`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Fitbit

Fitbit Zip

Fitbit Zip

Fitbit Zip

Fitbit Zip

 • Fitbit Zip
 • Fitbit Zip
 • Fitbit Zip
 • Fitbit Zip
 • Fitbit Zip

Fitbit Zip

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Fitbit Zip

Få en kick av kondition med denna lilla enhet. Det spårar dina steg, sträcka och förbrända kalorier? och synkroniserar dessa statistik till din dator och välj smartphones. På så firar det hur mycket mer du gör varje dag. Zip uppmuntrar dig att sätta upp mål, utmana vänner och gå längre ett steg i taget. Thats hur du aktiverar vardagen till ett socialt, uppnåeliga, awesome väg till fitness.

HERES Så fungerar det:

1 Spåra dina dagliga verksamhet: Spåra steg, distans och kaloriförbrukning

2 SYNC det när som helst, var som helst: Zip automatiskt synkroniserar din statistik till din dator och välj smartphones

3 KASSAN dina framsteg: Få hela bilden och få insikt med fria diagram, tabeller och verktyg

4 MAKE FITNESS FUN: Sätta upp mål, tjäna märken, utmana vänner, ler

Byggd för att hålla dig i rörelse:

Genom att visa dig hur din dag är att stapla upp, uppmuntrar Zip dig att stiga upp och gå? Och fortsätta! Det hjälper dig att göra de små förändringar som kan lägga upp till något stort. (Inte undra på FitBit användare i genomsnitt 43% fler steg varje dag.)

Zip Spår:

Åtgärder som vidtagits

Förbränning

Tillryggalagd sträcka

Drivs av Fitbit? S framkant accelerometer, Zip fångar exakt hela dagen aktivitet som gamla skolan stegräknare kan? T hantera. Det grundar beräkningar som brända kalorier på din personliga profil? återspeglar din statistik, inte någon genomsnittliga Joes.

Passar in i din dag och din ficka:

Bär den i fickan, på ett bälte, eller en behå? Detta tracker är så diskret eller lika synlig som du vill att det ska vara. Dess silikon klipp kommer att hålla dig bekväm hela dagen. Zip är också regn, stänk, och svett bevis. Med ett utbytbart klocka batteri som varar upp till sex månader, det? S ursäkt bevis också.

Synkroniseras trådlöst och automatiskt:

Zip synkroniserar automatiskt dina data till PC, Mac, många iOS-enheter och välj Android-telefoner. Det innebär att inga knappar att trycka på, inga data att komma in. Bara realtid tillgång till din statistik och Fitbit instrumentbrädan, 24/7. Du kan även registrera och koppla ihop din FitBit enheter via utvalda smartphones? inklusive vissa Androids.

Ger dig insikt och insidan scoop:

Mellan Zip, Fitbit? Gratis mobil app, och gratis online instrumentpanelen, du? Ll få en ögonblicksbild av din dagliga och kumulativa framsteg. Föreställ grafer, verktyg, diagram och en anpassningsbar instrumentpanel för att starta. Fitbit? S mål är att göra dina data smält och användbart. Genom att veta hur nära du är att nå din personliga vecka mål, kan du ta de extra åtgärder för att uppnå dem.

Gör det mesta pass med MobileRun:

TRACK KÖR och vandringar:

Använd GPS från din telefon för att spåra viktiga springa och vandra statistik som takt, tid, sprickor och avstånd.

MAP linjer:

Visa dina rutter och mil markörer när du flyttar, sedan bläddra igenom din körning historia och sträckor.

REKORD pass:

Logga pass på några sekunder och se dem visas direkt på din månatliga träningskalender.

VOICE Cues & musikkontroll:

Få på språng tempo och sträcka statistik med röst ledtrådar, och styra din musik direkt från app.

Logga mat, vikt och träning:

Tack vare FitBit? S online-verktyg, logga dina måltider, vatten, träning och vikt är en kick. Ingenting kommer att gå vilse när du? Åter på språng, heller. Bara logga dina data med vår mobila app. Vi? Ve fick en enorm databas (från Sunkist apelsiner till rosa lax). Låt? S säga att du skapar en vikt mål. Fitbit kan använda din mat och aktivitetsdata för att hjälpa dig att ställa in och nå dagliga mål kalori.

Spelar bra med andra program:

Du kan exportera dina FitBit data till flera populära fitness program. Några av dem ? inklusive Sparkpeople, förlorar det !, MyFitnessPal och MapMyFitness? låter dig importera sina data till Fitbit? instrumentbräda, så att du kan spåra och förstå din hälsa i någon app. Se vad? Ar som finns i vår App Gallery.

? Vad är inkluderat:

Zip tracker

Silikon och metallklämma

Trådlös synkronisering dongle

Utbytbart batteri

Batteri dörr verktyg

Fri Fitbit.com medlemskap? inkluderar möjligheten att logga och spåra aktivitet, mat, sömn, vatten, body mass, vikt, och mer

Kontroller och Display:

TAP CONTROL:

Tryck bara på enheten ansiktet med fingertoppen för att ändra visningen. Varje uttags går igenom en av fem lägen:

Steg

Avstånd

Förbränning

Fitbit Smiley (framhäver din senaste aktivitetsnivå)

Klocka

Trådlös synkronisering till PC och Mac:

FitBit? S trackers är den första hela dagen aktivitet trackers att erbjuda WIBREE anslutning, så att du ser din statistik i realtid.

Synkronisering sker automatiskt när som helst Zip är inom cirka 20 fot av trådlös synkronisering dongle och är relativt orörlig. Dongeln ansluts till din Mac eller PC USB-port. Synkronisering och uppladdning kräver användning av Fitbit uppladdaren ansökan.

Trådlös synkronisering till mobil:

Synkronisera Zip till din smartphone eller surfplatta kräver WIBREE. Detta gör att din Zip att synkronisera trådlöst och automatiskt med ett brett utbud av ledande iOS och Android smartphones.

För en fullständig lista över enheter som stöds, besök: http://www.fitbit.com/devices

Om telefonen inte har stöd för Bluetooth Low Energy, youre fortfarande tur. Den Fitbit mobil app fungerar med alla smartphones för att logga data, ta emot anmälningar och visa grafer och diagram baserat på din senaste synkroniseringen.

Minne:

Vi rekommenderar att du synkroniserar dina data regelbundet. Så länge Zip har minimal batteri, följer den upp till sju dagar detaljerad, minut för minut uppgifter. För de föregående 23 dagarna, sammanfattar det din dagliga kalorier, distans och åtgärder vidtas.

Batterier och Power:

Batteriet i Zip varar fyra till sex månader. Den har en indikator för låg batteri på LCD-skärmen. För att ändra ditt batteri, använd batteriluckan verktyg för att låsa upp och öppna dörren. Ta ut batteriet, placera det nya batteriet i hålrummet, och stäng dörren.

Batteritid: 4 6 månader

BATTERITYP: 3V myntbatteri, CR 2025

Radiotransceiver (för trådlösa SYNC): WIBREE

Webbläsare som stöds:

PC Webbläsare och MAC Webbläsare:

Chrome: 12 och uppåt: 12 och upp

Firefox: 3.6.18 och uppåt: 3.6.18 och uppåt

Internet Explorer: 8 och uppåt:

Safari:: 5.0.5 och upp

PC och Mac krav:

Windows XP / Vista / 7/8

USB uttag

Internet anslutning

Mac OS X 10.5 och uppåt

USB uttag

Internet anslutning

Sensorer:

Zip använder en MEMS 3 axlig accelerometer som mäter dina rörelsemönster för att bestämma dina brända kalorier, tillryggalagd sträcka, och åtgärder vidtas.

Miljökrav:

Zip är inte vattentät. Det borde inte bäras när du simmar. Det är dock, regn, stänk, och svett bevis.

Driftstemperatur: 32 till 104 F (0-40 C)

NON driftstemperatur: 0 till 130 F (17,7-54,4 C)

Relativ luftfuktighet: Device är stänksäker och bör inte vara nedsänkt mer än en meter.

Maximal arbets HÖJD: 30.000 fot (9144 m)

Mått och vikt:

HÖJD: 1,4 inches (35,5 mm)

BREDD: 1,1 inches (28 mm)

Djup: 0,38 tum (9,65 mm)

VIKT: 0,282 oz. (£ 0,018, 8 gram)


Vill du köpa Fitbit Zip? Då behöver du inte leta mer! bikeinn erbjuder ett brett utbud av exklusiva Klockor modeller. Upptäck våra nya Elektronik erbjudanden på bikeinn. Tillverkat av Fitbit, kommer denna Klockorprodukt i ett brett urval av storlekar och färger, och den kommer med allt du behöver.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Fitbit Zip

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga