`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Catlike

Catlike Olula

Catlike Olula

 • Catlike Olula
 • Catlike Olula

Catlike Olula

$ 113.95

* På grund av att Catlike har nya regler gällande distributionen, så har vi inte rätt att skicka vissa produkter av detta märke till United States Of America

Produktbeskrivning Catlike Olula

Tillgänglig från juli. Olula är den nya Catlike väg hjälm, en modell som behåller mycket av den unika designen väntas från märket. Det är tänkt för amatör cyklister som letar efter en högkvalitativ produkt, som är tillverkad i Spanien, och som täcker alla deras behov när man cyklar på vägen.

Teknologi:

* 4 adjustament i en enda fiftting systemet:

MPS EVO (Multi Position System Evolution)

Den innovativa retentionssystem MPS (Multi Position System) gör det möjligt att optimera komforten av hjälmen tack vare sina 4 poäng justeringsanordningar. Designad för att anpassa sig till alla huvudstorlek.

Hjul justering:

Den totala justeringen, den ultralätta hjul MPS Evo kan justera diametern på bibehållandet till millimeter med varje "klick", att uppnå enastående stabilitet, med maximal komfort.

Ergonomisk justering:

Den ergonomiska anpassningen av detta system ger enastående stabilitet med hjälp av sidovingarna, vilka anpassar sig till den temporala delen av skallen. Dessutom är dessa vingar anpassa sig till alla huvudformer (oval, elipse, avlång), utbyte av olika stopp av olika tjocklekar inuti hjälmen. Det rekommenderas att ta bort dessa vingar på runda huvuden.

Höjdjustering: Denna exklusiva retentionssystem tillåter också justering av vertikala läget av retention, förhindrar eventuella obehag i occipital område av skallen.

Bakre inställning: Den bakre justering möjliggör förflyttning av de två stöden för att uppnå den ideala läge, ta bort något tryck på den centrala delen av halskotan.

Dual Flow:

Värmereglering:

Huvudet är huvudtemperatursensorn i vår kropp. En fråga ingalunda trivialt, eftersom hög värme kan orsaka symptom på trötthet, yrsel och även uttorkning, för allt detta, och med hänsyn till behoven hos idrottsutövare, har vi utformat Dual Flow (foto) system som ger maximal ventilation.

CES:

Säkerhets CES (Crash Energy Splitter):

Den unika designen av Catlike hjälmar är inte bara baserat på estetik. Luftintagen har strategiskt placerade så att någon inverkan kommer att påverka mer än en nerv (CES). I händelse av en krasch, kommer den energi som genereras sprids genom bikakestruktur, avsevärt öka huvudet s säkerhet.

LNP:

Säkerhets LNP (Low Nape Protection):

Design och säkerhet har perfekt anpassad för att skydda nackområdet, med LNP teknik; hjälmar med en specifik lägre bakre struktur för att helt skydda denna bräckliga område.

LCP:

Sido Roll Cage i polyamid:

Whisper hjälm har en lateral bur i Polyamid som lägger motstånd och styvhet. Dessutom håller denna säkerhetselementet hjälmen struktur i ett stycke vid en effekt, öka den övergripande huvudet.


Om du är intresserad av Catlike Olula, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Hjälmar produkter från märket Catlike har den bästa tillverkarkvaliteten. Catlike designar exklusiva produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din Catlike Olula idag!

Funktioner Catlike Olula

Färg
Kön
Aktiviteter
Ålder

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI