`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Continental

Continental X-king 26x2.00

 • Continental X-king 26x2.00
 • Continental X-king 26x2.00
 • Continental X-king 26x2.00

Continental X-king 26x2.00

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Continental X-king 26x2.00

Attribut som har övertygat även en hel del tidningar. t.ex. den brittiska tidskriften "What MTB" testat vår allt rundare för att testa vinna!

Funktioner:

Fyller gapet mellan berget och Race kung

BlackChili förening ger enastående grepp och lågt rullmotstånd

Snabb, bra grepp och utmärkt slitsjälvrengörande utformning

En tät central slitbanan ger lågt rullmotstånd, samtidigt höjs yttre rattarna ger säker kurvtagning grepp

Handgjorda i Korbach

Teknik:

BlackChili Förening:

I laboratorierna för Continental cykeldäck i Korbach, Tyskland forskning och utveckling, har personal och ingenjörer letat efter en lösning på ett av de grundläggande problemen med däckkonstruktion: De kör egenskaperna hos gummiblandningen av ett däck i hög grad bestäms av tre samverkande faktorer: statisk friktion (grepp), rullmotstånd och körsträcka.

Dilemmat är att du förbättra en av dessa faktorer, och i sin tur förvärra åtminstone en annan faktor.

Ett däck med maximalt grepp slits ut snabbare och rullar långsammare. Om man gör däcket snabbare eller mer varaktig, då detta i sin tur minskar greppet.

Med den dåvarande högsta standarden av förening teknik, Aktiverad Silica Förening har redan nått en mycket hög standard av kompromiss, våra utvecklare ville ta blandning till en ännu högre nivå.

Detta leder dem att ge sig in på nya territorium, utforska nya sätt så att år 2005 de gjorde ett genombrott i att blanda teknik, de första stegen till vad som nu kallas BlackChili.

Denna revolutionerande förening bygger på de senaste rönen om polymer och andra råvaruforskning.

För BlackChili förädlar vi nyutvecklade syntetiskt gummi med naturgummi med den beprövade högpresterande gummiblandning.

Vi använder dessa gummin med särskilda nanometriska kol sotpartiklar, som är optimerade i form och ytegenskaper för bästa användningsområdena för den avsedda däcket. BlackChili förening når en aldrig tidigare skådad prestanda.

Däck med BlackChili Förening nå en oöverträffad nivå av prestanda. Jämfört med tidigare bästa Aktiverad Silica Compound, BlackChili däck har 26% lägre rullmotstånd, en 30% högre friktionsvärde (grepp) och en ökning av körsträcka 5%.

BlackChili teknik aldrig står stilla eftersom det ständigt utvecklas och anpassas till de enskilda tillämpningar av nya Continental däck som de fortsätter att framställas ur Korbach fabriken.

Vare sig på vägen eller mountainbike, hastighet och grepp fördelar är mycket påtaglig. Den komplexa föreningen tekniken är så känslig att däck med BlackChili förening endast kan enbart produceras i vår tyska Korbach fabrik.

Skydd:

Bättre än någonsin tidigare, den nya Continental skyddskåpan. Den extra allround punkteringsskyddsskikt gör höljena särskilt hållbart och intensivt för skador eller penetration av främmande element.

Steg och sidoväggarna är lika skyddade, och är 25% lättare och erbjuder 30% mer punktering skydd än sina föregångare som skyddas av DuraSkin. Rullmotstånd och absorption har också förbättrats avsevärt.

Den nya Made in Germany teknik gör det möjligt att klara även de svåraste spår över hela världen. Vad mer: theyre universellt användbar, är inspirerade av BlackChili förening och har en estetiskt tilltalande sidovägg design.

Den nya revolutionen Tubeless Ready pärla förbättrar tillämpningen av Slanglösa Ready Däck.

För bästa resultat med tätning för slanglösa användning och samtidigt ridning, rekommenderar vi att tillämpa den nya Continental RevoSealant.

RaceSport:

Kompromisslöst avsedd för användning i mountainbike racing:

de RaceSport slaktkroppar kombinerar logisk lätt konstruktion och märkbart bättre skydd mot punktering på allra högsta nivå. Tillsammans med kända professionella mountainbikecyklister, har vi skapat den perfekta utgångs grunden för tävlingsdäck.

Handgjorda i Tyskland, de erbjuder en 30% bättre skydd mot punktering än Supersonic däck. Konstruktionen gör skillnaden? tyg särskilt bra och hög kvalitet nylon med en dyr, skyddande, gummi foder och en universell fot.

Tillsammans med den legendariska Black Chili förening, den ultimata kombinationen för XC racing och maraton händelser.

Ren Grip Förening:

Baserat på aktiverade kiselföreningar, var denna teknik ursprungligen tänkt som en prestandanivå förening, men efter ett intensivt utvecklingsarbete på vår Korbach forsknings- och utvecklingsavdelning Facility, en avancerad ny förening med suveränt grepp och längdåknings egenskaper har utvecklats.

Denna nya gummiblandningen, med tanke på den självförklarande namnet? Ren Grip ?, rankas precis bakom vårt BlackChili förening och används i våra prestanda produkter både i sulkyn väg- och bergen.

Samtidigt ger bra grepp, är det också långvarig och mycket hållbara? båda egenskaper Continental däck, som uteslutande tillverkas i fabriken i Hefei (Asien).


Alla cykling produkter av kategorin Däck har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På bikeinn du finna hela Hjul och däckproduktskatalogen från märket Continental. Priset på Continental X-king 26x2.00 är 17.95 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner Continental X-king 26x2.00

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga