`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Campagnolo

Campagnolo Ergopower Brake Lever Hoods Record/Chorus

Campagnolo Ergopower Brake Lever Hoods Record/Chorus

 • Campagnolo Ergopower Brake Lever Hoods Record/Chorus
 • Campagnolo Ergopower Brake Lever Hoods Record/Chorus

Campagnolo Ergopower Brake Lever Hoods Record/Chorus

Produktbeskrivning Campagnolo Ergopower Brake Lever Hoods Record/Chorus

Föreningarna som används avkastning överlägsen bromsprestanda och ljusare pad innehavare gör pad ersättare snabbt och enkelt. Men det är inte alla. Campagnolo® erbjuder två alternativ: vid sidan av klassiska fram / bak broms differentiering för maximal lätthet och bromsmodulering, det finns också en dubbel vrid alternativet för bakbromsen, för ännu mer beslutsamma och kraftfulla bromsar. Valet är ditt!

Funktioner:

EXKLUSIVT bromskloss KOPPLING / frånkoppling SYSTEM snabb och säker bromsbelägg ersättare.

SPECIAL FÖRENING: minskning av bromssträckan i både torra och våta förhållanden längre bromsbelägg och broms spår liv Maximal tystnad

SKELETON bromsarmarna: ingen böja armar, modularitet, reducerad vikt

FRONT / BAK DIFFERENTIERADE BROMSNING lättare bakbroms större bromskraft module

TÄNDARE PAD HÅLLARE reducerad vikt

DUAL PIVOT FRONT / BAK VERSION bromsen tillåter ett närmare broms

Specifikationer:

Vikt: 302 gr.

Teknologi:

Skelett ™ Bromsar: före alla sina konkurrenter på marknaden har CAMPAGNOLO ALLTID särskilt uppmärksammat ATT GE effektiv bromsning I ALLA cykelbetingelser genom att modulera främre broms JÄMFÖRT MED baksidan. Större styvhet i kombination med ännu lägre vikt var målet måltavla våra Campy Tech Lab ™ ingenjörer vid utformningen skelett ™ bromsar. En kombination som berikar praktiskt taget varje groupset från Athena ™ till Super Record ™ .thanks till dess dubbla stödjepunkt arkitektur, är frambromsen kunna greppa kanten med cirka 70% av den totala bromskraften; bakbromsen, som bara har en enda stödjepunkt slutar bakhjulet från skruvat på grund av blixtnedslag på de bakre tack vare tillämpning av en kraft som är lägre än vid fronten. Den enda stift struktur gör det också möjligt att spara några gram jämfört med den dubbla stödpunkten en. Analogin är uppenbar: tänk på ABS på bilar som förhindrar hjullåsning vid bromsning och tänker på allt säkerhets detta har gett. Differentierade Campagnolo® broms syftar till att ge dig samma säkerhet på din cykel.

En av de viktigaste principerna bakom utformningen av varje komponent är diskriminerande materialvalet. Efter att ha beaktat komplexiteten i stress karta bromsorganen är föremål för, vi konstaterat att det bästa materialet för att göra dem förblir aluminium alloy.Our Campy Tech Lab ™ ingenjörer har tillämpat en grundläggande tektonik koncept till Skeleton ™ bromsar, en som i huvudsak fastställer två vägar att följa: användningen av den minsta mängd material möjligt och platsen för detta material vid det maximala avståndet med avseende på de neutrala böjningsaxel sektionen ifråga. Genom att göra så, vi optimera komponenterna vikt styvhet relation och få en viktminskning. Och detta är allt gjort medan faktiskt förbättrar den traditionella tillförlitligheten Campagnolo® braking.Following professionella cyklister innebär att man uppfyller alla deras behov. Detta är anledningen till Campagnolo® har designat två broms alternativ för Super Record ™, Record ™, Chorus ™ och Athena ™ bromsar. En extrapivot har lagts till standard enda sväng bakre version för dem som vill ha en omedelbar och avgörande broms response.Braking kraftfulla resultat från både vår skelett- design och nya bromsskon kombination. Skohållaren möjliggör bättre reglering och bidrar till att förbättra friktionsytan.


Köp Campagnolo Ergopower Brake Lever Hoods Record/Chorus i Drivlinorkategorin från din butik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Reservdelar. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Campagnolo, på bikeinn, kommer du hitta ett brett urval av produkter som också kan intressera dig. Campagnolo är fokuserat på innovation och förbättring av upplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Funktioner Campagnolo Ergopower Brake Lever Hoods Record/Chorus

Aktiviteter
Reservdelar
Underkategori

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Campagnolo ergopower bromshävarm huvar

-

Lätt att installera och trevligt att ha tät passning tillbaka. Tack

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI