up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Välj den bästa officiella utrustningen för cykling

Du kan köpa den officiella utrustningen från märkena som Castelli , Alé , Santini , Sportful . Här är lite officiell utrustning för cykling enligt följande:

Hjälm
Cykelutrustningen som följer är all nödvändig. Men den här är definitivt, säkert inte förhandlingsbar. Även om cykling utan hjälm är tillåten i din stad, måste du försvara dig. När du väljer en cykelhjälm, se till att passa hjälmen efter din huvudvolym och ditt sätt att köra.

Cykelhandskar
Handskar passar som en måste ha cykelutrustning av många skäl. Först bevarar de dina händer vid en olycka. För det andra begränsar de irritation och skador. Den tredje, mindre erkända fördelen är att cykelhandskar skyddar din ulnarner.

Ridbyxor
Om du väljer en hyrcykel för en lång riddag, överväg att köpa några kvalitets ridshorts. Dessa shorts är avsedda att påverka dig, så du slipper skrapa och gnugga efter mått på ständig träning. Cykelshorts ökas också för att ge dig lite mer kudde i ryggen och sätet.

Multiverktyg
En väg är en oregelbunden plats för en cyklist. Även den mest försiktiga cykelägaren kan gripas av en bult som släpps av fluktuationer. Det är därför ett multiverktyg finns i ditt schema för cykelutrustning som du måste ha. Multiverktyg skiljer sig åt i storlek, skick och syfte. Några av de tyngre är avsedda att förvaras hemma.clouse menu Stänga