Fulcrum Red Zone Xlr Front

Fulcrum Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Fulcrum

$ 389.95

Storlek

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Fulcrum Red Zone Xlr Front

close

Fulcrum Red Zone Xlr Front

Fulcrum Red Zone Xlr Front

Fulcrum Red Zone Xlr Front

play-video

Fulcrum Red Zone Xlr Front

Produktbeskrivning

Det är den mest? Framåtblickande? version i Fulcrum intervallet tillägnad Freeride / Enduro.

Extremt stark och robust, är den röda ZoneTM XLR både ljus och reaktiv.

Den Freeride och Enduro är discipliner som sätter hjulen i verkliga provet. XLR, också, är alltid redo och kunna möta alla terräng.


Funktioner:

- C 21 RIM FÖR SLANGLÖS HJUL: Maximal stabilitet av hjulet, även vid höga hastigheter, på någon terräng.

- Illed RIM: extremt lätt. Utmärkt lateral styvhet och reaktivitet av hjulet.

- Oversize rund sektion RAK-HEAD ekrar i ALUMINIUM: lätta, högre reaktivitet, aggressivt utseende.

- ALUMINIUM BRÖSTVÅRTOR: gör det möjligt att minska den perifera massan av hjulet till ett minimum, vilket ökar dess reaktivitet.

- OVERSIZE ALUMINIUM HUB: medger en högre grad av lateral styvhet och högt vridmoment.

- Oversized fläns på drivsidan: ger ökad vridstyvhet, ökar reaktiviteten vid varje förändring i rytm pedal stroke.

- Industriella lager med mycket låg friktion VÄRDE OCH justeringssystem: ökad jämnhet och hög effektivitet över tiden. Extremt enkel kullager justering.

- LINK stift för FRAMAXELN: exceptionell styvhet av framhjulet, förbättrad stabilitet vid höga hastigheter och vid inbromsning. Val av version med 15mm eller 20mm länk stift.

- Uppsättning av Syntace X-12 135/142MM bakhjulet Adapter: GAMLA av 12mm genomgående axel bakhjulet kan ökas från 135 till 142 mm.


Teknik:

Ultra-Fit?:

- Föreställa fälgen och däcket som en enda enhet som består av två material. Detta är vad vi ville uppnå konceptuellt med Ultra-Fit? Slanglösa teknik. Kanten har utvecklats under konstruktionsstadiet för att få perfekt vidhäftning med däcket. Den åtföljande eliminering av friktionen gör det möjligt att förbättra prestandan avsevärt.

- Energi dispersionen drastiskt reduceras genom slanglöst däck. Fördelarna är obestridliga även på praktiska. Montering av däck underlättas av formen av kanten medan två spår i hjulringen spåret hjälpa till att hålla den typ perfekt placerad vid alla tidpunkter. Ultra-Fit? Tubeless tekniken används i Red Carbon?, Red Fire?, Red Zone? XLR och Red Zone? hjul.

MoMag?:

- En magnet och massor av uppfinningsrikedom. Detta var vad som ledde till patentet för den välbeprövade? Montering magnet? systemet, eller MoMag?. Hur fungerar det? Bröstvårtorna, en gång införda inuti fälgen via ventilen hålet, är? Guidade? till punkten för anslutning till talade med hjälp av magneten. Denna enkla men geniala systemet gör det möjligt att ha ett hjul utan hål på den övre bryggan, men med ekrarna spända av traditionella bröstvårtor!

02:01 TWO-TO-ONE? :

- Ett system som är lika enkel som den är effektiv, resultatet av uppfinningsrikedom av Fulcrum ingenjörer och uppmärksam observation av resultaten av de tester som utförs på hjulen på en daglig basis.

- Dessa tester har gjort det möjligt att förstå att de krafter som verkar på sidorna av hjulet, och därmed på ekrarna, är extremt olika, men vad är mer, skillnaderna mellan de främre och bakre hjulen är också uppenbara och betydande?. Framhjulet, i själva verket har att förbli stabil även under bromsning av skivan på vänster sida, och bakhjulet, förutom att göra plats för kedjehjulet set, måste kompensera för dragning av kraften på kedjan sidan .

- Så hur kan vi hålla hjulet perfekt i balans även när den är stressad genom bromsning och acceleration? Genom att dubblera antalet ekrar och placera dem på ett sådant sätt att det för varje spänning på ena sidan av hjulet, det finns en likvärdig och motsatt kraft på den andra sidan. Detta kan verka som en enkel lösning, men särskilt på hårda och krävande terräng som de i off-road ridning, 2:1 Två-till-One? systemet är avgörande för att säkerställa enhetlig kontroll av din cykel även i de mest kritiska situationer.

OVERSIZE AXEL?:

- De knutpunkter avsedda för Fulcrum hjul anställa en generöst dimensionerad konstruktion för både det centrala organet och för rotationsaxeln. Diametern av den senare, 20 mm för alla modeller med skivbromsar, garanterar hög motståndskraft mot tvärgående och torsionsspänningar.

- Ett bidrag även till detta resultat genom den mekaniska arkitekturen av navet som i AFS? version, är försedd med lager med en dubbelt kullager-lagerbanan placerad utanför flänsen, så att den är inriktad med skivan på respektive sida. The Red Metal? Noll och Red Metal? 1XL modeller är utrustade med precisionslager med koner och koppar som gör finjustering möjligt och med en dubbel packning för att åstadkomma en barriär mot inträngning av damm och lera.

FIC Fulcrum Identification Card:

- Redan från starten Fulcrum har präglats av funktion som fortsätter än i dag: det är att design, prototyp och industrialisera samtliga hjul som kännetecknas av den röda F??.

- I själva verket dessa ta form inne i FoU, den ledande institutionen som representerar hjärtat i det italienska företaget.
Varje enskild komponent i hjulet, de material som valts och den teknik som tillämpas är det konkreta resultatet av de insatser som Fulcrum gör varje dag för att ge dig maximal prestanda och tillförlitlighet.

- För att garantera högsta prestanda och tillförlitlighet i sina produkter, varje projekt för produktionsledet, måste genomgå en rad mycket strikta tester som validerar det som har utformats och fram till det ögonblicket (utmattningsprovning, krocktest, däck sprängprovning , miljö testet, 100% manuellt monterade och elektroniskt kontrollerade).

- Det är därför, från dess 2012 sortiment, ville Fulcrum att förse varje hjul med eget identitetskort (ID) som unikt identifierar hjulet och intygar att den manuellt har monterats och har klarat alla tester som krävs i den stränga kvalitets-protokollet.

QR-15mm:

- I världen av feta fälgar? utvecklas ständigt. Mountainbikecyklister är kända för att vara angelägen om att försöka och pröva nya tekniska lösningar? anpassa en cykel till rutten och deras åkstil är normalt för off road älskare. Och Fulcrum inte halka efter. Tvärtom, det skjuter framåt och erbjuder nya lösningar som don? T tvinga dig att göra ett slutgiltigt val, men lämnar dig möjlighet att ändra dig. Den Fulcrum 2012 omfattar standard modifiering kit med snabbkoppling och 15mm genomgående axel för framhjulet av Red Metal? Noll, Red Metal? 1 XL, Red Metal? 3, Red Power? XL, Red Metal? 29 XL, Red Power? 29 XL hjul och de två versioner av Red Zone?. En smart lösning som gör att du kan använda Fulcrum hjulen på cyklar med framgafflar med traditionell utsättning eller genomgående axel.

Syntace X-12:

- Den Syntace X-12 standard, med en 142mm bak OLD och ett innovativt sätt att justera hjulet till vistelsen, är en ny funktion på många märkesvaror ramar. Fulcrum, som alltid har hållit ett vakande öga på de behov och krav från marknaden, har hittat en lösning på detta:? För sin 2012 sortiment Fulcrum s FoU-avdelning har designat och utvecklat en speciell sats som ändrar 12/135mm genomgående axel hjul in 12/142mm genomgående axel hjul tack vare en enkel medföljer med hjulen. Denna lösning kommer att göra din Red Metal? 1XL, Red Metal? 3, Red Power? XL, Red Power? 29 XL hjul, tillsammans med grundläggande och XLR version av den röda zonen? hjul, 100% kompatibla med det tyska företaget? s nya standard. Det är oerhört lätt att montera, utan behov av några speciella verktyg. Bara ett klick och du är redo för en ny utmaning!

Gillar du Fulcrum Red Zone Xlr Front? Kom in i vår cyklingsektion och upptäck en stor variation av Hjul och däckprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att cyklingprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Hjul och däck är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Fulcrum - Hjul och däck - Hjul mountain 26 tums däck

. Hjul och däck

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

imagen

Fulcrum Red Zone Xlr Front

$ 389.95

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!