up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Fabric

Fabric Sadel Line Shallow Elite

plus
 • Play videoFabric Sadel Line Shallow Elite
 • Fabric Sadel Line Shallow Elite

Fabric Sadel Line Shallow Elite

Produktbeskrivning Fabric Sadel Line Shallow Elite

Tygutrustning atbikeinn hittar det bästa urvalet av Fabrikat bästa pris! Att köpa onlineFabricprodukter atbikeinn kan inte vara enklare, eftersom alla våra varor kommer att levereras direkt till din dörr.

De flesta av våra bikeprodukter levereras inom 24 timmar efter beställningen.

Som auktoriserad återförsäljare avFabric garanterar vi omfattande kunskap och insikt för alla våra fabriker och kan ge dig all nödvändig information om användning och underhåll av Fabric.

Du kommer alltid att få den bästa servicen hos bikeinnaswell eftersom alla inköp och information förblir helt konfidentiell och säker.

Vi vill att du ska vara 100% nöjd med dina bikeprodukter.

Om du i alla fall inte är nöjd med den förvärvade artikeln kan du returnera den inom 30 dagar.

Tveka inte att kontakta vårt vänliga kundtjänstteam som gärna hjälper dig om du har frågor eller frågor!

Linjen använder en delad, helstycke, full längd med en central avlastningskanal för att minska trycket på pudendalartären.

Linjen är ytterst bekväm för de längre dagarna i sadeln.

Integrerad tryckavlastningskanal: Utökat tryck på pudendalartären kan leda till obehag och domningar.

Line-sadeln stöder rikligt med sittbenen med lätt skumplastning och lindrar trycket genom att lägga till en central avlastningskanal.

Rena linjer med hög prestanda: En unik process binder ett vattentätt mikrofiberhölje och skumplastning till en flexibel nylonbas.

Detta resulterar i en snygg, enkel och ren, prestandasadel som inte äventyrar komforten.

Flexibel nylonbas: Line-sadelens bas är slitstark och slitstark men ändå byggd för att flexera i linje med förarens rörelse, vilket garanterar komfort under hela turen.

Specifikationer Bredd134mm Längd270mm aseNylonB RailHollow Cro mo ÖvreLättvikt PU-skum Omslag Vattentätt mikrofiber Grunt: justerad vinkling, avslappnad hållning, idealisk för långt avstånd.
Känner du till alla egenskaper som gör Fabric Sadel Line Shallow Elite unikt. Om du är intresserad av Fabric Sadel Line Shallow Elite, bör du veta att denna produkt är tillgänflig i lager just nu hos onlinebutiken bikeinn. Vår breda Sadlarkollektion kommer se till att du hittar exakt det du söker så att du kan njuta av din cyklingaktivitet till fullo. Njut av förmånerna av att handla på bikeinn och gå med i den största sport communityn.

Funktioner Fabric Sadel Line Shallow Elite

Färg
Kön
Rekommenderad Användning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Av de bästa

-

Som ingen annan topp sadel. Mycket tunn och bekväm. Inte det lättaste men för det här priset är det det bästa som finns

Tyg

-

Fantastisk komfort för långresa!

Surprise!

-

sadel av utmärkt byggkvalitet, inte särskilt lätt (men det finns andra versioner med vagn i titan eller kol som är mer "lätta") mycket bekväma men det här är ett subjektivt faktum. Överraskningen är cykelhotell: första gången du köper på den här webbplatsen: många priser är konkurrenskraftiga, mycket snabba att skicka och tanken på att fotografera paketet innan du skickar den lägger till tanken på en uppmärksamhet på detaljer som inte skadar. mycket nöjd

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up