`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Continental

Continental Tubular Grand Prix 4000 SII 22mm

Continental Tubular Grand Prix 4000 SII 22mm

 • Continental Tubular Grand Prix 4000 SII 22mm
 • Continental Tubular Grand Prix 4000 SII 22mm
 • Continental Tubular Grand Prix 4000 SII 22mm
 • Continental Tubular Grand Prix 4000 SII 22mm

Continental Tubular Grand Prix 4000 SII 22mm

Produktbeskrivning Continental Tubular Grand Prix 4000 SII 22mm

Funktioner:

- Ansiktslyftning av den berömda 4000s clincher däck

- Seamless hölje konstruktion förbättrar sittplatser på fälgen, däck enhetlighet och rullmotstånd

- Handgjort i Korbach med BlackChili Förening och Vectran Breaker

Teknik:

BlackChili föreningen:

I forskningslaboratorier och utvecklings Continental cykeldäck i Korbach, Tyskland, har den personal och ingenjörer letat efter en lösning på ett av de grundläggande problemen med däckens konstruktion: De som kör egenskaperna hos gummiblandningen i ett däck är till stor del bestäms av tre samverkande faktorer: statisk friktion (grepp), rullmotstånd och körsträcka.

Dilemmat är att man förbättrar en av dessa faktorer, och i sin tur förvärra minst en annan faktor.

Ett däck med maximalt grepp slits ut snabbare och rullar långsammare. Om man gör däcket snabbare eller mer varaktig, då detta i sin tur minskar greppet.

Med den dåvarande högsta standarden av förening teknik, Aktivt Silica Compound har redan nått en mycket hög standard på kompromisser, våra utvecklare ville ta kompoundering till en ännu högre nivå.

Detta leder dem att ge sig in i nya områden, utforska nya sätt så att i 2005 de gjorde ett genombrott i att blanda teknik, de första stegen till det som nu kallas BlackChili.

Denna revolutionerande förening bygger på de senaste rönen om polymer och andra råvaruforskning.

För BlackChili förfina vi nyutvecklade syntetgummi med naturgummi med den beprövade högpresterande gummiblandning.

Vi använder dessa gummin med speciella nano kol sotpartiklar, som är optimerade i form och ytegenskaper Bästa användningsområden för den avsedda däcket. BlackChili Förening når en oöverträffad prestanda.

Däck med BlackChili Förening nå en oöverträffad nivå av prestanda. Jämfört med den tidigare bästa Aktiverad Silica Compound, BlackChili däck har 26% lägre rullmotstånd, en 30% högre friktionsvärde (grepp) och en ökning av körsträcka 5%.

BlackChili teknik aldrig står stilla eftersom det ständigt utvecklas och anpassas till de enskilda tillämpningar av nya Continental däck som de fortsätter att produceras ur Korbach fabriken.

Vare sig på vägen eller mountainbike, hastighet och grepp fördelar är mycket påtaglig. Den komplexa förening tekniken är så känslig att däck med BlackChili förening endast kan tillverkas uteslutande i vår tyska Korbach fabrik.

Vectran Breaker:

Vectran spinnes från Vectra vätskekristall-polymer, vilket resulterar i en tråd som är termoplastiskt och har multifilament. Denna semicristalline materialet är hårdare då aramid, har fem gånger högre dragstyrka än stål och dessutom är också lättare än jämförbara nylontråd.

Vectran håller dessa attribut även i de mest ogynnsamma väderförhållanden.


bikeinn är vi dedikerade till att skapa cyklingprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa Continental Tubular Grand Prix 4000 SII 22mm? Då har du hittat rätt, för att på bikeinn i Hjul och däckkatalogen och under Däckkategorin, erbjuder vi cyklingprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Funktioner Continental Tubular Grand Prix 4000 SII 22mm

Aktiviteter
Tire type
Tires width
Aktiviteter
Disciplin
Wheel diameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI