up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Fizik

Fizik Sadel Aliante Gamma K:ium

Fizik Sadel Aliante Gamma K:ium

plus
 • Play videoFizik Sadel Aliante Gamma K:ium
 • Fizik Sadel Aliante Gamma K:ium
 • Fizik Sadel Aliante Gamma K:ium

Fizik Sadel Aliante Gamma K:ium

Produktbeskrivning Fizik Sadel Aliante Gamma K:ium

Aliante Gamma. Valet av entusiast ryttare. Högpresterande kolförstärkt shell.Twin flex grafit skal. Lätt och bekväm. Ergonomiskt dopp plattform.


Spine Concept är Fizi: k riktlinje till rätt sadel val. Det inser att cyklister har olika grad av flexibilitet och human flexibilitet påverkar köregenskaperna när man cyklar i en högpresterande läge.Specifikationer:


- Shell: Nylon kolförstärkt


- Vikt: 259 gr


Älskar du cykling? Få din Fizik Sadel Aliante Gamma K:ium och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som Fizik ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Komponenter för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva cyklingmodellerna som möjligt, har de flesta av våra Sadlarvaror designats i samarbete med proffsen!

Funktioner Fizik Sadel Aliante Gamma K:ium

Färg
Kön
Rekommenderad Användning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

En mycket bekväm sadel

-

Jag har den här sadeln på två av mina cyklar, men inte min vägcykel. Efter att ha lidit ytterligare en åktur med en smärtsam plats var jag tvungen att köpa en annan aliante gamma för ridning hela dagen. Skål!

Stort

-

Mycket bekväm racing cykelsadeln.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up