up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Elite

Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Turbo Trainer

plus
 • Play videoElite Arion Turbo Trainer
 • Elite Arion Turbo Trainer
 • Elite Arion Turbo Trainer
 • Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Turbo Trainer

Produktbeskrivning Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Roller är designad för din inomhuscykelträning eller för uppvärmning på tävlingsplatsen eftersom den är lätt, enkel att transportera och mycket motståndskraftig.

De paraboliska rullarna tillåter justering i 10 olika positioner och minimerar brus och däckets slitage. De är kompatibla med mountainbike och vägcykel och med alla cykelsystem så att du kan dela information, planera gratis träningssessioner, mäta kadens och rytm och förbättra din prestanda.

Dessa cykelrullar är gjorda av polyamid och glasfiber , vilket gör dem mycket resistenta. De har en integrerad plattform som underlättar när du går av och på cykeln. Lätthet och enkelhet så att du kan fokusera på utbildning Roller som erbjuder maximal funktionalitet med optimal prestanda och tillförlitlighetFunktioner:


- Mycket lätt ram (ca 7 kg), ultra stark, i glasfiberarmerad polyamid


- De paraboliska rullar, 85mm i diameter i mitten och 100mm på sidorna, gör det lätt att hålla balansen på cykeln


- Maximal kontroll och enkel trampa är hjulet styrs in mot mitten av valsen


- Den perfekt slät yta hos rullarna och föreningen i antistatiskt plastmaterial minska buller och däckslitage


- Plattformen ingår i strukturen för enklare montering och demontering


- Kompatibel med landsvägscyklar och mountainbikes


- Kompakt och vikbar, vilket gör det enkelt att lagra


bikeinn, visar vi alla Elite Arion Turbo Traineregenskaper. I vår cykling butik kan du hitta olika storlekar på Elite Arion Turbo Trainer. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av Elite Arion Turbo Trainer och ta del av våra andra erbjudanden på cyklingutrustning.

Funktioner Elite Arion Turbo Trainer

Färg
Anslutningar

Kundrecensioner och frågor (19)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Lätt att använda och lagra

-

Mycket praktisk och tyst. Lätt att använda. Lätt att förvara. Utmärkt kvalitet / prisförhållande. Väldigt snabb leverans.

Sensationell

-

Extremt praktisk rulle. Enkelt att montera och glider mycket bra.

Elite arion-rulle

-

Allt utmärkt, mycket snabb leverans av artikeln

Mycket bra

-

Bra produkt, snabb leverans. Jag är väldigt nöjd.

Väldigt nöjd

-

Mycket nöjd med produkten och leveransen (anländer före datumet)

Komplett utbildning

-

Produkten uppfyller förväntningarna, har mycket kvalitet, ger möjlighet till varierad och kvalitetsutbildning, fördelarna med den fasta valsen från min synvinkel är att den inte kräver en specifik stift och slitaget på hjulen är mer inneslutet och homogent, förbättring av teknik och det kräver bibehållande av balans.

Dubbel känsla

-

Mycket bra, för som jag lägger in titeln har jag en dubbel känsla, produkten är utmärkt och till ett bra pris, men det är att jag har fått den 1 månad och 25 dagar efter att jag beställde den, och det sa att den var i lager . Jag var på väg att avbryta köpet när de meddelade mig att det anlände. Säg också att insexnyckeln som det ger för att flytta rullarna är lite svag. För resten mycket glad.

Fantastisk produkt

-

Köpt under lockdown. Utmärkt butik och oklanderlig leverans. Mycket lätta och bekväma rullar att öppna och stänga. Lätt att använda, på 5 minuter har du redan helt anpassat. Inte med det inställbara motståndet måste du göra agilityträning, men genom att spela med växellådan kan du gå bra med pulsationer. Mycket bullrigt med MTB-däck även med låg profil. Rekommenderas för snygga däck eller avsedda för rullar.

Elite arion

-

Mycket praktisk och vikbar rull för att förvara den, den tar lite plats, den är tyst när du rullar. Det är svårt första gången du åker på en gång för att tåla stabilitet. Men efter 30 min är du klar med det enkelt. Jag är nöjd med köpet och det är tyst, med sensorerna som jag bär på cykeln kan jag göra ett kvalitetsträning.

Utmärkt för fysiskt underhåll !!

-

Jag är nöjd med produkten. Det är en kvalitetsprodukt. På ppio skrämmer det operationen lite, men i ett par träning lyckas jag göra 10-15 min kontinuerlig rulle tills jag slutfört 45 min av sessionen. Bikeinn har varit ett seriöst företag och har levererat rullen enligt schema. Mycket bra !!!! Olé !!!!

Airon roller

-

Utmärkt rulle. För mtb med nageldäck ger det mycket ljud.

Molt bon producte

-

Utmärkt producera!

Utmärkt pris och produkt

-

Jag köpte dessa gratisvalsar för den här eran av kärvläge. så jag använde dem inte bara för klassisk användning för uppvärmning utan även för träning. efter 20 dagars användning kan jag säga att jag är väldigt nöjd: jag använder dem med en mountainbike storlek l med 29 "hjul och det finns inga problem. De hjälper mig att utveckla balans och göra övningar med ökande / minskande ansträngning. de som är riktigt välutbildade kan inte simulera branta stigningar med trampfrekvenser under 50/60 varv per minut och effekt högre än 250/300 W. av detta skäl är det nödvändigt att orientera sig på produkter utanför kategorin fria rullar.

Bra valuta för pengarna

-

Stabil och praktisk rulle.

Kvalitet mycket bra pris.

-

Det är en mycket välbyggd och mycket lätt rullvals. På drygt 5 minuter. du stannar redan utan svårigheter i det. Mycket snabb frakt och mycket snävt pris.

Mycket nöjd med köpet

-

Perfekt för karantändagarna, väldigt praktisk och lätt att använda.

Mycket bra produkt

-

Attraktivt pris och riktigt snabb leverans. Rulle av mycket god kvalitet, stabila och bra material. Mycket praktisk för uppvärmning.

Kan jag använda den med min cykel?

-

Min cykel är r700; Fungerar den här rullen för min cykel?

våra experter svarar

Hej, ja den här produkten kommer att vara kompatibel med en Canondale R700.
Hälsningar.

Det finns procent av det?

-

Excellent

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up