`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Fitbit

Fitbit Charge

Fitbit Charge

Fitbit Charge

Fitbit Charge

Fitbit Charge

Fitbit Charge

Fitbit Charge

Fitbit Charge

Fitbit Charge

 • Fitbit Charge
 • Fitbit Charge
 • Fitbit Charge
 • Fitbit Charge
 • Fitbit Charge
 • Fitbit Charge
 • Fitbit Charge

Fitbit Charge

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Fitbit Charge

Funktioner:

Få energi ta ansvar:

Få motiverade att röra sig mer med Charge, genom att spåra hela dagen aktivitet som åtgärder som vidtagits, tillryggalagd sträcka, kaloriförbrukning, golv klättrade och aktiva minuter.

Verkliga framsteg i realtid:

Charge låter dig se varje stat när det händer? Direkt på handleden, med en ljus OLED-skärm. Och med en branschledande batteritid på 7 10 dagar, kan du hitta inspiration att slå dina mål? Oavsett vad veckan ger.

Redo när livet samtal:

Byggd med nummerpresentation visar Charge dina inkommande samtal när telefonen är i närheten för att hjälpa dig att ta kontroll över din dag och ditt schema. Visa kompatibla enheter.

Goodnight, sova rätt:

Sov bättre och leva väl genom att använda Charge att automatiskt spåra din sömn på natten, sedan granska dina trender på instrumentbrädan. För att göra morgnar enklare, som en tyst, vibrerande larm och vakna mer fredligt.

Se dina framsteg Håll dig på rätt spår:

Genom att automatiskt och trådlöst synkronisera din statistik till datorn och 120 + ledande smartphones, låter Ladda du ser dina framsteg på språng, och visar dig detaljerade tabeller och diagram så att du kan spåra dina trender över tid

App + Dashboard:

Spåra All Day Aktivitet: Se statistik som steg, golv klättrade, aktiva minuter, kaloriförbrukning och mer när du använder appen med en Fitbit tracker.

Log Mat: Logga kalorier snabbt med hjälp av streckkodsläsaren, snabb kalori estimator och måltids genvägar. Eller sök vår databas över trovärdiga föda. Se kompatibla enheter.

Prata med vänner: Bjud in vänner och familj att dela statistik, skicka jubel och glåpord, och konkurrera på leaderboarden.

Se Progress: Visa framsteg och analysera dina trender med lättlästa tabeller och diagram.

MobileRun: MobileRun spår statistik som takt, tid, distans och splittringar under körningar, promenader och vandringar, och använder GPS från din telefon för att kartlägga dina rutter. Se kompatibla enheter.

Record Sleep: Spåra din sömn trender med en Fitbit tracker, och ange ett tyst larm och visa sömn diagram på appen. Jämför produkter.

Sätt mål: Stanna fokuserad genom att sätta steg, vikt och verksamhetsmål. Uppnå tyngdmål med hjälp av kalori Coaching att jämföra kalorierna skrev in i din dagliga mat logg.

Spela pass: Logga träning på några sekunder och se dem visas direkt på månads övning kalender.

Kontroll Vikt: Aria spårar din vikt, BMI, muskelmassa och kroppsfett procentsatser och automatiskt synkar allt till din Fitbit instrumentbräda.

MobileTrack: Track dagliga steg och distans på din smartphone med MobileTrack, även om du inte har en Fitbit enhet. Se kompatibla enheter.

Håll dig motiverad: Få push-meddelanden och tjäna märken för att hålla dig på väg mot dina mål och ge dig beröm när du har uppnått dem.

Sync trådlöst: synkronisera trådlöst statistik över telefonen, Fitbit tracker och Aria Smart Scale, för att komma åt dina framsteg utan att koppla in.

Specifikationer:

Sensorer och komponenter:

3 axel accelerometer

Altimeter

Vibrationsmotor

Display:

OLED

Vad s ingår:

Laddningskabel Trådlös synk dongle

Vatten Resistance:

Charge har testats upp till en ATM vilket innebär att det är svett, regn och stänksäker. Emellertid är anordningen inte simma bevis. Vi rekommenderar även övertagande innan duscha eftersom som med alla bärbara enhet, det? Ar bäst för din hud om bandet förblir torr och ren.

Skötsel:

Om bandet blir våt eller om du svettas i den, ta bort och helt torka bandet innan du sätter på den igen. Rengör bandet med en mild tvål fri rengöringsmedel som Cetaphil eller Aquanil. Ge din handled vila genom att ta bandet ut då och då. Läs mer

Material:

Avgifter armband är tillverkad av ett böjligt, tåligt elastomermaterial liknande det som används i många sportklockor. Charge har också ett kirurgiskt rostfritt stål lås.

Batterier & Ström:

Vi rekommenderar att du laddar enheten med några dagars mellanrum för att se till att du alltid spåra.

Batteritid: upp till 7 10 dagar

Batterityp: Litium polymer

Laddningstid: En till två timmar

Radiosändtagare: WIBREE

Miljökrav:

Driftstemperatur: 20 till 45 ° C

Maximal arbets altitute: 9,144 km

Minne:

Spår 7 dagar detaljerad rörelsedata? minut för minut.

Spår dagliga summor under de senaste 30 dagarna

Synkronisera:

Charge synkroniseras automatiskt och trådlöst till tabletter, datorer och 120 + ledande iOS, Android och Windows smartphones som använder Bluetooth 4.0 trådlös teknik.

Synkronisera Intervall: 6 meter

Ring meddelanden via Bluetooth 4.0

Synkronisera till datorer kräver Internet-anslutning och USB-port

Synkronisera till mobila enheter kräver Bluetooth och Internet-anslutning

Synkroniseras med Windows Vista och senare, Mac OS X 10.6 och uppåt, iPhone 4S och senare, iPad 3 gen. och senare, och ledande Android och Windows-enheter


Vänta inte längre utan köp Fitbit Charge. För ytterliggare frågor angående Fitbit Charges egenskaper, kan du kontakta bikeinn genom vår kontaktsida. bikeinn erbjuder en exklusiv kollektion av Elektronik för cykling och andra fritidsaktiviteter. Vår Elektronik kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Aktivitetsarmbandvaror.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Fitbit Charge

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga