Fulcrum Racing 3 Black/White Campagnolo Clincher Pair

Fulcrum Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Fulcrum

$ 466.95

Storlek

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Fulcrum Racing 3 Black/White Campagnolo Clincher Pair

close

Fulcrum Racing 3 Black/White Campagnolo Clincher Pair

Fulcrum Racing 3 Black/White Campagnolo Clincher Pair

play-video

Fulcrum Racing 3 Black/White Campagnolo Clincher Pair

Produktbeskrivning

Fördelen är i fälgen: inga hål och därför inte fälgtejp, till gagn för både styvhet och vikt. Den Racing 3 fortsätter att representera den mest tillförlitliga? Reskamrat? för att utbilda åkattraktioner och? ideal partner? för någon typ av ras.
Racing 3 med Shimano Inc. FW kropp är kompatibel med 10 och 11 hastighets kedjehjul.
Den Racing 3 hjulet helt för hand monteras av en specialiserad Fulcrum tekniker och kontrolleras i varje liten detalj med elektroniska instrument. Detta säkerställer maximal prestanda och tillförlitlighet för alla Fulcrum hjul.
Milled RIM:
Denna bearbetning gör det möjligt att reducera den perifera vikten på fälgen och gör hjul extremt reaktiva.
OVERSIZED HUB BODY I ALUMINIUM:
ger en hög grad av lateral styvhet och reducerar vikten till ett minimum.
TOP KVALITET stålkulor med en kopp och konlagren:
minskar friktionen och ger topprestanda. Koppen och kon-systemet gör det enkelt att justera lagren.
NYTT OVERSIZE FLÄNS:
9% mer vridstyvhet. Större reaktivitet till varje förändring i tramp tempo och effektivare kraftöverföring till hjulet
QUICK RELEASE:
Ny, helt omgjorda och lättare hjulblocket Stål ryggraden och excentrisk, spak med borr belysning och aluminum die. Excentrisk stängning systemet tillåter cyklisten att modulera trycket som behövs för ökad känslighet för att hitta den rätta stängning för blocket. Lätt att använda, med ett material som tål slitage, rost, och tryck.
Teknik:
Vad är MoMag:
En magnet och massor av uppfinningsrikedom. Detta var vad som ledde till patentet för väl testade? Montering magnet? systemet, eller MoMag ?. Hur fungerar det? Bröstvårtorna, när insatta inuti fälgen via ventilhålet är? Guidade? till anslutningspunkten med ekern medelst magneten. Denna enkla men geniala system gör det möjligt att ha ett hjul utan hål på den övre bron, men med ekrar spända av traditionella bröstvårtor!
Fördelar: Inga hål på fälgen innebär att fälgen är likformig vid varje punkt, fri från stresspunkter eller svaghetszoner och för stukningsprofilerna inget fälgband krävs, till förmån för viktminskning. Fördelarna är omedelbart klart: större fälg livstid, större motståndskraft mot utmattning, möjligheten att ge ekrarna större spänningar och ökad styvhet som, i form av prestanda, innebära större reaktivitet och acceleration.
Men det? Är inte allt. Fördelarna inkluderar också extremt snabb och enkelt underhåll och talade ersättare. Allt till förmån för
Keramiska Ultra Smooth Kullager:
Fulcrum har en lång stående rykte för extremt höga prestanda dess nav i form av jämnhet och pålitlighet.
I själva verket är alla projekt helt utvecklad i vår FoU-avdelning och vi har lagt tvångsmässig vård till att ta hand om varje detalj.
Naven med USB? keramiska lager (Ultra Smooth Lager) ytterligare stärka hjulen? jämnhet och minska vikten och behovet av underhåll.
Jämförande tester har visat att USB? lager är 50% mjukare än standardlager.
Nu förbättrar din prestation under tävlingen eller bara gå för en åktur med dina vänner kommer att bli lättare.
Två till One? Eker Förhållande:
När du trycker på pedalerna, rotations kraft drev inducerar en avmattning av frihjulet ekrar med åtföljande förlust av spänning fälg. Detta resulterar i oönskad flex av hela hjulet och en oundviklig förlust av energi. Fulcrum har löst detta klassiska cykel problem med sin 2: 1 Två till One? Talade Ratio patent, genom att fördubbla ekrarna i de kritiska zonerna.
Som ett resultat finns det två ekrar som utför funktionen av en, dämpning och torsion är begränsade och överföring av idrottaren? S makt är mycket effektivare.
Dessutom, tack vare detta system, talade spänningar balanseras jämnare mellan enheten och icke driv sidorna och utmattningslivslängd på fälgen, navet och ekrarna förlängs.
Dynamisk Balans:
Aluminium fälgar:
Konceptet är enkelt och elegant: balansera vikten av packningen, med ett objekt av samma vikt placeras på exakt motsatt sida. För toppmodeller, detta erhålls genom en speciell operation på den del av fälgen mitt fälgen leden.
För instegsmodeller, är dynamisk balans uppnås genom att använda två överdimensionerade ekrar i avsnittet motsatt leden. Resultatet är ett hjul med perfekt balanserade rotationsdynamik.
RIM Dynamisk Balans:
Carbon Hjul:
För kol hjul principen är densamma, men appliceras med en annan teknik. Vid kolfiberfälgar är de stycken av koltyg justeras på ett sådant sätt att den resulterande kanten är alltid balanserat. Se mer på: http://www.fulcrumwheels.com/en/technologies/collection/road/rdb väg # sthash.B5aIh971.dpuf
Directionated Fälg Eker Koppling:
exklusiv fälg / talade kopplingssystem. Det gör fälgen, ekrar, nipplar och nav för att anpassa ordentligt med samma spännvärde på alla områden.
Detta nya system höjer begreppet spoking till nya höjder av prestanda.
De Fulcrum ingenjörer har omgjorda ekrarna och navet husen för att skapa en solid och orubbliga helhet. Resultatet är att ekrarna
a) kommer aldrig att förlora sin ursprungliga spänning, vilket håller hjulet helt reaktiva och centrerad, och
b) kommer att förbli i det läge som hittades i vindtunneltester för att säkerställa bästa aerodynamiska penetration möjligt.
Det eker antirotationssystemet kommer i allt:
Racing Hastighet
Racing 3 2 Way Fit
100% handgjort KVALITET:
Redan från starten Fulcrum har präglats av funktion som fortsätter än i dag:? Det är att designa, prototyp och industrialisera samtliga hjul som kännetecknas av den röda F ?.
Faktiskt dessa ta form inne i FoU, framkanten avdelningen som representerar hjärtat i det italienska företaget.
Varje enskild komponent i hjulet, de valda materialen och den teknik som används är den påtagliga resultatet av de insatser som Fulcrum gör varje dag för att ge dig maximal prestanda och tillförlitlighet.
För att säkerställa bästa prestanda och tillförlitligheten hos sina produkter, varje projekt, för produktionsskedet, måste genomgå en rad mycket strikta tester som validerar vad som tänkts och utformade upp till det ögonblicket (utmattningsprov, krocktest, däck brast test, enviroment testet, 100% manuellt monterade och elektroniskt kontrollerade).
Det är därför, från dess 2012 sortimentet, Fulcrum ville förse varje hjul med egen identitetskort (ID) som unikt identifierar hjulet och intygar att det har manuellt monterad och har klarat alla tester som krävs i den strikta kvalitetsprotokoll.
En garanti för kvalitet:
Nyckelordet för våra produkter är: spårbarhet.
Om du hittar en liten etikett på Fulcrum produkter, don? T bort det. Detta beror på att det är där för att ge dig en garanti för att din komponent eller hjulet i händelse av konstaterade bristfälligheten ett produktionsparti blir spårbar.
Allt detta på grund, trogen sitt uppdrag, Fulcrum kräver absolut perfektion och säkerhet för sina kunder.

Fulcrum Racing 3 Black/White Campagnolo Clincher Pair är tillgängligt i olika val och egenskaper. Välj den produkt som bäst möter dina behov och få den levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i online cyklingbutiken hitta Fulcrum Racing 3 Black/White Campagnolo Clincher Pair relaterade produkter. Vårt utbud av Hjul landsväg produkter är designat för att ge dig fullt förtroende, oavsett intensitet på ditt träningspass eller din idrottsaktivitet.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Fulcrum - Hjul och däck - Hjul landsväg

. Hjul och däck

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

imagen

Fulcrum Racing 3 Black/White Campagnolo Clincher Pair

$ 466.95

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!