up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av beställning

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Garmin
360

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

plus
 • 360Garmin Edge 1030 Pack
 • Play videoGarmin Edge 1030 Pack
 • Garmin Edge 1030 Pack
 • Garmin Edge 1030 Pack
 • Garmin Edge 1030 Pack
 • Garmin Edge 1030 Pack
 • Garmin Edge 1030 Pack
 • Garmin Edge 1030 Pack
 • Garmin Edge 1030 Pack
 • Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Produktbeskrivning Garmin Edge 1030 Pack

SPECIFIKATIONER

Tillämpning: Vägcykling, MTB
Kartor och rutter: Ja. Kapacitet 100 rutter och 16 GB data (MicroSD)
Anslutning ANT +, Bluetooth®, Wi Fi®, USB
Hjärtfrekvens: Ja. (med sensor för bröstbälte)
Kadens: Ja. (med hastighet / kadens ANT + sensor)
Pulvermätare: Ja. Med ANT + -enheter
Kompatibla programvaror: Garmin Connect, Strava (Live Segments), TrainingPeaks
Enhetens tekniska information: pekskärm. Färgdisplay. Vattentät IPX7. Storlek 58 x 114 x 19 mm. Vikt 123g. Pixel 282 x 470
Batteri: 20 timmars körtid (GPS-läge), litiumjon
Sensorer: GPS. GLONASS, Galileo, barometrisk höjdmätare, accelerometer
Smartphone-meddelanden: iPhone®, Android ™, E-post, SMS, Live Weather-meddelanden, Live-spår, Incident Detection (position till nödkontakter)

PRESTANDA FUNKTIONER

Intervallträning: ställa in dina tränings- och vilintervaller
Avancerade träningspass: anpassade aktiviteter för att förbättra och uppnå dina mål
Prestationsanalys VO2 MAX, FTP w / kg, Training Stress Score, Intensity Factor, Recovery control, Training Effect
Kaloriberäkning: Ja. Kcal och Kj
Spår: Live-spår (Garmin / Strava / Komoot), Sharp Corners Alarm, automatiska ruttalternativ, Strava Live-segment
Display: anpassningsbara skärmar
AUTO LAP® Ja
AUTO PAUSE® Ja
VIRTUAL PARTNER® Ja
VIRTUAL RACER® Ja

KOMPATIBILITETSENHETER

Garmin Connect ™ Mobile, Connect IQ ™ butik, Varia ™ cykellampor, Edge® fjärrkontroller, Vector ™ kraftmätarspedalsystem, Battery Garmin Charge ™
Shimano DI2-gruppsatser
Smarta tränare

I FÖRPACKNINGEN

Garmin Edge 1030 cykeldator
Premium pulsmätare
Kadenssensor
Hastighetsmätare
Garmin främre aero-fäste
Garmin standardfäste
Kabel USB
Snodd

FLER DETALJER

Ultimate GPS-cykeldator med navigering och anslutna funktioner:
3.5´´ cykeldator med omfattande funktioner för navigering, prestanda och cykling
Trendline popularitetsruttning använder miljontals miles av Garmin Connect-rittdata för att visa de bästa på och utanför vägarna
Förinstallerad Garmin Cycle Map ger sväng för sväng och nya navigationsvarningar
Med nya meddelanden från ryttare till ryttare1 kan du hålla kontakten med andra cyklister i din grupp
Utmana dig själv varje åktur med nyligen uppdaterade förinstallerade Strava Live Segments-funktion
Batterilivslängd: upp till 20 timmar2, kan förlängas upp till 40 timmar med Garmin Charge Power Pack (tillval)

Rid längre och starkare medan du håller kontakten med Edge 1030 GPS-cykeldatorn. Den har Trendline popularitetsrutt, som använder miljontals miles av ryttardata för att visa dig de bästa på och utanför vägarna. Oavsett om du är en konkurrent, pendlare eller en äventyrssökare, har vi hittat en bättre resa för dig.

Skapa Ultimate Cycling Hub:
Edge 1030 innehåller de senaste navigationsverktygen och är kompatibel med vår omfattande serie cykeltillbehör som låter dig mäta viktiga aspekter av din prestanda. Det fungerar också med medvetenhetstillägg som kan hjälpa till att skapa en säkrare ridmiljö. Du kan bygga ditt perfekta ritt nätverk med Garmin, och allt börjar med en Edge.

Popularity Routing vet vart ryttare går:
Sedan Garmin Connect online-community skapades har cyklister laddat upp miljontals mil med rittdata. det är dags att utnyttja dessa data med Trendline popularitet routing-teknik. När Edge 1030 genererar en åktur för dig hittar den bästa vägen att välja bland de vägar (och spår) som de flesta cyklisterna har rest. Eller använd den förbättrade och förnyade Course Creator i Garmin Connect för att skapa ytterligare cykelvänliga rutter baserat på popularitetsdata.

Avancerad navigering med Garmin cykelkarta:
Garmin är din guide, oavsett om du gillar att åka på väg eller utanför. Edge 1030 cykeldator är förinstallerad med Garmin Cycle Map och inkluderar sväng för svängnavigering och nya navigeringsvarningar som meddelar dig om kommande skarpa svängar. Medan du rider, få information om höjddata, se intressanta platser och sök efter adresser. Rundresa genererar till och med en rutt åt dig. Berätta bara för Edge 1030 ett avstånd och en startriktning, så kan du välja mellan upp till 3 rutter. Och naturligtvis är det smart nog att leda dig tillbaka till rutten om du avviker från den. När du planerar långa åkattraktioner kan du lita på din Edge 1030. Den får upp till 20 timmars ström och med det nya Garmin Charge-integrerade batteripaketet kan du hålla din Edge igång så länge du gör.

Meddelanden från ryttare till ryttare:
Du behöver inte nå telefonen eller oroa dig för dina medkörare när de drar framåt eller hamnar efter. Med rider to rider-meddelanden kan du skicka förskrivna anteckningar från din Edge 1030 till Edge. Låt dina vänner veta om du kommer att komma ikapp om några minuter eller om de skulle fortsätta utan dig. Om du har ett litet däck eller behöver hjälp kan du skicka ett meddelande till dina medkörare ihopkopplade med GroupTrack3 så att de kan hitta dig.

Smart anslutning:
Edge 1030 håller dig ansluten på andra sätt också. Svara på missade telefonsamtal eller sms med förskrivna meddelanden4 som att vara hemma snart. Ge dina vänner och familj även dina medkörare sinnesfrid genom att låta dem följa dina åkattraktioner i realtid med LiveTrack och GroupTrack. Dra nytta av automatiska överföringar till Garmin Connect, ladda ner gratisappar och widgets från Connect IQ-butiken och anslut till och med Wi Fi® för enkla uppdateringar av enhetsprogramvaran.

Rid med förtroende och lätthet:
Edge 1030 fungerar med vårt nya infällda monteringsfäste som håller din enhet i linje med styret, inte ovanför dem. Detta ger inte bara din Edge en lägre profil, fästet gör det också enkelt att stänga av tillbehör som Garmin Charge Power Pack eller något av vårt Varia-sortiment av cykelmedvetenhetsenheter. Edge 1030 är kompatibel med Varia bakre radar och smarta cykellampor för att skapa en säkrare körmiljö. Den har också inbyggd Incident Detection5, som automatiskt skickar din plats till en nödkontakt om du stöter på svårigheter.

Strava Live Segments hjälper dig att spela:
Garmin och Strava ger dig ännu fler sätt att testa dina gränser. Du kommer fortfarande att få varningar för segmentets början och slut, och du kan praktiskt taget tävla mot dina Strava-vänner med en nydesignad sekund med andra jämförelse som visar hur du mäter dig. Men nu kommer du också att kunna se hur din nuvarande ansträngning jämförs med din PR, dina senaste ansträngningar eller dina personers bästa. Och med den nya Segment Explore-funktionen kan du se populära segment och markeringssegment runt dig direkt på din Edge.

Från plan till prestanda med TrainingPeaks:
Med TrainingPeaks Connect IQ-appen är det lika enkelt att ta med dig din planerade träning för varje åktur som att sätta på din Edge 1030. Den förinstallerade appen placerar din dagliga träning direkt på Edge-enheten. Den guidar dig genom ditt träningspass i realtid, komplett med intensitetsmål och intervalllängd. Efter din träning, synkronisera med TrainingPeaks för detaljerad analys och för att mäta framstegen mot dina mål. Skapa ett gratis TrainingPeaks-konto och kom igång med en gratis träningsplan (på engelska).

Personlig Race Day Power Plan från Best Bike Split:
Med Best Bike Split kan du se hur förändringar i vikt, kraft och drag kan påverka din målloppstid och skapar den perfekta kraftplanen för tävlingsdagen. Med appen Best Bike Split Race Sync kommer din tävlingsplan att leda dig till din bästa cykeldel någonsin. Länka bara ditt Bästa Bike Split-konto till din Edge 1030 så kommer alla dina nuvarande tävlingsplaner att finnas till hands. Skapa ett gratis Bästa Bike Split-konto (på engelska) idag och börja planera din perfekta tävlingsdagstrategi.

Anpassa din enhet:
Det är enkelt att anpassa Edge 1030 med de kostnadsfria appar, widgets och datafält du vill ha från vår Connect IQ-butik. Appar som AccuWeather meddelar dig när regnet ska sluta så att du kan hitta tid för en åktur. Få omedelbar feedback med MPA och Power-appen från Xert så att du kan se om du överskrider din maximala tillgängliga effekt. En mängd konfigurerbara datafält visar din favoritstatistik på en skärm som är lätt att se

Välkommen till vårt Garmin Edge 1030 Pack specialerbjudande. På bikeinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras cyklingutrustning, men också expertinformation på cyklingprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Hastighetsmätare.

Kundrecensioner och frågor (93)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Edge 1030

-

Leverans inom 2 arbetsdagar, ultra komplett paket, nickelförpackning. lägsta pris, obefläckade! Övergång från en Edge 1000 som redan har hittat sin nästa användare, den här 1030 ger en mängd fördelar, fördubblad autonomi, lätt överförda inställningar, alla ANT + och BTE-sensorer, mer tillgängligt IQ-applikationsbibliotek, tydligare visade segment. Trevligt att träffas du !

Garmin edge 1030-paket

-

Finaste cykeldator med massor av funktioner, bästa köp på länge!

Edge 1030-pack

-

Mycket snabb leverans perfekt

Perfekt köp

-

Högkvalitativ produkt samt service och leveranstid

Garmin 1030

-

För närvarande allt 5 stjärnor Ob

Garmin 1030

-

Högkvalitativ produkt samt service och leveranstid

Utmärkt produkt

-

Mycket bra produkt Mycket effektiv och användbar för cyklister Leverans i väntan

Bra cykeldator

-

Lätt att använda, fin skärm och Garmin Connect-tjänsten ovanpå :)

Mycket bra köp

-

Produkt exakt samma som beskrivs mycket bra paket till ett mycket bra pris och supersnabb leverans mycket nöjd med köpet

Utmärkt produkt och snabb leverans

-

Utmärkt produkt, snabb leverans. Jag är nöjd.

Edge1030

-

Toppprodukt, snabb leverans.

Garmin 1030

-

Mycket bra produkt med exceptionell prestanda. Jag kommer från en Garmin 1000 och sanningen är att det finns förbättringar när det gäller skärm, batteri etc. Jag skulle köpa igen

Bra erbjudande och produkter

-

Produkt enligt beskrivning, bra erbjudande och snabb leverans.

Edge 1030

-

Bra i alla aspekter

Molt bon producte

-

Kvalitet GARMIN, har gått från en 820 till den här modellen och är en stor miljon överklass i kvalitet och prestanda. Utöver det har jag hittat en fantastisk kvalitet i batteriets livslängd.

Utmärkt kvalitet och service

-

fått i tid, obestridlig produktkvalitet och perfekt service!

Snabb leverans

-

Mycket snabb leverans, bra erbjudande och ett oslagbart pris. och Garmins kvalitet kan inte argumenteras

Nöjd

-

Produkt och korrekt procedur

Garmin edge 1030

-

Fantastiskt pris och snabb leverans. Mycket nöjd med köpet och leveransen. Utan tvekan skulle jag upprepa.

Allt perfekt

-

Allt perfekt, snabb leverans och som alltid allt väldigt enkelt.

Garmin 1030

-

Fantastisk produkt av högsta kvalitet. REKOMMENDERA

Garmin edge1030

-

Jag köpte Garmin edge 1030 ... det är värt det ... Jag brukade ha en Garmin 830 och det finns saker som gör skillnad ... speciellt den större skärmen (jag ser den bättre än 830) Jag är glad ... både med enheten och med frakten ... Supersnabbt !!

Hastighet

-

Snabbt att komma fram och produkten besviker inte.

Garmin edge 1030

-

Jag har uppgraderat min Garmin Edge 810 till en Garmin Edge 1030 och det är en fantastisk produkt. Den har allt vad jag vill. Fin storskärm, anslutning till Garmin-appen och telefonen fungerade enkelt. Pekskärmen fungerar bra, naturligtvis är det inte en mobil, men för den här typen av saker fungerar den bra. Jag var lite nervös för att skicka till Nederländerna på grund av pandemin, men leveransen var så snabb. Jag har beställt produkten på måndag, leveransen var på torsdag och jag blev informerad av AfterShip-appen. Bra jobbat!

Snabb leverans

-

Snabb leverans och TOPP (Qualitat-preu) produkt.

Garmin 1030-förpackning

-

Perfekt köp !! Bra förpackning, snabb leverans och mycket bra produktkvalitet.

Fantastisk kundservice

-

Garmin levererar alltid bra produkter, bästa pris runt och eftersom det har levererats i eu ingen skyldighet att betala. Var tvungen att skicka e-post till företaget för att kontrollera leveransen och de var tillbaka i några minuter. Rekommenderar starkt produkt och företag

Garmin 1030

-

Utmärkt produkt, mycket snabb leverans!

Garmin edge 1030

-

Utmärkt produkt och funktioner

Allt perfekt

-

Fantastisk produkt, det bästa priset och leveranshastigheten bara en liten fördröjning på grund av FILOMENA inget att påtala cykeln

Garmin edge 1030

-

Jag kunde inte vara lyckligare, mycket bra utrustning.

Oslagbar

-

Hej, produkten fick alla oklanderliga, tack så mycket Jag fortsätter att köpa och rekommendera din webbplats, tack så mycket. Hälsa @ s

Fart

-

Det kom väldigt snabbt Mycket praktiskt och uppfyller funktionen

Molt bé

-

Tot molt bé. Molt aviat har anlänt. Den har fullgjort båda förväntningarna. Gràcies

Garmin edge 1030-pack

-

Fantastisk enhet.

Garmin 1030 gps beställning

-

Fantastisk

Bra

-

Bra produkt, kom mycket snabbt även under dessa semestrar! Tack

Spektakulär

-

Encantado, una pantalla grande, un procesador potente .... En fin, de primera !!!

Xxx

-

Utmärkt produkt till bästa pris i din webbutik. Jag är väldigt nöjd!

Allt perfekt!

-

Jag köpte Garmin 1030-paketet, det var för att göra en present men det bör noteras att jag hittade det bästa priset på cykeln.

Garmin edge 1030

-

Garmin Edge 1030-pack. Leverans på rekordtid, i linje med mina förväntningar, bra produkt med ett pris som trotsar all konkurrens. Tack så mycket för din lyhördhet och alla dina produkter som erbjuds. Webbplats för att rekommendera d eller 5 stjärnor Gott Nytt År firande. Sportligt

Mycket bra köp

-

Ett bra köp, snabbt att komma hem och en gång testat, ett pass har allt du behöver för alla typer av sport

Garmin

-

Snabb leverans. Bra produkt.

5 stjärnor

-

5 stjärnor supersnabb leverans

Fantastisk

-

Utmärkt produkt till marknadens bästa pris. Detaljerad analys av utbildning och realtidsdata. Mycket interaktiv

Garmin 1030-förpackning

-

Okej. Snabb leverans och produkt som förväntat.

Utmärkt shopping och produktupplevelse

-

Snabb leverans, allt som förväntat!

En ny produkt har 2 års garanti. tradeinn ignorerar problemet och vill inte ändra produkten. gps edge 1030 läser inte in kartor.

-

Jag köpte produkten via Amazon och laddade inte upp kartorna. Tradeinn ansvarar inte och Amazon hänvisar mig till Tradeinn. Den är inte ens 3 månader gammal och jag kan inte använda den. Gå bluff tradeinn och alla koncernföretag.

Material

-

GPS med ett mycket bra prisförhållande köpte jag redan för mig själv och för ett antal av mina kollegor är vi alla fascinerade av produkten.

Garmin edge 1030

-

Allt ok komplett paket med alla sensorer

Garmin 1030-förpackning

-

Allt perfekt. Jag skulle köpa igen.

Garmin6 edge 1030-pack

-

Bra produkt, jag hade redan 1000 och de liknar väldigt mycket Enheten kom mycket snabbt, på två dagar och just nu är jag nöjd med det

Garmin 1030

-

En utmärkt produkt. Väldigt snabb leverans. Högt rekommenderad.

Garmin edge 1030

-

Perfekt, produkt som förväntat, snabb leverans

Tar leverans som är försenad

-

Stor GPS-toppanordning för att förbättra prestanda på cykeln

Garmin 1030 recension

-

produkten är utmärkt, tyvärr inte ens en månad efter köpet laddar inte batteriet, du kopplar bort det och det går ner plötsligt .. Jag kontaktade bikeinn eftersom jag köpte det från dem och jag är ledsen att de letar efter ursäkter om det .. en liten webbplats seriöst med sena återbetalningar, leveranser som för att sälja en produkt indikerar det för dig som om de hade det inuti och då är det inte så att få tillbaka dina pengar en månad går. JAG MÅSTE FÖRVARA DEN FELLA PRODUKTEN ELLER KONTAKTA HJÄLPEN SOM FUNKTIVT FUNGERAR PÅ EN ANDRA VÄG FÖR ITALIEN.

Garmin 1030

-

Mycket snabbt och allt mycket korrekt

Garmin 1030-paket

-

Exakt vad jag letat efter. Utmärkt navigationssystem för cykeln. Fungerar perfekt och kan konfigureras efter din smak. Högt rekommenderad. Leverans mycket bra.

Garmin 1030-förpackning

-

Allt bra, snabbt och bästa pris garanterat

Garmin 1030-pack

-

GPS-toppen, med många funktioner för både träning och navigering. Det är mycket konfigurerbart för varje smak. Förpackningen har allt du behöver för att montera den på cykeln och med de medföljande sensorerna. Negativt är priset och att skärmen ska ha mer upplösning (som en mobil) är lite bättre än Garmin 1000 men inte mycket mer.

Garmin 1030

-

Otrolig gps och mycket snabb leverans !!! 100% 100 rekommenderas

Garmin 1030

-

Jag beställde garmin 1030 och leveransen var väldigt snabb. Jag är mycket nöjd, nu kan du använda utrustningen! Jag rekomenderar!

Gps-språk

-

Har denna GPS portugisiska språk ???

Garmin 1030

-

Fantastisk produkt

Allt väl

-

UTMÄRKT BROWSER, PERFEKT FÖR ALLT, MEN Ovanför allt användbart

Mycket bra

-

Högkvalitativ produkt men leverans dålig.

Väldigt snabb leverans

-

mer än uppfyller förväntningarna; När det gäller leveranslogistik är den speciell ... på en dag har du den perfekt

Garmin 1030

-

Bra gps och cykeldator. Billigaste på internet och man får det som står inom rimlig tid. Mycket nöjd.

Garmin 1030

-

UTMÄRKT NAVIGATOR, perfekt i allt, men över alla användbara.

Okej

-

Bra produkt, inga överraskningar, enligt beskrivningen och leveransen har varit snabb. Jag kommer att köpa igen på den här sidan om de sökta produkterna har ett kompetent pris

Vas 1030

-

GPS är mycket bra, men för det pris det har, svaret från sluttningen är mycket långsamt

Mycket snabb leverans av beställningen.

-

Utmärkt GPS, för att förbättra leveranshastigheten trots omständigheterna.

Garmin 1030-pack

-

Jag beställde Garmin 1030-paketet och det tar lite längre tid att få xq Jag beställde silikonfodralet. Allt kom perfekt och till ett bra pris!

Garmin 1030

-

Mycket bra webbplats Uppfyller mina förväntningar Lägsta pris

Den nuvarande millor

-

Ett underverk av d´aparell, det saknas och det finns fortfarande saker att upptäcka. El millor preu per internetkonkurrens och en servi på 10

Garmin

-

Kan jag ställa in skärmen så att den ska visas på portugisiska? tacksam för uppmärksamheten ..

våra experter svarar

Hej, ja den portugisiska språk kan väljas.
Hälsningar.

Anslut till mobil

-

Informerar det mig på skärmen när jag tränar på mobila meddelanden, meddelanden, samtal etc.?

våra experter svarar

Hej, ja den här Garmin 1030 har Bluetooth-anslutningen för att para den med din smartphone och visa alla aviseringar.
Hälsningar.

Super pris

-

Oslagbart pris, bästa pris på marknaden för Garmins topp i sortimentet.

Garmin edge 1030 pack. spektakulär

-

GARMIN EDGE 1030 PACK är spektakulär. Jag kommer att en Polar V650 (topp i Polars datorer) och jämför med Garmin är det en leksak. Efter mer än 10 utflykter kan jag säga att alla mina förväntningar har förvånat mig. Och jag har fortfarande många funktioner att upptäcka. På BIKEINN hittade jag också det bästa priset på Internet, leverans inom 24 timmar och allt perfekt förpackat.

Toppprodukt till bästa pris

-

Köpte denna GPS för MTB, som är det bästa Garmin-sortimentet till bästa pris och med bra service.

Bra produkt, hemsk frakt

-

Produkten är mycket bra och överensstämmer med förväntningarna, men inte leveransen, som till och med betalar fraktkostnader, kommer inte nära det som förväntades. Besvikelse med säljaren eftersom de förutom att skicka meddelanden i standardmallläge inte har kunnat ha en detalj på grund av förseningen.

Garmin kant 1030

-

Super sak! En riktig omborddator med en mängd funktioner med en superläsbar skärm. Mycket intuitiv vägledning och bra app. Riktigt glad att jag är!

Garmin edge 1030 pack

-

Det bästa priset jag hittade med snabb frakt

Garmin toppcykeldator

-

Garmin gamma top. Mycket bra produkt till ett bra pris.

Kan jag ställa in skärmen till japansk skärm?

-

Kan jag ställa in skärmen till japansk skärm?

våra experter svarar

Hej, ja du kan välja det japanska språket.
Hälsningar.

Bästa cykeldator

-

Det är bäst, på grund av min lilla erfarenhet är det bra, det finns människor som säger att de ser det mer användbart för berg än för vägar. Jag gillar personligen att se de uppgifter som de visar bra, så glad!

Excellent

-

Marknadens bästa datorcykel med ekonomiskt pris och snabb frakt

Kantpaket 1030

-

Övre delen av intervallet. Inkluderar alla tillbehör. Bra pris och snabb frakt

Garmin kant 1030

-

Garmin topp, snabb frakt och mycket enkel installation!

Perfekt!

-

"Bra" pris, snabb frakt och väl skyddat paket. Kanten 1030 är toppen av sortimentet och det visar. Den har tusen funktioner och är väldigt intuitiv! Navigering är topp!

Perfekt

-

Snabb leverans och snyggt! Komplett och skyddad produkt. Bra grepp, många funktioner, bra prestanda. Jag använde den på en cykeltur, du måste vara bekant med produkten men efter att den helt uppfyller mina förväntningar. Tack!

Garmin 1030 pack

-

Jag vill veta om det har alla tillbehör?

Garminkant 1030

-

Perfect. Reception inom 24 timmar. Spektakulär produkt! Lätt att hantera och med så många olika funktioner. Stor skärm för mig

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up