`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Campagnolo

Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit

 • Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit
 • Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit
 • Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit

Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit

Produktbeskrivning Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit

En liten elektronisk komponent som utför en extremt viktig uppgift.

Gränssnittet omvandlar de analoga signalerna som tas emot från kontrollerna i de digitala signalerna överförs till EPS ™ Power Unit ™.

Men det är inte allt den gör. Den används också för att uppsättningar den initiala konfigurationen och justera drivlinan inställningar under ett lopp, samt visa batteri level.A viktig komponent för den elektroniska drivlinan, kan den installeras på styresmonteringen eller på bromskablarna.

Funktioner:

ANALOG DIGITAL signalomvandling Omvandlar de analoga signalerna som tas emot från kontrollerna i de digitala signaler som sänds till enheten.

"Nollställning" OCH "Riding INSTÄLLNING" Används för att ställa den initiala konfigurationen av komponenterna och göra finjusteringar under ett lopp.

RGB LED: visualiserar batteriets laddningsstatus.

Två möjliga INTERFACE monteringsalternativ Den unika designen av gränssnittet låter användaren välja om du vill installera det på bromskabeln eller på cykelfäste.

Specifikationer:

Vikt: 24 gr.

Technologies:

Ridning Inställningar: Kunden kan justera referensläge för bakväxeln och / eller växeln med hjälp av justeringsproceduren kallas Riding inställning. Justeringen av bakväxeln är utformad speciellt i fall du ändrar hjulet för en med en uppsättning av kugghjul som är placerade på olika sätt i förhållande till avhoppen. Det är möjligt att starta proceduren för antingen bakväxeln eller växeln från någon kedjering. Varje gång antingen knapparna 2 eller 3 trycks utför systemet en uppsättning förskjutning av 0,25 mm om du agerar på bakväxeln, och cirka 0,1 mm om du agerar på växeln. När du har avslutat justeringen fasen kommer systemet korrigera de etablerade positionerna för alla kedjedreven baserat på de nya inställningarna.

Noll Inställningar: De förfaranden för att återställa bakväxeln och växeln till noll är avgörande för att systemet ska fungera.

Dessa procedurer medger att systemet lär sig referenspositioner i kedjan på kedjehjulen och klingor, som kommer att användas för att beräkna positioner som måste användas i alla driftsförhållanden. Under nollställning fas rörelser bakväxeln och växeln ske kontinuerligt, och inte genom som rörelser som under justering, och de är beroende av trycktiden för spakar 2 och 3. Positionen kan ändras genom att med bara hundra.


Välkommen till vårt Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit specjalerbjudande! Tänk på bikeinn när du vill förnya ditt cyklingmaterial. bikeinn är en onlinebutik som arbetar tillsammans med de bästa nationella och internationella märkena som Campagnolo så att du kan hitta allt du letar efter och kunna njuta av ditt liv och dina aktiviteter till fullo. Kolla in de tillgängliga produkterna under Reservdelar komponenter.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI