`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Continental

Continental X-king 29x2.00 Folding

Continental X-king 29x2.00 Folding

 • Continental X-king 29x2.00 Folding
 • Continental X-king 29x2.00 Folding
 • Continental X-king 29x2.00 Folding
 • Continental X-king 29x2.00 Folding

Continental X-king 29x2.00 Folding

Produktbeskrivning Continental X-king 29x2.00 Folding

Attribut som har övertygat även en hel del tidningar. t.ex. den brittiska tidskriften "Vilken MTB" testat vår allt rundare för att testa vinna!

Funktioner:

Fyller gapet mellan berget och Race kung

BlackChili förening ger enastående grepp och lågt rullmotstånd

Snabb, bra grepp och utmärkt slitsjälvrengöring designen

En tät central slitbana ger smidig rullning, medan upphöjda ytter rattar ger säker kurvtagning grepp

Handgjorda i Korbach

Teknik:

BlackChili Förening:

I laboratorierna för Continental cykeldäck i Korbach, Tyskland forskning och utveckling, har personal och ingenjörer letat efter en lösning på ett av de grundläggande problemen med däckkonstruktion: De kör egenskaperna hos gummiblandningen av ett däck i hög grad bestäms av tre samverkande faktorer: statisk friktion (grepp), rullmotstånd och körsträcka.

Dilemmat är att man förbättrar en av dessa faktorer, och i sin tur, förvärras åtminstone en annan faktor.

Ett däck med maximalt grepp slits ut snabbare och rullar långsammare. Om en gör däcket snabbare eller mer varaktig, då detta i sin tur minskar greppet.

Med den dåvarande högsta standard av förening teknik, Aktiverad Silica Förening har redan nått en mycket hög standard på kompromisser, våra utvecklare ville ta kompoundering till en ännu högre nivå.

Detta leder dem att ge sig in på nya territorium, utforska nya sätt så att år 2005 gjorde de ett genombrott i blandningstekniken, de första stegen till det som nu kallas BlackChili.

Denna revolutionerande förening bygger på de senaste rönen om polymer och andra råvaruforskning.

För BlackChili förädlar vi nyutvecklade syntetgummi med naturgummi med den beprövade högpresterande gummiblandning.

Vi använder dessa gummin med särskilda nanometriska kol sotpartiklar, som är optimerade i form och ytegenskaper för bästa användningsområden för den avsedda däcket. BlackChili Förening når en aldrig tidigare skådad prestanda.

Däck med BlackChili Compound nå en oöverträffad nivå av prestanda. Jämfört med tidigare bästa Aktiverad Silica Compound, BlackChili däck har 26% lägre rullmotstånd, en 30% högre friktionsvärde (grepp) och en ökning av körsträcka 5%.

BlackChili teknik står aldrig stilla när den kontinuerligt utvecklas och anpassas till de enskilda tillämpningar av nya Continental däck som de fortsätter att produceras ur Korbach fabriken.

Vare på vägen eller mountainbike, hastighet och grepp fördelar är mycket påtaglig. Den komplexa förening tekniken är så känslig att däck med BlackChili Förening endast kan uteslutande produceras i vår tyska Korbach fabriken.

Skydd:

Bättre än någonsin tidigare, den nya Continental skyddskåpan. Den extra allround punkteringsskyddslager gör höljena särskilt hållbara och intensivt för skada eller penetration från främmande element.

Trappsteg och sidoväggarna är lika skyddade, och är 25% lättare och erbjuder 30% mer punkteringsskydd än sina föregångare som skyddas av DuraSkin. Rullmotstånd och absorption har också förbättrats avsevärt.

Den nya Made in Germany tekniken gör det möjligt att klara även de svåraste spår över hela världen. Vad mer: theyre universellt användbara, är inspirerade av BlackChili Compound och har en estetiskt tilltalande sidovägg konstruktion.

Den nya revolutionen Tubeless Ready pärla förbättrar tillämpningen av Slanglösa Ready Däck.

För optimala resultat med tätning för slanglösa användning och samtidigt rida, rekommenderar vi att tillämpa den nya Continental RevoSealant.

RaceSport:

Kompromisslöst konstruerad för användning i mountainbike racing:

de RaceSport slaktkroppar kombinerar logiskt lätt konstruktion och märkbart bättre skydd mot punktering på högsta nivå. Tillsammans med kända professionella mountainbikecyklister, har vi skapat den perfekta utgångs grund för konkurrens däck.

Handgjord i Tyskland, de erbjuder en 30% bättre skydd mot punktering än Supersonic däck. Konstruktionen gör skillnaden? tyg speciellt bra och hög kvalitet nylon med en dyr, skyddande, gummi foder och en universell fot.

Tillsammans med den legendariska Black Chili Compound, den ultimata kombinationen för XC racing och maraton händelser.

Ren Grip Förening:

Baserat på aktiverade kiselföreningar, var denna teknik ursprungligen tänkt som en prestandanivå förening, men efter intensiv utveckling på vår Korbach forsknings- och utvecklingsavdelning Facility, en avancerad ny förening med enastående grepp och längdskidåkning fastigheter utvecklades.

Denna nya gummiblandningen, med tanke på den självförklarande namn? Ren Grip ?, rankas precis bakom vårt BlackChili förening och används i våra prestandaprodukter både i cykel väg- och bergen.

Samtidigt som stora grepp, det är också långvarig och mycket hållbara? båda egenskaper Continental däck, som uteslutande tillverkas i fabriken i Hefei (Asien).


Köp din Continental X-king 29x2.00 Folding till lägsta pris! Vår cyklingbutik online, bikeinn gör dina drömmar till verklighet! Hitta Hjul och däck till oslagbara priser. Kolla in våra detaljerad beskrivningar med egenskaper och produktomdömen från andra kunder som redan har köpt Continental X-king 29x2.00 Folding. Hitta de senast rabatterade produkterna och finn alla våra reor i vår cyklingkatalog till otroligt låga priser!

Funktioner Continental X-king 29x2.00 Folding

Cykelhjuls typer
Färg
Rekommenderad Användning
Hjuldiameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga