up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Castelli

Castelli Långa Handskar Estremo

Castelli Långa Handskar Estremo

Castelli Långa Handskar Estremo

plus
 • 360Castelli Långa Handskar Estremo
 • Play videoCastelli Långa Handskar Estremo
 • Castelli Långa Handskar Estremo
 • Castelli Långa Handskar Estremo
 • Castelli Långa Handskar Estremo

Castelli Långa Handskar Estremo

Produktbeskrivning Castelli Långa Handskar Estremo

Den Estremo Glove var avsedd för de kallaste förhållanden? Idealisk för låga temperaturer och dåligt väder.

Tillverkad av en vindtät Windstopper X Snabb tyg kombinerat med en ullig material på handflatan, täckt med silikon textur för bättre grepp och hållbarhet. Bevis på att vi tar hårda vintern ridning på allvar.

Funktioner:

Vår varmaste kallt väder handsken ännu

Windstopper x fast tyg till hands för totalt skydd vind

Fleece liner för skydd mot kyla

Präglad ton i ton skorpion logotyp på baksidan

Silikon tryck på handflatan för bättre grepp

Hög neoprenmudd med kardborreknäppning

Pre krökt konstruktion

Micro tumme panel


Gillar du Castelli Långa Handskar Estremo? Kom in i vår cyklingsektion och upptäck en stor variation av Herrkläderprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att cyklingprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Herrkläder är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner Castelli Långa Handskar Estremo

Handskar
Färg
Egenskaper
Rekommenderad Användning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Castelli estremo recension

-

Perfekt för riktigt kalla förhållanden ca. under 7 eller 5 grader, över denna temperatur använder jag Castelli mortirolo...kvalitet och material mycket bra, tillsammans med vinterjacka Alpha ros perfekt kombination. Jag kan verkligen rekommendera dem - värda priset

Castelli estremo handskar

-

Handskar för vintersäsongen. De varmaste handskarna jag har använt hittills.

Mer än värt priset

-

Jag har redan provat flera handskar på min cykel och har alltid kalla händer och lider ofta av döda fingrar, även om det inte bara beror på att jag bär varma handskar eller inte. Nu har jag bara kunnat prova det två gånger. Första gången på min skoter med en hastighet av mer än 50 km per timme och det kan sägas, ingen vind kom igenom. Var redan väldigt positivt! Idag testade jag dem på min cykel, de är väldigt bra, flexibla, du kan enkelt växla. Eftersom det var 9 ° kunde jag inte uppleva känslan av kyla eller inte, men jag vet av erfarenhet att med en så stark vind som idag skulle jag inte ha haft något med mina tidigare handskar och nu glödde mina händer, till och med nästan för varm, så mycket nöjd! Storleken är normal, jag köper alltid S och har gjort det nu. Så för mig är de mer än värda sina pengar!

Varma vantar

-

Mina fingrar blir kalla väldigt lätt, men dessa handskar gör jobbet riktigt bra. Bästa fingerhandskar jag har försökt hittills. Det är utan tvekan något att göra med, de kör 5 cm ner i handleden i längden. Vilket är något man bara bör överväga, eftersom alla mina andra lager av kläder också gör ... så det finns mycket spänning om platsen. Jag har kört resor upp till 25km i regnet, i grader 5 till -5. och de håller vattnet ute. har inte provat dem i vinden än. När vädret blir över 5 grader blir de för heta för hård MTB-körning. Eftersom jag inte har haft heta fingrar i frost före nu kan jag varmt rekommendera dem.

Bra produkt

-

God produktspecifikt för vinterperioden

Castelli estremo handske

-

Perfekt vikt perfekt värme för vintern

Värdefulla produkter

-

Dyr men värdefull handske. Mest föredragna handske.

Bra

-

Bra kvalitet, varm, vindtät bästa valet

Castelii handskar

-

Stor lång väntan produkten

Vastelli handskar

-

Bra handskar för extrem kyla, mycket bra finish, perfekt vad jag letade

Kränker arbete

-

Bra par handskar. Men även vid 1 degrees'm alltid kallt ventiler på handskarna låta passera för kallt. De tar inte bort! . För ett par handskar kallas hetaste och dyrt märke jag är mycket besviken och fortfarande på min hunger. Jag rekommenderar!

Utmärkt

-

Perfekt handskar i vintersäsongen. De är perfekta med temperaturer mellan -5 till 8 grader. Det lägsta priset på Internet och transporten var på gång.

En garanti!

-

Produkt bra för stora chill, garanti slott. Hastighet och allvar den webbplats som säljer dem! Modifierbart rekommenderas !!!

Utmärkta handskar

-

Jag är uppriktigt motero och jag köpte för att gå på en cykel, är mycket tillfredsställande, eftersom motorcykel höga hastigheter uppnås min erfarenhet, att rida kan gå till -5 ° C men för cykeln ungefär 5 ° C som den låga luft vind kyla och när ta en timme att börja märka kylan på hans fingertoppar, är det område där jag bor varm och vintern är kort så jag är nöjd med dessa handskar som de är Comodisimos.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up