Campagnolo Veloce Power Torque whit 10s 175 34x50

Campagnolo Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Campagnolo

$ 124.95

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Campagnolo Veloce Power Torque whit 10s 175 34x50

close

Campagnolo Veloce Power Torque whit 10s 175 34x50

Campagnolo Veloce Power Torque whit 10s 175 34x50

Beskrivning

Veloce ™ vevparti antar Power Torque System ™ används också för sin "storebror" Centaur ™.
Power Torque System ™ representerar den idealiska lösningen för Campagnolo® 10s drivlinor:
hög styvhet vevar och klingor tillsammans med ytterst begränsad vikt, effektiv kraftöverföring tack vare optimerad "Q" och "U"
faktorer, nya kedjedreven med MPS Micro Precision Shifting ™ bearbetning av tänderna och ny bearbetning på den uppåtgående zon av kedjan.
Allt detta gör Veloce ™ vevparti en av de mest utvecklade tekniska lösningar, men också en av de mest ekonomiska, som finns på marknaden.
Funktioner:
MPS ™: Den perfekta kombinationen mellan drevet tänder, kedja och framväxel. Ett perfekt synkront system som möjliggör snabb och exakt växling även under belastning.
Effekt Vridmoment SYSTEM ™ vevlager: Trycket på pedalerna överförs effektivt utan effektförlust.
8 UPP Shift och två nedväxling zoner: Snabbare och mer exakt växling, även under stress.
Specifikationer:
Standard
Lunghezza: 170, 172,5, 175 mm
Combinazioni: 34/50
Peso: 753 gr.
Teknologi:
Effekt Vridmoment System ™: Sedan 2011, Athena 11s, Centaur och Veloce groupsets har Power Torque ™ -systemet. Den nya lösningen omedelbart applåderade och omfamnade med entusiasm tack vare den otroligt höga prestanda som finns i dessa mitten av intervallet groupsets, liksom användarvänlighet och hög tillförlitlighet. Axeln är ett enda stycke fast fixerad till höger vev av vevpartiet. Den perfekta kopplingen mellan vevlager och vänster vev säkerställs genom den speciella geometri av de två komponenterna, en lösning som garanterar maximal tillförlitlighet.
För att göra vevlagret effektivare, arbetade vi även på den inre delen. Tack vare en utarbetad sekvens av tjocklekar, kunde vi få en otroligt lätt axel samtidigt som den erbjuder en absolut svar vad gäller styvhet. Tack vare de studier som utförts av Campy Tech Lab ™ ingenjörer, var materialet avlägsnades i de områden som skulle kunna lättas men samtidigt punkterna maximal spänning stärktes. Endast på detta sätt var det möjligt att uppnå en så hög teknisk värde. En noggrann undersökning av dimensionerna gjort det möjligt att behålla de laterala mätningar redan uppskattat med Ultra Torque ™ -systemet, vilket garanterar maximal rörelsefrihet och minska risken för kontakt med ryttare skor.
De Campagnolo® ingenjörer koncentrerat sig på att se till att installation och service skulle vara mycket enkel. Den mest komplicerade arbete har gjorts, så nu är det upp till dig att utföra fyra enkla steg för att passa Power Torque System ™ vevparti snabbt och med ingen potential för fel. Den högra lagret är redan låst i axeln i motsvarighet till den vevparti; den andra är pre införd i den vänstra koppen. Ingen specialverktyg krävs, och det nya vevpartiet är redo att driva dig över ändlösa miles. Thats rätt, eftersom en annan ett av målen för Power Torque System ™ projektet förlängdes drift resistance.The tester utförda av Campy Tech Lab ™ var mycket krävande i detta avseende. Nu är det din tur.
MPS ™ Micro Precision växlingssystem: Campagnolo ständigt fokuserad på utförandet av sina groupsets för alla sina intervall, från Super Record ™ till Veloce ™ .Dess Micro Precision Shifting ™ (MPS ™) System helt refl ECTS denna philosophy.Indeed, vår Centaur ™ och Veloce ™ kan uppnå skiftande föreställningar som aldrig tidigare uppnåtts i en 10 hastighet grupp set. Absolut precision, hastighet och en minskning av tillryggalagd sträcka av kedjan när de flyttar från en kedjering till en annan är i linje med de föreställningar av "större" 11 hastighets groupsets. Mekaniska ingrepp på yttre kedjedrevet är ett bevis på den tvångsmässiga uppmärksamhet på detaljer och ihållande ingenjörerna på vår Campy Tech Lab ™ som förväntar sig maximal prestanda från alla Campagnolo produkter. Resultatet är fantastiskt och nu rör sig från en drevet till en annan, även under belastning, inte längre kommer att vara ett problem! Optimerad konstruktion av upp skift och ned skiftzoner och profi l av tänderna - möjliggör snabb och exakt växling i alla typer av conditions.8 kedja uppväxling områden och två kedjor nedväxling områden: snabbare och mer exakt växling, även under stress.

Är du intresserad av Campagnolo Veloce Power Torque whit 10s 175 34x50? Produkten finns just nu i lager hos oss på bikeinn, din cyklingbutik online. På bikeinn kan du hitta fler cykling produkter från märket Campagnolo. Vänta inte längre, utan njut av Campagnolo Veloce Power Torque whit 10s 175 34x50 inom bara några klick. Upptäck bikeinns breda urval av cyklingprylar nu.

Funktioner

EAN-kod:

. Drivlinor

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundernas tankar (0)

Produktomdöme 5 / 5
Skriv en recension
coinn

Skriv ett omdöme om denna produkt och tjäna CoINNs

(Endast nuvarande kunder)

Produktomdöme:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Observera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och läggas upp inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så kontrollera att din e-postadress är korrekt.

imagen

Campagnolo Veloce Power Torque whit 10s 175 34x50

$ 124.95

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!