`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Fulcrum

Fulcrum Racing 5 LG Black/White HG11 Clincher Pair

 • Fulcrum Racing 5 LG Black/White HG11 Clincher Pair
 • Fulcrum Racing 5 LG Black/White HG11 Clincher Pair
 • Fulcrum Racing 5 LG Black/White HG11 Clincher Pair

Fulcrum Racing 5 LG Black/White HG11 Clincher Pair

Produktbeskrivning Fulcrum Racing 5 LG Black/White HG11 Clincher Pair

Den Racing 5 är en ingångsnivå hjul med ett lopp klar själ. Samma Fulcrum kvalitet och prestanda som resten av raden med avancerade egenskaper, såsom en överdimensionerad fläns och Eker dynamisk balans teknik.

Fulcrum ingenjörer har drivit kvaliteten på detta hjul ytterligare införliva en asymmetrisk bakre kant som ökar prestanda i fråga om sido och vridstyvhet samt reaktivitet.

Nya tekniska framsteg läggs med någon kompromiss i viktbesparingar som Racing 7 är nästan 90 gram lättare än sin föregångare.

Ny asymmetrisk fälgprofilen:

Asymmetrisk fälgprofilen bak möjliggör bättre balansering av ekrarnas spänning mellan enhet och icke drivsidan, vilket ger bättre symmetri till en asymmetrisk komponent. Ökad effektivitet och reaktivitet är säker på att noteras.

Bearbetade bromsytor:

möjliggöra säker, kraftfull och anpassningsbar inbromsning i alla väder.

Stål ekrar med 2mm tvärsnitt:

ger höga nivåer av spänning och stelhet.

Hög kvalitet, högsta kvalitet stållager med kopp och kon konstruktion:

Minska friktionen och säkerställa en jämn prestanda över tiden.

Oversized fläns på drivsidan:

Ger större vridstyvhet, ökar reaktiviteten vid varje förändring i rytm pedal stroke.

Teknik:

FIC Fulcrum Identification Card:

100% Handgjorda Kvalitet:

Redan från starten Fulcrum har präglats av funktion som fortsätter än i dag:? Det är att designa, prototyp och industrialisera samtliga hjul som kännetecknas av den röda F ?.

Faktiskt dessa ta form inne i FoU, framkanten avdelningen som representerar hjärtat i det italienska företaget.

Varje enskild komponent i hjulet, de valda materialen och den teknik som används är den påtagliga resultatet av de insatser som Fulcrum gör varje dag för att ge dig maximal prestanda och tillförlitlighet.

För att säkerställa bästa prestanda och tillförlitligheten hos sina produkter, varje projekt, för produktionsskedet, måste genomgå en rad mycket strikta tester som validerar vad som tänkts och utformade upp till det ögonblicket (utmattningsprov, krocktest, däck brast test, enviroment testet, 100% manuellt monterade och elektroniskt kontrollerade).

Det är därför, från dess 2012 sortimentet, Fulcrum ville förse varje hjul med egen identitetskort (ID) som unikt identifierar hjulet och intygar att det har manuellt monterad och har klarat alla tester som krävs i den strikta kvalitetsprotokoll.

Spårbarhet:

En garanti för qualityl:

Nyckelordet för våra produkter är: spårbarhet.

Om du hittar en liten etikett på Fulcrum produkter, don? T bort det. Detta beror på att det är där för att ge dig en garanti för att din komponent eller hjulet i händelse av konstaterade bristfälligheten ett produktionsparti blir spårbar.

Allt detta på grund, trogen sitt uppdrag, Fulcrum kräver absolut perfektion och säkerhet för sina kunder.


Fulcrum Racing 5 LG Black/White HG11 Clincher Pair är en produkt som motsvarar Hjulkategorin inom Hjul och däckurvalet på din cyklingbutik online, bikeinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till bikeinn communityn. Vad är fördelarna med Fulcrum Racing 5 LG Black/White HG11 Clincher Pair? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för cykling.

Funktioner Fulcrum Racing 5 LG Black/White HG11 Clincher Pair

Ljusposition
Sensorer
Bromsdisk
Kombatibel
Rekommenderad Användning
Hjuldiameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga