`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Campagnolo

Campagnolo Super Record 11s 39t Double Inner Chainring

 • Campagnolo Super Record 11s 39t Double Inner Chainring
 • Campagnolo Super Record 11s 39t Double Inner Chainring
 • Campagnolo Super Record 11s 39t Double Inner Chainring

Campagnolo Super Record 11s 39t Double Inner Chainring

Produktbeskrivning Campagnolo Super Record 11s 39t Double Inner Chainring

Den maximala som du kan begära i prestanda och smidighet. Super Record ™ vevparti är en extraordinär koncentration av teknik och prestanda: extremt hög total styvhet, extraordinära lätthet, snabb och exakt växling; CULT ™ -systemet och alternativet med titanaxel, ökar allt detta ännu mer prestanda och unika i detta vevparti.

Funktioner:

TITANIUM AXEL OCH BACKGÄNG TITANIUM låsbult minskar den totala vikten på vevpartiet av 40 gram.

IHÅLIGT vevar och spider armar med ULTRA HOLLOW ™ TECHNOLOGY

Minskad vikt av stressfria sektioner, förbättrad vevparti vikt stelhet förhållande.

ULTRA VRIDMOMENT ™ AXEL: Trycket på pedalerna överförs effciently utan effektförlust.

NYA kedjedreven: Sofistikerad mekaniska egenskaper på de delar som rör sig snabbt upp och ner garanterar maximal effciency under växling. En ytterligare utveckling av kedjedreven används av Pro lag 2014.

DIFFERENTIERADE ANTAL PINS BEROENDE AV kombinationen av kedjedrev: Ständigt optimalt ingrepp av kedjan. Maximal växling effciency.

CULT ™ teknik: högsta utför keramiska lager i kombination med Cronitect stål gör för en kombination som är 9 gånger smidigare, är resistenta mot korrosion och extremt långvariga.

DOUBLE STANDARDISERADE bultcirkel DIAMETER PÅ ALLA KOMBINATIONER: maximal styvhet och lätthet tack vare förlängningen av kolet fber vev nära kedjedreven med 112 mm för den lilla bultcirkeldiameter och 145 mm för den stora en.

Specifikationer:

Lunghezza: 170, 172,5, 175 mm

Combinazioni: 39/53 36/52 34/50

Vikt: 603 gr.

Teknologi:

XPSS ™ Extreme Performance Shifting System: XPSS ™ har ett projekt med ett specifikt mål: att ge Campagnolos ny 11 hastighets groupsets bästa skiftande möjliga prestanda. Och Campy Tech Lab ™ har drabbat märket igen. Den nya designen av kedjorna upp skiftande och nedväxling har analyserats in i minsta detalj med matematiska funktioner för att simulera möjliga rörelser av kedjan på kedjedreven och konstruktions optimala vinklar. Dessutom har upprepade laboratorietester på hastighet och precision av växel åtgärder tillät oss att slutföra produkter optimering. Vi har också sett över profilen hos kedjedrevet tänder för att öka effektiviteten och förenlighet med den 11 hastighet kedjan och den skickligt formade växelföraren för att bidra till att göra rörelsen av kedjan extremt snabb, även under belastning. Faktum är att hemligheten bakom denna fantastiska resultat är en perfekt kombination och integration av alla transmissioner komponenter. Var och en av dem är utformad för att passa perfekt och arbete med resten. Detta är det enda sättet du kommer att kunna njuta av den extra prestanda nya XPSS ™ -systemet.

Ultra Torque ™: lätthet, styvhet, FÖRENKLAT montering och underhåll: ULTRA MOMENT ™. DETTA ÄR CAMPAGNOLOS SVAR i den integrerade vevpartiet SEKTORN. Sex år efter PRESENTERAR ULTRA MOMENT ™ system är det fortfarande vara, de bäst presterande vevparti SPINDLE NÄR DET GÄLLER av styvhet, låg vikt och EFFEKTIVITET POWER TRANSMISSION. Campagnolo hittat ett sätt att permanent skarvas ihop halvaxlar vevlagret till respektive crankset armarna. Denna ombyggnad har gjort det möjligt att avsevärt minska de laterala dimensionerna på axelnivå och förhindra irriterande kontakt med anklarna när du vrider pedalerna. Monteringen är förenklat: en enda överdimensionerade bult är tillräckligt för att integrera de två halvaxlarna. Med avseende på vridmomentöverföring effektivitet, är detta system lika effektiva som ett enda stycke axel. Dessutom trots den smala sidoprofil, har vi kunnat positionera lagren utanför vevlagrets hölje, vilket resulterar i större axelstyvhet från den ökade axeldiametern. Detta genombrott erhölls genom att använda ett genialt mekaniskt system som härrör från många års bilismen erfarenhet av rotationsaxel och motoraxelkopplingen sektorn: Hirth gemensamt. Kort sagt, är detta ett gemensamt med självcentrering och självjusterande frontal tänder som ligger i ......

axel där ändarna av halvaxlarna, integrerade med crankset armar, komma i kontakt med.

ULT Ceramic Ultimate Nivå Teknik: CULT Keramisk Ultimate nivå Technology

För att förstå vad CULT ™ handlar om och vilka fördelar IT erbjuder i fråga av hur hjulen och vevparti som tillämpar detta TEKNIK, Theres bara en sak att göra: Prova! Vi kan beskriva det, beröm dess prestandaegenskaper, och ger dig de tekniska specifikationerna, men dess omöjligt att sända de verkliga känslor och skillnaderna kan uppfatta rätt från första pedalen rotation med hjul och vevparti bär CULT ™ namn. Men i alla fall, Campagnolo® vill illustrera de exceptionella resultat som visas av produkter som använder CULT ™ -teknik under de tester som utförs av Campy Tech Lab ™ ingenjörer. CULT ™ är en kombination av högsta kvalitet keramiska kullager tillgängliga på marknaden och lopp tillverkade av Cronitect® krom rostfritt stål, det vill säga den tekniska undrar gjorts av det tyska företaget Schaeffler. Keramiska kullager gör det möjligt att minska friktionen till ett minimum och upprätthålla jämn prestanda över tiden; lagerbanor gjorda av Cronitect® med termo ytbehandling gör glidytan av lagren extremt hårda och nötningsbeständiga. Men det är inte alla. Friktion hjulet och vevparti är extremt reducerad tack vare den minimala smörjsystemet krävs av CULT ™: endast en tunn film av ......

Resultaten från Campy Tech Lab ™:

9 gånger mjukare än standardlösningarna

Noll slitage på lager och bollar

Riction koefficient: den lägsta i världen av vevparti tack vare smörjning med olja i stället för fett

3,5 watt mer kraft på varje pedal stroke, ökar tillsammans med den ökade hastigheten


bikeinn, visar vi alla Campagnolo Super Record 11s 39t Double Inner Chainringegenskaper. I vår cykling butik kan du hitta olika storlekar på Campagnolo Super Record 11s 39t Double Inner Chainring. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av Campagnolo Super Record 11s 39t Double Inner Chainring och ta del av våra andra erbjudanden på cyklingutrustning.

Funktioner Campagnolo Super Record 11s 39t Double Inner Chainring

Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga