`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Catlike

Catlike Mixino Vd 2.0

Catlike Mixino Vd 2.0

Catlike Mixino Vd 2.0

 • Catlike Mixino Vd 2.0
 • Catlike Mixino Vd 2.0
 • Catlike Mixino Vd 2.0
 • Catlike Mixino Vd 2.0
 • Catlike Mixino Vd 2.0

Catlike Mixino Vd 2.0

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Catlike Mixino Vd 2.0

Catlike introducerar Mixino VD2.0 en modell studeras för att ge bästa prestanda i spår och Chrono steg. Mixino VD2.0 håller alla Mixino? S tekniska funktioner att lägga till en fast aerodynamisk skal som begärts från UCI? S regler.

Specifikationer:

- Vikt: 270gr

Teknik:

Grafen är ett helt nytt material, som härrör från grafit, som består av mycket intressanta fysikaliska och kemiska egenskaper. Dess grundstruktur är bildad av kolatomer som anges i en sexkantig form.

Detta skapar skiktade strukturer (som en honungskaka) av en tjock atom vars inskjutning, tillsammans med den? Van der Waals? krafter, uppnå ett material upp till 200 gånger mer resistent än stål, är ändå extremt lätt.

Detta material uppvisar enorm mekanisk hållfasthet och några unika elektroniska egenskaper. Dess utomordentliga egenskaper och dess potentiella tekniska tillämpningar har gjort Grafen en av de mest aktiva forskningsfält i material? fysik.

Den Catlike forskning, utveckling och innovation avdelningen har lyckats införliva Grafen nanofibrer i tillverkning av cykelhjälmar, vilket chefen för cyklister maximalt skydd med minimal vikt.

MPS eVo (Multi Position System Evolution)

Det innovativa lagringssystemet MPS (Multi-Position-System) gör det möjligt att optimera komforten i hjälm tack vare sina 4 poäng justeringssystem. Designad för att anpassa sig till alla huvudstorlek.

Justering Wheel

Den totala justeringen, den ultralätta hjul av MPS-eVo tillåter justering av diametern på lagring på millimetern med varje "klick", uppnå enastående stabilitet, med maximal komfort.

Ergonomisk justering

Den ergonomiska anpassningen av detta system ger enastående stabilitet genom sidovingarna, som anpassar till den temporala delen av skallen.

Dessutom är dessa vingar anpassa sig till alla huvudformer (oval, elipse, avlånga), utbyter de olika stoppningar i olika tjocklekar inne i hjälmen. Det rekommenderas att ta bort dessa vingar på runda huvuden.

Höjdjustering

Denna exklusiva behålla systemet gör det också möjligt att justera den vertikala positionen för lagring, förhindra obehag i nackområdet av skallen.

Bakre justering

Den bakre justeringen möjliggör förflyttning av de två stöd för att uppnå den ideala positionen, ta bort något tryck på den centrala delen av halskotan.

Den unika designen av Catlike hjälmar är inte bara bygger på estetik. Luftintagen är strategiskt placerad så att någon påverkan kommer att påverka mer än en nerv (CES).

I händelse av en krasch, kommer den energi som genereras sprids genom honeycomb-typ struktur, avsevärt öka huvudet s säkerhet.

Den Mixino hjälm har en inre aramid skelett (Aramid Roll Cage) eller, vilket är precis samma sak, en robust, resistent fiber som ofta används inom flygsektorn, ballistik och självförsvar.

Denna aramid liner har behandlats i sin polymermatris med grafen nanofibrer, vilket ökar hela mekaniska prestanda, därför förbättra absorption slagenergi.

Att aramid och grafén nanofibrer tillsammans har gett oss möjlighet att förbättra hjälmsäkerhetsfunktioner, når minimivolym och vikter. En framgång tack vare att anställa innovativa material och användning av nanoteknik utvecklas i Catlike FoU laboratorier.

Den Mixino har en design som i händelse av påverkan, lider huvudet minsta skada. För detta på insidan främre del har hjälmen expanderad polystyren, ett material med en komposition framställd för bättre absorption av stötar.

I stoppning av Mixino hjälm, använder Outlast teknik fasförändringsmaterial (PCM), som absorberar värmen, lagrar den den och sedan frigör den när det behövs för att uppnå en perfekt kontroll både av luftfuktighet och temperatur.

För att illustrera hur Outlast tekniken fungerar kommer vi att ge exempel på en isbit i ett glas vatten. Om isen smälter, absorberar värmen kylning av vatten, så att drycken bibehåller det önskade för en längre tidsperiod temperaturen.

Därför Outlast stoppning anpassar kontinuerligt skinn temperaturen. Om huden blir överhettad värmen absorberas; Om tvärtom huden kyls värmen lagras befriad och den ideala temperaturen uppnås.


Välkommen till vårt Catlike Mixino Vd 2.0 specjalerbjudande! Tänk på bikeinn när du vill förnya ditt cyklingmaterial. bikeinn är en onlinebutik som arbetar tillsammans med de bästa nationella och internationella märkena som Catlike så att du kan hitta allt du letar efter och kunna njuta av ditt liv och dina aktiviteter till fullo. Kolla in de tillgängliga produkterna under Skydd.

Funktioner Catlike Mixino Vd 2.0

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga