`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Campagnolo

Campagnolo Khamsin Asymmetric Tyre Campagnolo (Pair)

 • Campagnolo Khamsin Asymmetric Tyre Campagnolo (Pair)
 • Campagnolo Khamsin Asymmetric Tyre Campagnolo (Pair)

Campagnolo Khamsin Asymmetric Tyre Campagnolo (Pair)

Produktbeskrivning Campagnolo Khamsin Asymmetric Tyre Campagnolo (Pair)

Lätthet och tradition. Den HYPERON ™ Ultra ™ Two är per definition en mountainbikecyklister hjul. Den fullständiga kol låg profil version kombinerar lätthet, smidighet och responsiveness.Long avstånden inte skrämma detta hjul, och långa klättrar är den idealiska terrängen för att testa de stora två hjul "klättrare" av världen.

Specifikationer:

Rörformiga: 1,231 g

FUNKTIONER:

EXKLUSIVT RIM Utskriftssystem: rim målning inte längre behövs. Vikten är kraftigt reducerad och att ytan är fri från defekter.

RDB ™ RIM dynamisk balans: exklusiv system som garanterar perfekt balansering av fälgen även vid höga hastigheter. Gjuten i fälgen själv.

Nya bromsbelägg gjorda speciellt för CARBON HJUL: den nya blandningen ökar bromsprestanda med ca 40% på vått underlag och 20%

på torra ytor utan att öka slitage på plattan. För en mer modulär och säkrare stopp.

STÅL, Aerodynamisk Ekrar: möjliggör hög luftpenetration.

CARBON FIBRE HUB: ger en hög grad av lateral styvhet och reducerar vikten till ett minimum.

Kopp och konlagren: lätt boll / lagerjustering minskar möjlig boll / lagerspel precision drift bibehåller prestanda över tiden.

OVERSIZED FLÄNS: ökad vridstyvhet och högre reaktivitet.

ALUMINIUM AXEL: minskar vikten av hjulet.

QUICK RELEASE: ny, helt omgjorda och lättare aerodynamiska profilen hjulblocket. Stål ryggrad och excentrisk, spak med borr belysning och aluminum die.

Excentrisk förslutningssystem tillåter cyklisten att modulera tryck som är nödvändigt för ökad känslighet för att hitta den rätta stängning av blocket. Lätt att använda, med ett material som tål slitage, rost, och tryck.

Teknologi:

CULT CERAMIC ultimata nivån TECHNOLOGY: För att förstå vad CULT ™ handlar om och vilka fördelar IT erbjuder i fråga av hur hjulen och vevparti som tillämpar detta TEKNIK, Theres bara en sak att göra: Prova! Vi kan beskriva det, beröm dess prestandaegenskaper, och ger dig de tekniska specifikationerna, men dess omöjligt att sända de verkliga känslor och skillnaderna kan uppfatta rätt från första pedalen rotation med hjul och vevparti bär CULT ™ namn. Men i alla fall, Campagnolo® vill illustrera de exceptionella resultat som visas av produkter som använder CULT ™ -teknik under de tester som utförs av Campy Tech Lab ™ ingenjörer. CULT ™ är en kombination av högsta kvalitet keramiska kullager som finns på marknaden och lopp tillverkade av Cronitect® krom rostfritt stål, det vill säga den tekniska undrar gjorts av det tyska företaget Schaeffler.Ceramic kullager gör det möjligt att minska friktionen till ett minimum och bibehålla jämn prestanda över tiden; lagerbanor gjorda av Cronitect® med termo ytbehandling gör glidytan av lagren extremt hårda och nötningsbeständiga. Men det är inte alla. Friktion av hjulet och vevpartiet är extremt reducerad tack vare den minimala smörjsystemet ......

Resultaten från Campy TECH LAB ™:

9 gånger mjukare än standardlösningarna

Noll slitage på lager och bollar riction koefficient: den lägsta i världen av vevparti tack vare smörjning med olja i stället för fett

3,5 watt mer kraft på varje pedal stroke, ökar tillsammans med den ökade hastigheten

Dynamic Balance ™: RIM Dynamic Balance ™ - aluminiumfälgar. Konceptet är enkelt och elegant: balansera vikten av packningen, med en brevförsändelse av samma vikt placeras på exakt motsatt sida. För toppmodeller, uppnås detta genom en speciell operation på den del av fälgen motsatt kanten gemensamt.

EKRAR Dynamic Balance ™: För instegsmodeller Dynamic Balance ™ erhålls genom att använda två överdimensionerade ekrar i avsnittet motsatt leden. Resultatet är ett hjul med perfekt balanserade rotationsdynamik.

RIM Dynamic Balance ™ - Carbon hjul för kol hjul principen är densamma, men appliceras med en annan teknik. När man gör kol fälgar är de stycken av koltyg i linje på ett sådant sätt att den resulterande kanten är alltid balanserat.


Om du vill veta mer angående Campagnolo Khamsin Asymmetric Tyre Campagnolo (Pair) eller andra produkter från märket Campagnolo i Hjul och däckkategorin på bikeinn, har du tur för vi har just nu ett grymt erbjudande på flera produkter så att du kan utföra dina cyklingaktiviteter med den bästa utrustningen. Glöm inte att också kolla in vår Hjulkollection, där du kan välja cyklingprodukter från Campagnolo, ett av det största märkena i branschen.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga