Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit

Campagnolo Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Campagnolo

$ 26.95

Antal

info

Minimum online price audited bynetRivals

lupa

Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit

close

Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit

Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit

Beskrivning

En liten elektronisk komponent som utför en extremt viktig uppgift.
Gränssnittet omvandlar de analoga signalerna som tas emot från kontrollerna i de digitala signalerna överförs till EPS ™ Power Unit ™.
Men det är inte allt den gör. Den används också för att uppsättningar den initiala konfigurationen och justera drivlinan inställningar under ett lopp, samt visa batteri level.A viktig komponent för den elektroniska drivlinan, kan den installeras på styresmonteringen eller på bromskablarna.
Funktioner:
ANALOG DIGITAL signalomvandling Omvandlar de analoga signalerna som tas emot från kontrollerna i de digitala signaler som sänds till enheten.
"Nollställning" OCH "Riding INSTÄLLNING" Används för att ställa den initiala konfigurationen av komponenterna och göra finjusteringar under ett lopp.
RGB LED: visualiserar batteriets laddningsstatus.
Två möjliga INTERFACE monteringsalternativ Den unika designen av gränssnittet låter användaren välja om du vill installera det på bromskabeln eller på cykelfäste.
Specifikationer:
Vikt: 24 gr.
Technologies:
Ridning Inställningar: Kunden kan justera referensläge för bakväxeln och / eller växeln med hjälp av justeringsproceduren kallas Riding inställning. Justeringen av bakväxeln är utformad speciellt i fall du ändrar hjulet för en med en uppsättning av kugghjul som är placerade på olika sätt i förhållande till avhoppen. Det är möjligt att starta proceduren för antingen bakväxeln eller växeln från någon kedjering. Varje gång antingen knapparna 2 eller 3 trycks utför systemet en uppsättning förskjutning av 0,25 mm om du agerar på bakväxeln, och cirka 0,1 mm om du agerar på växeln. När du har avslutat justeringen fasen kommer systemet korrigera de etablerade positionerna för alla kedjedreven baserat på de nya inställningarna.
Noll Inställningar: De förfaranden för att återställa bakväxeln och växeln till noll är avgörande för att systemet ska fungera.
Dessa procedurer medger att systemet lär sig referenspositioner i kedjan på kedjehjulen och klingor, som kommer att användas för att beräkna positioner som måste användas i alla driftsförhållanden. Under nollställning fas rörelser bakväxeln och växeln ske kontinuerligt, och inte genom som rörelser som under justering, och de är beroende av trycktiden för spakar 2 och 3. Positionen kan ändras genom att med bara hundra.

Om du letar efter Campagnolo Chorus Eps Under BB Cable Kit, så har du tur. I vår cyklingbutik online, har du de bästa priserna tillgängliga med förtroendet som butiken bikeinn ger dig. Du behöver inte vänta längre utan beställ dina Drivlinorprodukter redan nu. bikeinn erbjuder ett exklusivt utbud av Kablar och höljen för olika sorters aktiviteter. Vår Kablar och höljen är designad för att passa dina behov och ge dig fullständig kontroll, oavsett väder.

Funktioner

EAN-kod:
8004995868531

Se fler liknande produkter:

Campagnolo - Drivlinor - Kablar och höljen

. Drivlinor

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundernas tankar (0)

Produktomdöme 5 / 5
Skriv en recension
coinn

Skriv ett omdöme om denna produkt och tjäna CoINNs

(Endast nuvarande kunder)

Produktomdöme:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Observera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och läggas upp inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så kontrollera att din e-postadress är korrekt.