`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Continental

Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

 • Continental Grand Prix 5000
 • Continental Grand Prix 5000
 • Continental Grand Prix 5000
 • Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

Produktbeskrivning Continental Grand Prix 5000

Den nya eran i cykling.

Den bästa allrounderen på fältet tog en helt ny prestationsnivå. Rida snabbare, bekvämare och med ökat punkteringsskydd. Gjord för att göra dig bättre.

Funktioner:

BlackChili

Det handlar om hur du blandar det.

Med vår unika slitbanförening, som endast produceras i Tyskland, har vi revolutionerat cykelns sport. Med den legendariska BlackChili Compound har vi svarat på den eviga frågan om bästa balans mellan grepp och rullande motstånd för cykling.

Regelbundna testvinster bekräftar mätbara och märkbara fördelar för cyklisten, etablerad i laboratoriet och på vägen. De senaste polymererna samt specialutvecklade kolsvartpartiklar och fyllnadsmaterial garanterar unik prestanda.

Aktiv komfortteknik

Det revolutionära sättet att cykla. Inbäddad i däckkonstruktionen absorberar Active Comfort Technology vibrationer och släpper upp din körning.

Lazer Grip

Lazer Grip, för att göra dig en med vägen. Den lazered mikroprofilstrukturen expanderar över däckets axel och ger enastående svängning.

Vectran

Referenspunkten i punkteringsskydd.

Vectran ™ är en syntetiskt tillverkad high tech fiber från en naturlig modell. Liksom spindelsilke är Vectran ™ en flytande kristallin polymer (LCP). Vectran ™ är spunnet från den smälta vätskeformiga polymeren Vectra och bearbetas vidare till en tråd med flera trådar. Spindelsilke som Vectran ™ har en enorm rivningsresistens med mycket låg vikt: Exakt de rätta egenskaperna för att bearbeta till ett premium Continental cykeldäck som ett punkteringsskydd. En Vectran ™ Breaker är lättare, flexibel och skyddar mer effektivt mot skär än den jämförbara nylonbrytaren. Vectran ™ Breaker påverkar inte rullmotståndet negativt.


Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på cyklingutrustning, upptäck bikeinn. Som officiell Continentalåterförsäljare, har alla våra cyklingprodukter full tillverkargaranti av Continental. Välj en av våra Hjul och däckkategorier och upptäck alla våra Hjul och däckprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Continental Grand Prix 5000 funktioner?

Funktioner Continental Grand Prix 5000

Hjuldiameter
Cykelhjuls typer
Rekommenderad Användning

Kundrecensioner och frågor (71)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Guldstandarden för vägdäck

-

Utmärkt däck och mycket pris konkurrenskraftigt. Med bevisat lågt rullmotstånd och hög kvalitet bör detta däck vara en utgångspunkt för de flesta cyklister om inte ditt sponsring eller lokala vägförhållanden föreskriver något annat.

Continental 5000 däck

-

Däcken är mycket bra och sjöfarten var snabb.

Utmärkt produkt

-

Det bekräftar bara vad jag redan visste eftersom jag redan använder detta däck. Utmärkt att rulla och mycket bekvämt, bra punkteringsmotstånd och mycket slitstarkt.

Gp5000 - toppdäck - mycket snabb frakt

-

Detta är mitt första köp på Bikeinn och det var en fantastisk upplevelse. Priset på däcket ligger inom det normala intervallet. Godset var supersnabbt. Jag gillade också Continental GP-5000-däcken. 100% originalprodukt. Jag kommer fortfarande att testa på vägen.

Utmärkt däck och mycket snabb frakt

-

Första gången jag beställde från bikeinn och det var en fantastisk upplevelse. Bra pris på däcket och supersnabb leverans. Jag har haft GP4000-versionen av detta däck tidigare och varade nästan 10000 km så det var dags för ytterligare ett. Hoppas att den här håller lika länge.

Det bästa

-

Bättre och mer hållbara omslag

Bra däck

-

Jag har köpt både clincher och tubeless version av detta däck och jag gav inget annat än beröm för dem. Jag har inte tänkt på att skaffa något annat till min vägcykel just nu.

Slät och slitstark

-

fantastiska däck för alla förhållanden

Gp5000

-

Det kom bra och allt perfekt Jag tar testet nästa vecka rekommenderar jag

Tillfredsställelse

-

en bra produkt, tack.

Continental gp5000

-

Mycket bra känslor i diameter 28c, lätt, bra grepp, mycket snabbt.

Lätt, känn dig snabb

-

Jag köpte 25c innan jag hade en Conti Sport-modell, dessa gprix 5000 är 70 gram per par lättare. på vägen känner de sig snabbt.

Gp5000

-

Utmärkt kvalitet och utmärkt service. Ett säkert och hållbart däck.

Toppdäck

-

Lätta däck, rullar mycket bra och har bra punkteringsmotstånd. Felfri tillverkningskvalitet.

Continental 5000

-

Utmärkt service och produktkvalitet.

Mottagen!

-

Förhållandet mellan pris och kvalitet är bäst! och det kom mycket bra via post!

Bra däck

-

Använd dessa hela tiden ett bra däck och skulle inte använda något annat

Continenal gp 5000 25c

-

Det är bekvämt och ger en känsla av att köra smidigt (i mått 25C.) Men jag fick den första skrämmen med en liten glidning på en del av våt väg, där jag gick långsamt. Jag antar att det är normalt med ett slätt lock. Hur som helst undviker jag att gå ut när regn hotar.

Perfekt

-

Det ser väldigt trevligt ut

Mycket bra produkt

-

Jag kunde äntligen testa detta omslag. Det är ett mycket bekvämt, lätt och beständigt däck, mycket bra rullning; Utan tvekan var det en mycket bra uppgradering för min cykel, jag rekommenderar helt detta däck för dem som cyklar.

Kontinental

-

Utmärkt produkt, extraordinärt grepp även i våta förhållanden, motståndskraftig mot punkteringar.

Toppdäck!

-

Marknadens bästa däck.

Bra kompromiss mellan grepp och rullande friktion

-

Däck med god rullkapacitet, utan att kompromissa med för mycket på greppet.

Bra däck. väldigt bekväm

-

Utmärkt däck. Mycket bekväm och med lågt rullmotstånd. Men det får inte ha hög körsträcka. Hur som helst ett utmärkt däck.

Fortsätt gp 5000

-

Kan inte gå fel med GP5000, jag kör alla mina cyklar på dessa däck, bytte från Shwalbe Pro en TT och kunde inte vara lyckligare. Smidig och grippy åktur.

Utmärkt produkt !!!

-

Jag hade normalt använt låg- och mellanklassdäck men när jag testade dessa kände jag skillnaden. Mycket mer grepp vid höga hastigheter, mer självförtroende när jag sjunker av samma anledning, mindre rullmotstånd än de jag hade använt tidigare, helt enkelt de bästa däcken jag har använt.

Utmärkt däck

-

Det bästa däcket jag någonsin har monterat hittills Snabbt, bekvämt och bra greppdäck jag köper igen

Continental gp 5000

-

Trevligt omslag med stor vidhäftning och hållbarhet.

Continental grand prix 5000

-

Utmärkt vägdäck, effektivt, aldrig besviket!

Bra däck

-

Jag har alltid litat på Grand Prix 4000. Bra grepp, hållbarhet och jag har aldrig punkterat. Jag har tagit 5000 i 25. Jag hoppas att de överträffar mina förväntningar ... Snabb och billig leverans. Bra pris för däck.

Continental grand prix 5000

-

super clincher, genomsnittlig kostnad vi väntar på slitage.

Kontinental gp 5000

-

Mycket bra vägdäck, bra prestanda, grepp och hållbarhet

Continина kontinental gp 5000 700 c x 28

-

Continина Continental Grand Prix5000 Black700 x28C лу жж жж,, 240 240 240 240 240 Велосипед Cannondale CAADX Ultegra2018, следующая остановка - космос. Бб о ка г р о Доставка в ожидаемый срок, посылка отслеживается на всем пути. Магазин однозначно рекомендую.

Kommentar

-

Utmärkt däck .... Däckets upptag är märkbart, vilket gör trampningen mer bekväm. När det gäller hållbarhet är det inte samma sak som GatorSkin.

Kontinentalt köp 5000

-

Hela processen för köp och frakt till Mexiko OK, utmärkt kvalitetsdäck

Mycket bra däck

-

Jag gillade verkligen det! Jag köpte de 28, jag kände att cykeln var mer stabil och utan förlust av prestanda.

Continental gp 5000 däck 700c x 23

-

Stora däck till konkurrenskraftigt pris och bra leveranstid. Hoppas att de håller bra i tropiska klimat

Bra omslag

-

För mig är det överlägset bästa däck på marknaden

Bäst

-

För dig som tränar mer än 200 000 i veckan är det de mest lämpliga däcken. Perfekt grepp, ganska hög varaktighet och enkel montering.

Continental 5000

-

Bra lock, lätt och mycket svårt att punktera

Continental grand prix 5000 däck

-

Utmärkt däck för cykelpraxis rullar mycket bra och sammanfaller eller inte, 0 punkteringar, jag tror att det inte ens punkterar. När det gäller priset är det det bästa derivat av kvalitet till tjänst för dem som använder det

Bra däck

-

Det andra spelet som jag använder, brukade jag Michelin PRO4 och varaktigheten i bra skick för slitbanan är bättre med P5000. Längre varaktighet bra i tillstånd. Greppet är liknande, med PRO4 var jag också väldigt glad i detta avseende. När det gäller punkteringar fick PRO4 mig lite bättre när däcket redan används, även om det är svårt att bedöma (vinter eller sommar, torr eller våt eller våt utgång .....)

Utmärkt produkt.

-

Originalprodukt, mycket bra lager- och punkteringsbeständig, jag har haft bättre erfarenheter med GP5000 eller GP4000 än med GP4season, helt rekommenderat, du måste bara vara tålamod, det tar cirka från 4 till 6 veckor.

Utmärkt.

-

Jag har alltid använt kontinentaldäck i mina tävlingar, träning, de är utmärkta, jag godkände denna mycket bra Gp 5000-modell, bikeinn ska gratuleras.

Kontinental 5000 sedel 1000

-

Det bästa däcket jag någonsin har använt, mycket punkteringsbeständigt och med utmärkt rullning.

Fantastisk prestanda och utmärkt värde för pengarna

-

När jag är på det här är jag noll i däckproblemet. Beställde igen ett par.

Gp5000

-

Jag har läst mycket bra recensioner om produkten, men hittills kan jag inte prata om den. Leverans- och uppföljningstjänsten är dock ganska medioker, efter två veckors väntan har jag ännu inte fått dem. På webben där du kan spåra försändelsen kastas upp till 6 och 7 dagar utan någon uppdatering. Leveransservicenivån har mycket att förbättra.

Lysande

-

Ett bra lock till bra pris och vikt och exceptionellt grepp. En annan bra kvalitet är punkteringsskyddet, mycket nöjd med köpet.

Utmärkt produkt

-

Kvalitetsprodukt till ett bra pris tacksam

Det går väldigt bra!

-

Jag använder 700 x 25 för långvägsträning. Fantastiska däck går mycket bra och är mycket bekväma och mycket punkteringsbeständiga.

Bra däck jag någonsin har haft.

-

Mycket smidigt däck. Greppet är fantastiskt. Jag kan vara mer attraktiv för hörnet.

Bra !!

-

Produkten anlände före tidsfristen, bra service från Bikeinn. Jag har inte haft tid att testa produkten ännu men den ser väldigt bra ut.

Utmärkt däck

-

Mycket rullande däck och följer regnet.

Gp5000 däck

-

Utmärkt produkt, jag rekommenderar alla

Mejorada

-

Jag har verkligen varit imponerad. Om jag med Grand Prix 4000Sll var conrento, så har förväntningarna varit ännu bättre med denna täckning

Conti gp5000 bra värde och utmärkt pris

-

Jag använder det alltid gp, det optimerar rullningen och motståndet, men !! Frakten tar för mycket tid

Vackert däck.

-

Rode Conti GP 4000S II i flera år. Dessa ser bättre ut och rullar bättre. Köp med förtroende. Bra pris från BikeInn!

Produktkvalitet

-

Jag är mycket nöjd med alla. Jag tycker om däckens kvalitet. Jag rekommenderar att du köper varor från denna säljare.

Däck

-

Mycket bra produkt! 100% rekommenderas!

Fantastisk produkt

-

Om det inte är det bästa är det ett av de bästa däcken, bra grepp, även i regnbeständig. rekommenderas tvivel

Utmärkt

-

Mycket snabb, smidig, den fäster mycket bra på asfalten, det ger dig förtroende. Det bästa jag har haft

Det är bra däck

-

Jag bytte från Bontrager 32C till Conti 5000 28C. Det är billigare än att köpa det i Japan, och som förväntat är rullningen mycket lätt och tillfredsställande. Det var ett bra köp.

500 km in

-

Slät, snygg och härlig

Bästa uppgradering av roadie

-

Continental GP 5K är en av de bästa uppgraderingarna jag gjorde. Låg rullmotstånd gör att jag känner att min roadie är mycket lättare. Bra vinster på prestanda

Bra kvalitet

-

Utmärkt däck, bra prestanda och komfort.

Fortsätt gp 5000

-

Lite tufft att komma på men ändå inga däckverktyg. Rullar och rullar med en märkbart jämnare åktur, (700x28). Först 5000 jag har använt så ser jag fram emot resultaten av livslängd och punkteringsmotstånd. Detta kan vara mitt nästa eviga däck.

Det bästa

-

Jag har använt dessa omslag i många år och fram till nu har de varit bra för mig

Produktrecension

-

Mitt snyggaste däck jag köpte för en vägcykel. STORT TACK TILL BUTIKEN FÖR EN KVALITETS ORIGINAL PRODUKT. Mycket tacksam för personalen för kommunikation och uppmärksamhet till köparen.

Mycket bra

-

Lätt däck, optimalt rullande och punkteringsskydd.

Conti 5000 - fntastic däck!

-

Bra däck ... lyhörd, slitstark, punktering resistent, bra grepp ... Conti 4000 var väldigt bra ... det här är ännu bättre ... svårt att göra bättre! BikeInn var bra på pris och frakt!

Fantastiskt däck!

-

Fantastiskt däck ... smidig ridning, lyhörd, lång slitage, punktering resistent ... Conti 4000 var väldigt bra, den här nya versionen är ännu bättre! Tillsammans med bra pris och service på BikeInn !!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga