`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Continental

Continental X-King 27.5x2.20 Protection Folding

 • Continental X-King 27.5x2.20 Protection Folding
 • Continental X-King 27.5x2.20 Protection Folding

Continental X-King 27.5x2.20 Protection Folding

Produktbeskrivning Continental X-King 27.5x2.20 Protection Folding

Attribut som också har övertygat en hel del tidningar. till exempel den brittiska tidningen "Vilken MTB" testade vår allround att testa vinna!

Funktioner:

- Fyller gapet mellan berget och Race kung

- BlackChili förening ger enastående grepp och lågt rullmotstånd

- Snabb, bra grepp och utmärkta självrensande slitbanemönster

- En tät central slitbana ger mjuk rullning, medan höjda yttre rattarna ger säker kurvtagning grepp

- Handgjort i Korbach

Teknik:

BlackChili föreningen:

I forskningslaboratorier och utvecklings Continental cykeldäck i Korbach, Tyskland, har den personal och ingenjörer letat efter en lösning på ett av de grundläggande problemen med däckens konstruktion: De som kör egenskaperna hos gummiblandningen i ett däck är till stor del bestäms av tre samverkande faktorer: statisk friktion (grepp), rullmotstånd och körsträcka.

Dilemmat är att man förbättrar en av dessa faktorer, och i sin tur förvärra minst en annan faktor.

Ett däck med maximalt grepp slits ut snabbare och rullar långsammare. Om man gör däcket snabbare eller mer varaktig, då detta i sin tur minskar greppet.

Med den dåvarande högsta standarden av förening teknik, Aktivt Silica Compound har redan nått en mycket hög standard på kompromisser, våra utvecklare ville ta kompoundering till en ännu högre nivå.

Detta leder dem att ge sig in i nya områden, utforska nya vägar, så att år 2005 de gjorde ett genombrott i att blanda teknik, de första stegen till det som nu kallas BlackChili.

Denna revolutionerande förening bygger på de senaste rönen om polymer och andra råvaruforskning.

För BlackChili förfina vi nyutvecklade syntetgummi med naturgummi med den beprövade högpresterande gummiblandning.

Vi använder dessa gummin med speciella nano kol sotpartiklar, som är optimerade i form och ytegenskaper Bästa användningsområden för den avsedda däcket. BlackChili Förening når en oöverträffad prestanda.

Däck med BlackChili Förening nå en oöverträffad nivå av prestanda. Jämfört med den tidigare bästa Aktiverad Silica Compound, BlackChili däck har 26% lägre rullmotstånd, en 30% högre friktionsvärde (grepp) och en ökning av körsträcka 5%.

BlackChili teknik aldrig står stilla eftersom det ständigt utvecklas och anpassas till de enskilda tillämpningar av nya Continental däck som de fortsätter att produceras ur Korbach fabriken.

Vare sig på vägen eller mountainbike, hastighet och grepp fördelar är mycket påtaglig. Den komplexa förening tekniken är så känslig att däck med BlackChili förening endast kan tillverkas uteslutande i vår tyska Korbach fabrik.

Skydd:

Bättre än någonsin tidigare, den nya Continental skyddskåpan. Den extra allround punkteringsskyddslager gör höljena särskilt hållbart och intensivt för skador eller penetration från främmande element.

Trappsteg och sidoväggarna är lika skyddade, och är 25% lättare och ger 30% mer punkteringsskydd än sina föregångare skyddas av DuraSkin. Rullmotstånd och absorption har också förbättrats avsevärt.

Den nya Made in Germany-tekniken gör det möjligt att klara även de svåraste spår över hela världen. Vad mer: theyre universellt användbar, är inspirerade av BlackChili förening och har en estetiskt tilltalande sidovägg design.

Den nya revolutionen Tubeless Ready pärla förbättrar tillämpningen av Tubeless Ready Däck.

För optimala resultat med tätning för slanglösa användning och samtidigt rida, rekommenderar vi att tillämpa den nya Continental RevoSealant.

RaceSport:

Kompromisslöst avsedd för användning i mountainbike racing:

de RaceSport slaktkroppar kombinerar logisk lätt konstruktion och märkbart bättre skydd mot punktering på högsta nivå. Tillsammans med kända professionella cyklister berg, har vi skapat den perfekta utgångs grunden för tävlingsdäck.

Handgjord i Tyskland, de erbjuder en 30% bättre skydd mot punkteringar än Supersonic däck. Konstruktionen gör skillnaden? särskilt fin och tyg högvärdig nylon med en dyr, skyddande, gummering och ett universellt fot.

Tillsammans med den legendariska Black Chili Förening, den ultimata kombinationen för XC racing och maraton händelser.

Ren Grip Förening:

Baserat på aktiverade kiselföreningar, var denna teknik ursprungligen tänkt som en prestandanivå förening, men efter intensiv utveckling på vår Korbach forskning och utvecklingsavdelningen Facility, en avancerad ny förening med enastående grepp och längdåkning fastigheter utvecklades.

Den nya gummiblandningen, med tanke på den självförklarande namn? Ren Grip?, Rankas precis bakom vårt BlackChili förening och används i våra prestandaprodukter både i väg-och mountainbike sektorerna.

Samtidigt ger bra grepp, är det också långvarig och mycket hållbara? båda egenskaper Continental däck, som uteslutande tillverkas i fabriken i Hefei (Asien).


Vill du köpa Continental X-King 27.5x2.20 Protection Folding? Då behöver du inte leta mer! bikeinn erbjuder ett brett utbud av exklusiva Däck modeller. Upptäck våra nya Hjul och däck erbjudanden på bikeinn. Tillverkat av Continental, kommer denna Däckprodukt i ett brett urval av storlekar och färger, och den kommer med allt du behöver.

Funktioner Continental X-King 27.5x2.20 Protection Folding

Cykelhjuls typer
Färg
Rekommenderad Användning
Hjuldiameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga