik kan du hitta olika storlekar på Campagnolo Bora One Dark 50 Tubular Shimano (Pair). Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av Campagnolo Bora One Dark 50 Tubular Shimano (Pair) och ta del av våra andra erbjudanden på cyklingutrustning.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga