`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

 • Garmin Etrex 20x
 • Garmin Etrex 20x
 • Garmin Etrex 20x
 • Garmin Etrex 20x
 • Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

Produktbeskrivning Garmin Etrex 20x

Så du kan gå utomhus, Etrex 20x är GPS-versionen som hjälper dig . Detta Garmin-team är en liten enhet som har en förkonfigurerad rutt och med vilken du kan spåra hastighet, tid och avstånd på din rutt.

Skärmen på den här enheten är i färg. Bland de viktigaste egenskaperna är dess motståndskraft mot vatten och faller . Dess konfiguration har en baskarta som visar var du befinner dig, samt motorvägarna nära din plats.

Du kan spara de platser som är av intresse. I dess 3,7 g minne kommer du att lagra alla kartor du vill ha . Versionen fungerar med meddelanden som varnar om varv eller väg ändras när rutten har planerats via Basecamp. Programvaran står för sin användarvänlighet.

2,2 tums kristallklar färgskärm

Förinstallerad Västeuropa Garmin TopoActive med skuggade konturer

Hög känslighet, GPS-mottagare med HotFix och GLONASS stöd

4 GB internminne. Expandera ytterligare med ett microSD? kort (ingår ej).

Global grundkarta med skuggade konturer

eTrex 20x är vår uppgraderad version av den populära eTrex 20, med förbättrad skärmupplösning och utökat internt minne för att hålla fler kartor. Den förinstallerade Garmin TopoActive karta stöder och förstärker ett utbud av utomhusaktiviteter, såsom vandring, geocaching, cykling, bergsklättring och fiske. eTrex 20x har förbättrade funktioner jämfört med eTrex 20, samtidigt som dess användarvänlighet, överkomliga priser och legendariska hållbarhet.

Se vägen:

eTrex 20x har en förbättrad 2,2 tums, 65K färg, solljus lättläst display. Slitstark och vattenavvisande, eTrex 20x är byggd för att tåla väder och vind. Det har en uppgraderad gränssnitt behåller ändå sin seghet att tåla damm, smuts, fukt eller vatten.

Gå Anywhere:

Passa in eTrex 20x nästan var som helst, med hjälp av en rad kompatibla fästen. Använd auto montera kapacitet och City Navigator NT kartor för sväng för sväng vägbeskriving eller robust fäste för din cykel eller fyrhjuling. Du kan även montera en båt för fiske eller segling.

Go Global:

ETrex-serien kan spåra både GPS- och GLONASS-satelliter samtidigt? den har förmågan att låsa på ytterligare 24 satelliter än med bara GPS. Vad? S mer, den tid det tar att? Låsa på? till en position är (i genomsnitt) 20% snabbare än med hjälp av GPS ensam. Med sin höga känslighet EGNOS aktiverad GPS-mottagare och HotFix satellit förutsägelse, eTrex din position snabbt och precist samt bibehåller kontakten med satelliterna även i tät skog och djupa dalar.

Förladdade Garmin TopoActive Karta:

eTrex 20x levereras med den nya Garmin TopoActive karta över Västeuropa, en perfekt utgångspunkt för din första fritidsaktivitet med GPS. Kartan ger relevant användbar information för aktiviteter som vandring och cykling, dess routas och visar höjdskillnader *. Garmin TopoActive Västeuropa omfattar följande 23 länder: Andorra, Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Island, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederländerna, Norge, Portugal, San Marino, Spanien, Sverige , Schweiz, Storbritannien, Vatikanstaten.

Använd microSD? kortplats för att ladda ytterligare avancerade kartor? som kartor Topo, Bluechart g2 marina kartor och kartor City Navigator NT. eTrex 20x stöder också BirdsEye satellitbilder (abonnemang krävs) för att ladda ned och integrera med dina kartor.

Hitta Fun:

eTrex 20x stödjer papperslös geocaching GPX-filer för ändlösa geocaching äventyr. Bara besöka Geocaching.com att hämta geocache direkt till din enhet, sedan ut på skattjakt! eTrex 20x lagrar all viktig information, inklusive plats, terräng, svårighet, tips och beskrivningar. Genom att gå papperslös, youre inte bara hjälpa miljön utan också undvika besväret att manuellt in co koordinater.

Planera din nästa resa:

Ta kontroll över din nästa äventyr med Basecamp ?. Den fria, reseplanering programvara kan du visa och organisera kartor, rutter och mer, och även skapa Garmin Adventures att dela med vänner, familj eller andra upptäcktsresande. Basecamp visar topografiska kartdata i 2D eller 3D på datorskärmen, samt ett brett spektrum av satellitbilder när det paras ihop med en BirdsEye satellitbilder abonnemang.

Specifikationer:

Fysiska dimensioner: 5.4 x 10.3 x 3.3 cm

Skärmstorlek, BxH: 3,5 x 4,4 cm; 5,6 cm diag

Skärmupplösning, BxH: 240 x 320 pixlar

Skärmtyp: 2.2 "transflektiv, 65K TFT

Vikt: 141,7 g med batterier

Batteri: 2 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller litium rekommenderas

Batteritid: Upp till 25 timmar

Vatten Betyg: IPX7

Hög känslighet mottagare: Ja

Gränssnitt: USB

Kamera: Nej

Basemap: Ja

Förinstallerade kartor: Ja Garmin TopoActive karta över Västeuropa

Möjlighet att lägga till kartor: Ja

Inbyggt minne: 3.7 GB inklusive förinstallerade kartor

Accepterar datakort: microSD? kort (ingår ej)

Custom POIs (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse): Ja

Waypoint / favoriter / platser: 2000

Rutter: 200

Spårlogg: 10.000 poäng, 200 sparade spår

Automatisk dirigering (sväng för sväng dirigering på vägar): Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)

Geocaching Vänligt: ??Ja (Papperslös)

Anpassade kartor kompatibel: Ja

Sol och måne information: Ja

Tide tabeller: Ja (med Bluechart)

Område beräkning: Ja

Bildvisare: Ja

Garmin Connect? kompatibel (online-community där du analysera, kategorisera och dela data): Ja

I lådan:

eTrex 20x

USB-kabel

Dokumentation


Garmin Etrex 20x är perfekt för att komplettera din cyklingutrustning. I vår onlinebutik bikeinn, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på bikeinn, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online cyklingbutik hitta andra cyklingprodukter som kompletterar Garmin Etrex 20x.

Funktioner Garmin Etrex 20x

Funktioner
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (38)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Mycket bra

-

Taff Jag använder det främst för Geocaching. Vi kan spela in serie cachar.

Fin kompakt gps

-

Mycket trevlig och kompakt GPS! Praktiskt format säkerställer att du tar det snabbt och inte är en börda. Batteriet kan vara lite längre, men med byte av batterier löses detta.

Rekommenderas !!

-

Snabb frakt, fantastisk produkt! Utmärkt värde för pengarna! Rekommenderas!

Mycket bra alternativ

-

Även om det var över två dagar var det mycket bekvämt att ta emot det hemma och till ett mycket överkomligt pris. Jag rekommenderar det.

Etrex 20x

-

Kom väl förpackad och i tid efter att ha använt den några gånger kan jag ärligt säga att det är det bästa för jobbet jag använder det för monterat på mina cykelhandtag, jag kan nu ströva och upptäcka nya spår eller följa gamla spår utanför oroa dig för att gå vilse en stor bit kit

Mycket bra 7

-

Snabb och perfekt leverans utan negativ hänvisning till tillverkning. När det gäller utrustningen är mycket bra, mycket mångsidig, öppna kreativiteten hos var och en för att skapa rutter, rutter och waypoints. Jag rekommenderar det.

Tvivel

-

Jag gillar verkligen att fiska, jag undrar om denna GPS kommer med sjökortet också!? Visar öar, djup mm

Utmärkt enhet

-

Anlände snabbt och välförpackat. Detta är en ersättning för min 5-åriga DAKOTA 10. Verkar vara snabbare och mer exakt hittills. Kommer att vänja sig åt joysticken i motsats till en pekskärm men kommer att fortsätta.

Mycket bra produkt.

-

Produkten kom i tid, mycket väl förpackad. Komma igång lätt (peka bara på de sidor du vill se). Planera ett minneskort om du vill lägga till kort. Accepterar Openstreatmap-kort. Det ursprungliga kortet kan raderas för att göra plats i internminnet. Intressant verktyg för geocachingentusiaster, vandrare, cyklister ... etc.

Som ersättning för min etrex legend hcx

-

Bra valuta för pengarna! Några brister ändå: Skalförändringen på kartan är mycket snabbare på min Etrex Legend (med identiska kortinställningar). Anslutningen till datorn via Garmin Express är alldeles för lång.

Mycket lätt och kompakt

-

Kompakt, vattentät, ström 2AA, gps-glonass, expanderbart minne (microsd), byggkvalitet.

Komma igång

-

Första vandring GPS som jag köper. Mycket bra utrustning, synd att dokumenten inte är mer tydliga. Ingen skillnad mellan 10x, 20x och 30x på posten, du går vilse en bit. Du måste sätta in näsan innan du använder den för vandring. Annars mycket korrekt. För trekkinn material väl mottagen i tid och väl skyddad, inget att klaga på.

Kommandon på italienska ???

-

slår på etrex 20x visas en skärm med ett antal språk inklusive italienska, men jag kan inte välja den, varför?

våra experter svarar

Ja, du kan välja italienska språket från inställningsmenyn.
Hälsningar.

Utmärkt produkt

-

Bra produkt och jag är väldigt imponerad av Västeuropa kartan som kommer förinstallerade. Det är mer detaljerat än jag förväntade mig och inkluderar offentliga vandringsleder i landsbygden. Bra för geocaching. Tack.

Garmin etrex 20x

-

Joysticken är mycket känslig. Plenochka på skärmen. gemensamma kort fyllda. Fyll i en kort instruktion och garantikortet.

Utmärkt produkt

-

Produkten kom lite sent men det överträffade Mina förväntningar. Älskade eTrex 20 och packningen. Skulle definitivt beställa fler saker från platsen. Stora arbete killar och tack för produkten.

Jag ser fram emot

-

Beställde eTrex 20, ser fram emot i nästan en månad, en gång kom omedelbart i det aktuella målet hade en 30 modell ledsen för pank.

Etrex 10 eller 20 etrex

-

bra Hej, jag är intresserad av eTrex, men jag har vissa tvivel: 1.¿ Det referenssystem som används? dvs använder American satélie (WGS84), europeiska (ETRS89) står 2.¿ jag kan jag kan markera platsen med UTM-koordinater? 3. Hur många procent fel om tjänsten? 4. Ta förinstallerade kartor? dvs jag skulle hämta dem? Jag hoppas podais svara på mina frågor, en hälsning

våra experter svarar

Hej, kan 1- GPS läsa europeiska och amerikanska systemet (WGS84) och (ETRS89). 2-Du kan använda "UTM" koordinater i det. 3- GPS noggrannhet beror på plats, men med en klar himmel, är ungefär 6/10 meter. tack

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Stora produkter

-

bra pris

Lysande

-

Det fungerar bra, ser det bra även när det är solen. Vi använder det mycket ofta och vi är glada. råda

Stora produkter

-

bra pris

Minneskort

-

Hej, fick paket i tid och i en förpackning som skyddar den från stötar. Stor produkt. Det bör dock byta minneskort som har liten kapacitet att spela in spåren olika vägar.

Garmin etrex 20 x

-

Jag har köpt denna produkt att ge det till min son, som är nöjd. Jag soddisfatissimo allvaret i denna webbplats, var blek och snabbt. asoolutamente att rekommendera.

Begär mer information innan köp

-

Användande på din webbplats manualen är på engelska. Jag antar att det finns även på franska, tack för ditt svar. Cdlt

våra experter svarar

Exakt, är den manuella också på franska. Tack

Stora produkter

-

bra pris

Spårande rutt

-

N God kväll har aldrig använt gps Jag vill veta om jag kan spara en gångväg i ett träsk

våra experter svarar

Om så är fallet, registrerar GPS-enheten positionen av anordningen varje sekund. Så du kan använda den för vandring, cykling, segling, etc. om signalen är bra. Med vänliga hälsningar.

Garmin etrex 20x

-

Appliance levereras i tid och i överensstämmelse med beskrivningen av säljaren. Bra GPS för mountainbike, förutsatt att hämta en lämplig karta som levereras ursprung är inte tillräckligt detaljerad. För Frankrike, fungerar nästa frikort väl: Två ljus http://www.freizeitkarte-osm.de/garmin/en/france.html~~number=plural beklagar: 1. Som uppföljning banan, det finns ingen "indikation på nästa waypoint, då denna funktion erbjuds av de flesta program som rider på smartphone. Men användningen, det är inte alltför bestraffa. 2. Definitionen av skärmen är lite tight. I slutändan, och för ett köp via Trekkinn, är värdet för pengarna mycket bra.

Perfekt

-

Jag måste köpa 20 x eTrex särskilt för geocaching! bra valuta för pengarna. inga bekymmer

Mount sätter

-

Jag har just beställt Garmin eTrex 20x från Trekkinn, jag har fått rådet att det är ett utmärkt gps för cykling. Tack.

Cykelställ

-

Har cykelställ?. Annars, vad du har till salu?

våra experter svarar

God morgon, ingår inte stöd cykel. hälsningar

Bra gps!

-

Handtaget med ena handen, förväntas eTrex30. Det var mer bra om det finns ett japanskt.

Icke-defekt produkt

-

Jag är mycket nöjd.

Etrex 20x gps din ref: (114834)

-

Är denna produkt helt nya eller renoverade?

våra experter svarar

Hej, bekräftar vi att alla produkter som vi säljer är 100% nya. RGDS

Rådet för gps cykel

-

Skulle jag att du råda eTrex 20 x för cykel jag vill köpa en GPS

våra experter svarar

Eduardo god morgon, tack så mycket för att kontakta oss! Om du går med andra mountainbike rekommenderar vi Garmin eTrex 20x. Men om bästa vägen cykel är Garmin Edge 810. I Trekkin kan hitta båda modellerna: www.trekkinn.com/montana/garmin-etrex-20x-orange/17861/p www.trekkinn.com/montana/garmin -Edge-810-svart / 56015 / p? q = kant% 20810 Om du behöver hjälp med inköp, kontakta oss! hälsningar

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga