Campagnolo Chorus Eps Under Seat Cable Kit

Campagnolo Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Campagnolo

$ 70.45

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Campagnolo Chorus Eps Under Seat Cable Kit

close

Campagnolo Chorus Eps Under Seat Cable Kit

Campagnolo Chorus Eps Under Seat Cable Kit

play-video

Campagnolo Chorus Eps Under Seat Cable Kit

Produktbeskrivning

En liten elektronisk komponent som utför en extremt viktig uppgift.
Gränssnittet omvandlar de analoga signalerna som tas emot från kontrollerna i de digitala signalerna överförs till EPS ™ Power Unit ™.
Men det är inte allt den gör. Den används också för att uppsättningar den initiala konfigurationen och justera drivlinan inställningar under ett lopp, samt visa batteri level.A viktig komponent för den elektroniska drivlinan, kan den installeras på styresmonteringen eller på bromskablarna.
Funktioner:
ANALOG DIGITAL signalomvandling Omvandlar de analoga signalerna som tas emot från kontrollerna i de digitala signaler som sänds till enheten.
"Nollställning" OCH "Riding INSTÄLLNING" Används för att ställa den initiala konfigurationen av komponenterna och göra finjusteringar under ett lopp.
RGB LED: visualiserar batteriets laddningsstatus.
Två möjliga INTERFACE monteringsalternativ Den unika designen av gränssnittet låter användaren välja om du vill installera det på bromskabeln eller på cykelfäste.
Specifikationer:
Vikt: 24 gr.
Technologies:
Ridning Inställningar: Kunden kan justera referensläge för bakväxeln och / eller växeln med hjälp av justeringsproceduren kallas Riding inställning. Justeringen av bakväxeln är utformad speciellt i fall du ändrar hjulet för en med en uppsättning av kugghjul som är placerade på olika sätt i förhållande till avhoppen. Det är möjligt att starta proceduren för antingen bakväxeln eller växeln från någon kedjering. Varje gång antingen knapparna 2 eller 3 trycks utför systemet en uppsättning förskjutning av 0,25 mm om du agerar på bakväxeln, och cirka 0,1 mm om du agerar på växeln. När du har avslutat justeringen fasen kommer systemet korrigera de etablerade positionerna för alla kedjedreven baserat på de nya inställningarna.
Noll Inställningar: De förfaranden för att återställa bakväxeln och växeln till noll är avgörande för att systemet ska fungera.
Dessa procedurer medger att systemet lär sig referenspositioner i kedjan på kedjehjulen och klingor, som kommer att användas för att beräkna positioner som måste användas i alla driftsförhållanden. Under nollställning fas rörelser bakväxeln och växeln ske kontinuerligt, och inte genom som rörelser som under justering, och de är beroende av trycktiden för spakar 2 och 3. Positionen kan ändras genom att med bara hundra.

Välkommen till vårt Campagnolo Chorus Eps Under Seat Cable Kit specialerbjudande. På bikeinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras cyklingutrustning, men också expertinformation på cyklingprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Kablar och höljen.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Campagnolo - Drivlinor - Kablar och höljen

. Drivlinor

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

imagen

Campagnolo Chorus Eps Under Seat Cable Kit

$ 70.45

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!