`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Fulcrum

Fulcrum Red Metal XRP 650B 6 St QR Front/HH15 QR Rear 27.5 Inches Pair

 • Fulcrum Red Metal XRP 650B 6 St QR Front/HH15 QR Rear 27.5 Inches Pair
 • Fulcrum Red Metal XRP 650B 6 St QR Front/HH15 QR Rear 27.5 Inches Pair

Fulcrum Red Metal XRP 650B 6 St QR Front/HH15 QR Rear 27.5 Inches Pair

Produktbeskrivning Fulcrum Red Metal XRP 650B 6 St QR Front/HH15 QR Rear 27.5 Inches Pair

Hänvisningen mellan UST tubeless. Red Metal XRP är tillägnad dem som söker prestanda i alla discipliner, från turridning till tävlingen. Varje projekt detalj har utvecklats för att kombinera noggrannhet, konsekvens och tillförlitlighet. Detta är ett bättre sätt att leva din passion, att gå direkt till podiet och för att göra varje rida en dag att minnas.

Trippel fräst aluminium med momag konstruktion:

Unik formen ger mer lateral styvhet. Viktminskning bort rotationsvikt översätta till ökad prestanda.

Stora bröstvårtor i aluminium:

Minska perifera massan av hjulet samtidigt öka strukturell integritet

Ekrar: double butted rostfritt stål med förstärkt huvud

Mindre vikt, förbättrad reaktivitet och stelhet, ökad strukturell integritet

Hub kropp: carbon konstruktion:

Ger en hög nivå av lateral styvhet och minskar vikten.

Tätade industriella lager

Exceptionell kvalitet och jämnhet; hög effektivitet över tiden.

Frihjul titan kropp:

Minskar vikten på hjulet och samtidigt öka den strukturella integriteten. T ärr Titanium konstruktion icke? Vilket ofta är fallet med aluminium nav.

Oversize axel: aluminiumkonstruktion

20mm axel ger kraftigare konstruktion medan aluminiumstruktur minskar den totala vikten på hjulet.

Teknik:

2: 1 Två till en talade Ratio

Vad är två till en:

Ett system som är lika enkel som den är effektiv, resultatet av påhittighet av Fulcrum ingenjörer och uppmärksam observation av resultaten av de tester som utförs på hjulen på en daglig basis.

Dessa tester gjorde det möjligt att förstå att de krafter som verkar på sidorna av hjulet, och därmed på ekrarna, är extremt olika; men vad? s mer, skillnaderna mellan de främre och bakre hjulen är också uppenbara och betydande. Framhjulet, i själva verket har att förbli stabil även under bromsning av skivan på vänster sida, och bakhjulet, förutom att göra plats för en drevsats, måste kompensera för dragkraft av kraften på kedjan sidan .

Så hur kan vi hålla hjulet perfekt i balans även när den är stressad genom bromsning och acceleration? Genom att fördubbla antalet ekrar och positionera dem på ett sådant sätt att, för varje spänning på ena sidan av hjulet, det finns en lika stor och motsatt kraft på den andra sidan. Detta kan låta som en enkel lösning, men speciellt på hårda och krävande terräng som de i off road ridning, den 2: är 1 Två till Ett system avgörande för att säkerställa konsekvent kontroll över din cykel även i de mest kritiska situationer.

Fördelar: Fördelarna är verkligen slående.

I bromsning, framhjulet bibehåller den önskade banan och inte slira, medan det bakre hjulet, just på grund av denna spoking systemet, når en hög nivå av vridstyvhet som möjliggör optimal överföring av kraft till hjulet. Den 2: 1 Två till OneTM system gör det också möjligt att reducera enhetslasten lidit av varje eker, och detta minimerar mekaniska påfrestningar, förlänga livet på hjulet.

Afs axelsystemet:

Den Axial Fästsystemet är lösningen utvecklad av Fulcrum att fixa skivbroms till hubben. Den begränsning som beviljats ??av rumpan området utlösningsmekanismen, större än i välbekanta är standard, gör det möjligt att få större strukturell styvhet och därför mer exakt och kraftfull inbromsning. Tillgängligheten av optionen internationella standarden garanterar full kompatibilitet Fulcrum hjul även med

Vad är MoMag:

En magnet och massor av uppfinningsrikedom. Detta var vad som ledde till patentet för väl testade? Montering magnet? systemet, eller MoMag. Hur fungerar det? Bröstvårtorna, när insatta inuti fälgen via ventilhålet är? Guidade? till anslutningspunkten med ekern medelst magneten. Denna enkla men geniala system gör det möjligt att ha ett hjul utan hål på den övre bron, men med ekrar spända av traditionella bröstvårtor!

Fördelar: Inga hål på fälgen innebär att fälgen är likformig vid varje punkt, fri från stresspunkter eller svaghetszoner och för stukningsprofilerna inget fälgband krävs, till förmån för viktminskning. Fördelarna är omedelbart klart: större fälg livstid, större motståndskraft mot utmattning, möjligheten att ge ekrarna större spänningar och ökad styvhet som, i form av prestanda, innebära större reaktivitet och acceleration.

Men det? Är inte allt. Fördelarna inkluderar också extremt snabb och enkelt underhåll och talade ersättare. Allt till förmån för

Keramiska Ultra Smooth Kullager:

Fulcrum har en lång stående rykte för extremt höga prestanda dess nav i form av jämnhet och pålitlighet.

I själva verket är alla projekt helt utvecklad i vår FoU-avdelning och vi har lagt tvångsmässig vård till att ta hand om varje detalj.

Naven med USB keramiska lager (Ultra Smooth Lager) ökar ytterligare hjulen? jämnhet och minska vikten och behovet av underhåll.

Jämförande tester har visat att USB lager är 50% mjukare än standardlager.

Nu förbättrar din prestation under tävlingen eller bara gå för en åktur med dina vänner kommer att bli lättare.

FIC Fulcrum Identification Card

100% handgjort KVALITET:

Redan från starten Fulcrum har präglats av funktion som fortsätter än i dag:? Det är att designa, prototyp och industrialisera samtliga hjul som kännetecknas av den röda F ?.

Faktiskt dessa ta form inne i FoU, framkanten avdelningen som representerar hjärtat i det italienska företaget.

Varje enskild komponent i hjulet, de valda materialen och den teknik som används är den påtagliga resultatet av de insatser som Fulcrum gör varje dag för att ge dig maximal prestanda och tillförlitlighet.

För att säkerställa bästa prestanda och tillförlitligheten hos sina produkter, varje projekt, för produktionsskedet, måste genomgå en rad mycket strikta tester som validerar vad som tänkts och utformade upp till det ögonblicket (utmattningsprov, krocktest, däck brast test, enviroment testet, 100% manuellt monterade och elektroniskt kontrollerade).

Det är därför, från dess 2012 sortimentet, Fulcrum ville förse varje hjul med egen identitetskort (ID) som unikt identifierar hjulet och intygar att det har manuellt monterad och har klarat alla tester som krävs i den strikta kvalitetsprotokoll.

Spårbarhet:

En garanti för kvalitet:

Nyckelordet för våra produkter är: spårbarhet.

Om du hittar en liten etikett på Fulcrum produkter, don? T bort det. Detta beror på att det är där för att ge dig en garanti för att din komponent eller hjulet i händelse av konstaterade bristfälligheten ett produktionsparti blir spårbar.

Allt detta på grund, trogen sitt uppdrag, Fulcrum kräver absolut perfektion och säkerhet för sina kunder.

Syntace X 12:

Syntace X 12 adaptersystem:

Den Syntace X 12-standarden, med en 142mm bak OLD och ett innovativt sätt att justera ratten till vistelsen, är den nya funktionen på många märkes ramar. Fulcrum, som alltid har hållit ett vakande öga på de behov och marknadens krav, har hittat en lösning på detta: för sitt 2012 sortimentet Fulcrum s FoU-avdelning har designat och utvecklat en speciell sats som ändrar 12 / 135mm thru axelhjul i? 12 / 142mm thru axel hjul tack vare en enkel sats medföljer hjulen. Denna lösning kommer att göra din Red Metal 1XL, Red Metal 3, Röd Ström XL, Röd Ström 29 XL hjul, tillsammans med grundläggande och XLR-versionen av den röda zonen hjul, 100% kompatibel med det tyska företaget? S nya standarden. Det är mycket lätt att montera, utan behov av specialverktyg. Bara ett klick och du är redo för en ny utmaning!

WRS:

Vad är den perfekta hjulet?

Detta är den fråga som varje ryttare frågar innan du köper ett hjul? och Fulcrum vill hjälpa dig att hitta ett svar! Det är därför, i samarbete med professionella ryttare och cykelentusiaster, har vi definierat de tre viktigaste parametrarna som gör att du kan välja det bästa hjulet för din åkstil och behov.

Vad innebär WRS menar

Vikt:

Det finns lite behov av att beskriva det. Vikten av hjulet är den första frågan som alla ryttare ställa sig när de köper ett hjul. Vikt parametern är oerhört viktigt, mer än någon annan cykel komponent. Faktum hjulet är en roterande massa och som sådan följer fysikens lagar som bestämmer dess acceleration och tröghet. Fulcrum har alltid designat sina hjul med detta mål i åtanke och, på samma gång, kombinera och anpassa den till hjul prestanda vad gäller styvhet, reaktivitet och tillförlitlighet.

Reaktivitet:

Hur? Redo? och snabb gör hjulet känner varje gång du byter växel? Nivån av reaktivitet just hänvisar till detta koncept. Reaktivitet beror på vikten av fälgen och av hjulet som helhet, på vridstyvhet (dvs. hur mycket hjulet böjs runt navet när åkaren skjuter på pedalerna), på BÖJNINGS- styvhet (dvs. hur mycket hjulet bibehåller sin form om det på grund av trampa, rör den sig bort från sitt vertikala axeln) och på tröghet.

Smoothnessa:

Detta kommer att hjälpa dig att förstå och jämföra olika hjul grad av jämnhet, tack vare användningen av högpresterande CULT kullager eller USB kullager eller andra tekniska lösningar som tillämpas på hjulet, såsom 2 Way Fit.


Vänta inte längre utan köp Fulcrum Red Metal XRP 650B 6 St QR Front/HH15 QR Rear 27.5 Inches Pair! På bikeinn har alla våra Hjul och däckprodukter full tillverkargaranti från märket Fulcrum. När du köper i vår cyklingbutik online, kan du ta del av förmåner om du är med i vår cykling community. Gör din beställning nu och få Fulcrum Red Metal XRP 650B 6 St QR Front/HH15 QR Rear 27.5 Inches Pair så snart som möjligt hem till dig.

Funktioner Fulcrum Red Metal XRP 650B 6 St QR Front/HH15 QR Rear 27.5 Inches Pair

Ljusposition
Sensorer
Bromsdisk
Kombatibel
Rekommenderad Användning
Hjuldiameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga