`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Campagnolo

Campagnolo Eurus Tyre Shimano 11s (Pair)

 • Campagnolo Eurus Tyre Shimano 11s (Pair)
 • Campagnolo Eurus Tyre Shimano 11s (Pair)
 • Campagnolo Eurus Tyre Shimano 11s (Pair)

Campagnolo Eurus Tyre Shimano 11s (Pair)

Produktbeskrivning Campagnolo Eurus Tyre Shimano 11s (Pair)

Eurus ™ hjulen är konstruerade att vara extremt mångsidig. Ljus på klättrar och snabba att svara på förändringar i takt, de vet hur man anpassar sig till alla typer av ride och vilken typ av kurs. Och nu, tack vare den nya överdimensionerade flänsen och innovativa Mega G3 ™ -systemet, Eurus ™ hjul har gjort en riktig språng i kvalitet för att bli, tillsammans med Shamal ™ Ultra ™, till toppen av intervallet aluminiumfälgar referens på marknaden. Den Eurus ™ hjulet helt handmonterade av en specialiserad Campagnolo® tekniker och kontrolleras i varje liten detalj med elektroniska instrument. Detta säkerställer maximal prestanda och tillförlitlighet för alla Campagnolo® hjul.

Funktioner:

MOMAG ™: Tillåter den yttre profilen av kanten för att vara fria från hål ökar strukturell resistans gör fälgband onödig och minskar vikten på hjulet.

Dynamisk balans ™: Varje punkt av fälgen är räknaren balanseras av en lika stor vikt på den motsatta sidan. Maximal stabilitet av hjulet även vid höga hastigheter.

Toroidal Milling: Minskar perifera vikten av fälgen gör hjulet extremt reaktiva.

DIFFERENTIERADE RIM HÖJD: 26mm på framsidan för att ge optimal hantering; 30mm på baksidan för att överföra all din makt till hjulet.

EKRAR ANTI rotationssystem: Håller ekrarna i positionen för maximal aerodynamisk penetration.

AERO ekrar i ALUMINIUM: Maximal aerodynamisk penetration lägre vikt och högre reaktivitet.

ALUMINIUM NIPPLAR: Minskar den perifera massan av hjulet ökar reaktiviteten.

OVERSIZED FLÄNS: Ökar vridstyvhet, ökad reaktivitet vid varje förändring av takten i cyklisten.

ALUMINIUM navkroppen: Ger en hög grad av lateral styvhet.

ALUMINIUM AXEL: Minskar vikten av hjulet.

QUICK RELEASE: Stål ryggraden och excentrisk, spak med borr belysning och aluminum die. Excentrisk förslutningssystem tillåter cyklisten att modulera tryck som är nödvändigt för ökad känslighet för att hitta den rätta stängning av blocket. Lätt att använda, med ett material som tål slitage, rost, och tryck

Specifikationer:

Clincher: 1,465 g

2 WayFitL: 1,485 g

Teknologi:

2 WAY FIT ™: 2 WAY FIT ™ är profilen SOM GÖR DET MÖJLIGT ATT passar både till ett slanglöst däck eller en klassiker NITARE. Med två Way Fit ™ kommer Campagnolo® kunder att kunna personligen testa vilken av de två lösningarna passar dem bäst eller använd clincher för utbildning och slanglösa däck till dagen för race.With utan tvekan slanglösa däck är framtiden för vägen cykling. Förutom ökad komfort, fördelarna är många: med hjälp av ett slanglöst däck du kan utnyttja den större jämnhet på grund av avsaknaden av friktion mellan däck och slang. Det finns ingen risk för plötslig deflation när en slanglöst däck punkteras, en stor fördel i säkerhetshänseende. Avsaknaden av rör eliminerar punktering risks.And vad om slanglöst däck har en punktering? Den Campagnolo® 2 Way Fit ™ -systemet kan du använda en traditionell innerröret genom att helt enkelt ta bort den hermetiska avstängningsventilen att åka hem utan problem.

MoMag ™

Vad är MoMag?

En teknik som erbjuder flera fördelar till den strukturella integriteten av hjulet samt eliminerar behovet av fälgband. Namnet kommer från "Montering magnet" system, förkortas till MoMag ™.

Hur fungerar det?

Bröstvårtorna, när insatta inuti fälgen via ventilhålet är "guidad" till anslutningspunkten med ekern med hjälp av magneten.

Denna enkla men sinnrika system gör det möjligt att ha ett hjul utan hål på det övre brygg, men med ekrar spända av traditionella nipplar!

Fördelar: Inga hål på kanten innebär att fälgen är likformig vid varje punkt, fritt från stresspunkter eller svaghetszoner och för stuknings profiler ingen fälgband krävs, till vinst på viktminskning.

Fördelarna är omedelbart klart: större fälg livstid, större motstånd mot trötthet, möjligheten att ge ekrarna större spänning och större styvhet som, i form av prestanda, innebära större reaktivitet och acceleration.

Men det är inte allt. Fördelarna inkluderar extremt snabb och enkelt underhåll och talade ersättning.

Allt för att den vinst på cyklister som väljer Campagnolo®.

G3 Geometri:

Campagnolo® har utvecklat en monterings arkitektur som, jämfört med en traditionell hjul, gör det möjligt att förbättra energiöverföring, minska stressen på ekrarna på höger och öka tvär rigidity.This uppnås eftersom G3 ™ geometri den högra sidan av bakhjulet är utrustad med dubbelt så många ekrar som vänster. Resultaten av G3 ™ -systemet är verkligen extra: bättre överföring av det drivande momentet, bättre styvhet i sidled, reduktion av spänningen i de bakre hjul ekrar. Och tack vare den G3 ™ -systemet som kompenserar för de krafter som verkar på de 2 sidor av hjulet, det finns inga fler hjulvibrationer, även för tyngre personer. I 2012 intervallet de Shamal ™ och Zonda ™ hjul öka lyhördheten speciellt tack vare detta system. G3 ™ blir Mega G3 ™ tack vare den överdimensionerade flänsen. Med denna lösning kan en ökning av torsionsstyvheten värdena ännu fler, till fördel för den totala responsen i hjulet.


Just nu hittar du, Campagnolo Eurus Tyre Shimano 11s (Pair) till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På bikeinn, kan du hitta andra grymma produkter i Hjul och däckkatalogen och speciellt produkter i Hjulkategorin. Vi har ett brett utbud av Hjul för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner Campagnolo Eurus Tyre Shimano 11s (Pair)

Ljusposition
Sensorer
Bromsdisk
Kombatibel
Rekommenderad Användning
Hjuldiameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga