`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Fulcrum

Fulcrum Red Power 5HP 6 St Front/HH15+HH12/142 27.5 Inches Pair

Fulcrum Red Power 5HP 6 St Front/HH15+HH12/142 27.5 Inches Pair

 • Fulcrum Red Power 5HP 6 St Front/HH15+HH12/142 27.5 Inches Pair
 • Fulcrum Red Power 5HP 6 St Front/HH15+HH12/142 27.5 Inches Pair
 • Fulcrum Red Power 5HP 6 St Front/HH15+HH12/142 27.5 Inches Pair
 • Fulcrum Red Power 5HP 6 St Front/HH15+HH12/142 27.5 Inches Pair

Fulcrum Red Power 5HP 6 St Front/HH15+HH12/142 27.5 Inches Pair

Produktbeskrivning Fulcrum Red Power 5HP 6 St Front/HH15+HH12/142 27.5 Inches Pair

Ett utmärkt val för allround prestanda: Power HP Red är en robust och lätt att hantera hjul som kan absorbera chocker från terrängen och bibehålla god dragkraft.

Han Fälg:

Fälgen är helt ny, ljusare och förstärkt vid varje punkt när det behövs. Resultaten reducerad vikt och en stor känsla när man rider. Det bästa sättet att upptäcka fördelarna med större hjul och deras förmåga att göra varje hinder lättare.

Naven:

De nav kroppar är tillverkad helt i aluminium, som i kombination med en överdimensionerad axel förbättrar både kraftöverföring och reaktivitet. Sealed lager hjälp med stativ effekterna av användning över tiden.

Ekrarna:

De skinande raka pull ekrar var utformade för att bibehålla vridstyvhet och ge ordentlig stötdämpning. Deras differentierad tjocklek är en touch som visar hur med Röd Ström Hp vi syftade till att uppnå excellens även i detaljerna.

Justerbar:

En lösning som gör att hjulen att anpassa sig till olika standarder på marknaden på ett snabbt och enkelt sätt. Olika adaptrar kan monteras i några enkla steg för att låta hjulet skall monteras på varje bildruta standard.

20mm Axel:

Extremt lätt? mycket hög styvhet. Förbättrar styrprecision.

Teknik:

AFS axelsystemet:

Den Axial Fästsystemet är lösningen utvecklad av Fulcrum att fixa skivbroms till hubben. Den begränsning som beviljats ??av rumpan området utlösningsmekanismen, större än i välbekanta är standard, gör det möjligt att få större strukturell styvhet och därför mer exakt och kraftfull inbromsning. Tillgängligheten av optionen internationella standarden garanterar full kompatibilitet Fulcrum hjul även med de mest utbredda bromssystem som använder denna församling planen.

QR 15mm

15 mm Thru Axel Adapter System: Världens av fett hjul? är ständigt utvecklas. Mountainbikecyklister är kända för att vara angelägna om att försöka och pröva nya tekniska lösningar? anpassa en cykel till rutten och deras körstil är normalt för off road älskare. Och Fulcrum inte halka efter. Tvärtom, det skjuter framåt och erbjuder nya lösningar som don? T tvinga dig att göra en definitiv val, men lämnar du möjlighet att ändra dig. Den Fulcrum 2012 serien ingår standard modifiering kit med snabbkoppling och 15mm thru axel för framhjulet för Red Metal Zero, Red Metal 1 XL, Red Metal 3, Röd Ström XL, Röd Metall 29 XL, röd Ström 29 XL hjul och 2 versioner av Red Zone. En smart lösning som gör att du kan använda Fulcrum hjulen på cyklar med framgafflar med traditionell utsättning eller thru axel.

WRS:

Vad är den perfekta hjulet?

Detta är den fråga som varje ryttare frågar innan du köper ett hjul? och Fulcrum vill hjälpa dig att hitta ett svar! Det är därför, i samarbete med professionella ryttare och cykelentusiaster, har vi definierat de tre viktigaste parametrarna som gör att du kan välja det bästa hjulet för din åkstil och behov.

Vad innebär WRS menar

Vikt:

Det finns lite behov av att beskriva det. Vikten av hjulet är den första frågan som alla ryttare ställa sig när de köper ett hjul. Vikt parametern är oerhört viktigt, mer än någon annan cykel komponent. Faktum hjulet är en roterande massa och som sådan följer fysikens lagar som bestämmer dess acceleration och tröghet. Fulcrum har alltid designat sina hjul med detta mål i åtanke och, på samma gång, kombinera och anpassa den till hjul prestanda vad gäller styvhet, reaktivitet och tillförlitlighet.

Reaktivitet:

Hur? Redo? och snabb gör hjulet känner varje gång du byter växel? Nivån av reaktivitet just hänvisar till detta koncept. Reaktivitet beror på vikten av fälgen och av hjulet som helhet, på vridstyvhet (dvs. hur mycket hjulet böjs runt navet när åkaren skjuter på pedalerna), på BÖJNINGS- styvhet (dvs. hur mycket hjulet bibehåller sin form om det på grund av trampa, rör den sig bort från sitt vertikala axeln) och på tröghet.

Jämnhet:

Detta kommer att hjälpa dig att förstå och jämföra olika hjul grad av jämnhet, tack vare användningen av högpresterande CULT kullager eller USB kullager eller andra tekniska lösningar som tillämpas på hjulet, såsom 2 Way Fit.


Om du letar efter en Hjul artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Hjul alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig Fulcrum Red Power 5HP 6 St Front/HH15+HH12/142 27.5 Inches Pair, till detta pris 301.45 $ och finns tillgänglig. bikeinn är det bästa alternativet för att köpa din cyklingutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på Fulcrum Red Power 5HP 6 St Front/HH15+HH12/142 27.5 Inches Pair, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI