up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Elite

Elite Traithlon Specialryggsäck Tri Box

plus
 • 360Elite Traithlon Specialryggsäck Tri Box
 • Play videoElite Traithlon Specialryggsäck Tri Box
 • Elite Traithlon Specialryggsäck Tri Box

Elite Traithlon Specialryggsäck Tri Box

Produktbeskrivning Elite Traithlon Specialryggsäck Tri Box

Elite Tri Box Triathlon-ryggsäcken är utformad för att helt täcka behoven hos den avancerade idrottsman, eftersom den erbjuder fyra sätt att använda och när du vill lagra den, har du också fördelen att den är hopfällbar och lätt komprimerbar .

Denna Elite-låda låter dig bära den i STANDARD MODE , den vanligaste för idrottare med låg aktivitet i tävlingen eftersom den ger en öppning i toppskyddet där du hittar ett brett och uppdelat fack för cykelväskan och racerväskan. Förläng det för att ha allt till hands.

I PRO-LÄGET för denna ryggsäck för professionella idrottare kan du placera skorna på cykeln och lämna racing skorna framför lådan. LITE MODE ger dig en snabb övergång i små utrymmen eftersom du kan ta bort toppskyddet och placera det nedan med vilket du sparar volym i området.

Slutligen är PRO LITE-läget perfekt för avancerade idrottare med mycket lite utrymme där du bara kan fälla ut en av skosäckarna och ta bort hälften av påsen för att placera den nedan, vilket kraftigt minskar volymen.

Denna triathlonryggsäck inkluderar en handduk för en bekväm övergång och en inre väska för att separera våta kläder av de torra kläderna. Tri Box kan användas i 4 olika sätt, baserat på idrottare specifika krav eller egenskaperna hos övergångszonen (som skall användas i enlighet med tävlingens regler):

Funktioner:

STANDARD "Inställning:

idealisk för triatleter som inte tar del i många evenemang men fortfarande föredrar att bevara organiztion av deras redskap. Bara öppna övre locket genom rotation, ta bort 2 påsar (cykling och racing påsar) och häng dem framför Tri Box av sina kardborrband och alla redskap kommer att prydligt organiserade

PRO "Inställning:

idealisk för professionella triatleter som måste så snabbt som möjligt förbereda övergången zon. Bara öppna övre locket genom rotation, ta bort 2 påsar (cykling och racing påsar), ta bort T1 väska, hänga cykelskor på cykeln, sätter den tomma T1 sko väska och hänga T2 sko bär racing påse framför tri Box

LITE "setup:

mycket användbart när övergångsområdet är trånga. Bara ta bort det övre ögonlocket och placera den på botten, ta bort 2 påsar (cykling och racing påsar) och placera dem framför Tri Box, packa upp 4 sidokedjor halvvägs och vika sina sidor genom att placera sina kanter på locket tidigare placeras på botten. Detta halverar väskans volym men fortfarande tillåter alla redskap att anordnas i ett snyggt och effektivt sätt

LITE PRO "Setup:

utformad för avancerade triatleter som inte kan hitta tillräckligt med utrymme i övergångsområdet. Bara ta bort det övre ögonlocket och placera den på botten, ta bort 2 påsar (cykling och racing påsar), ta bort T1 väska, hänga cykelskor på cykeln, sätter den tomma T1 sko väska och hänga T2 racing påsen framför av Tri Box. Sedan är det bara packa sidokedjor 4 halvvägs och vika sina sidor genom att placera sina kanter på locket tidigare placeras på botten. Detta skapar mindre skräp men ändå effektivt organiserar redskap för snabb användning

Lätt att transportera:

Tri Box kan transporteras som en ryggsäck till övergångszonen (på eller av cykeln) samtidigt som snyggt organiztion av innehållet. Aviod den förvirring som alltför ofta händer i övergången.

Fullt hopfällbar:

när den inte används, Tri Box kan helt vikas genom att packa blixtlåsen till fullo, för att minska den största delen till 1/3 jämfört med när den är i bruk, vilket är praktiskt när du reser, hemma eller i omklädningsrummet . Inuti fack Optimization: två interna separatorer organisera material och separat våt från

Sko väska:

Tri Box innehåller två robusta och praktiska väskor som vika upp som en och ordna skor på ett enkelt, praktiskt och intuitivt sätt att minska övergångstider. Den innehåller också en handduk, fäst vid påsen genom en kardborreband, för att torka fötterna under transitionis vid behov.

Gear Bag:

Tri Box innehåller en snabbt vikbar växel väska som lagrar din vått eller torrt redskap.


Med Elite Traithlon Specialryggsäck Tri Box kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket Elite och deras cyklingprodukter, kolla in de olika kategorierna och Bärkassarprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på bikeinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Funktioner Elite Traithlon Specialryggsäck Tri Box

Färg
Kapacitet
Kön
Ålder

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Kan inte vänta med att använda den här produkten

-

Fantastisk kvalitet & funktionell levererad i tid precis före mitt lopp :)

Elite tri box

-

Toppprodukt. Praktiskt och välgjord. Levereras snabbt och pålitligt. Lycklig igen

Excellent!

-

Bra produktkvalitet. Funktionell.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up