`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

 • Garmin Etrex Touch 25
 • Garmin Etrex Touch 25
 • Garmin Etrex Touch 25
 • Garmin Etrex Touch 25
 • Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

Produktbeskrivning Garmin Etrex Touch 25

Etrex Touch 25 är en tracker med vilken du enkelt kan nå den destination du vill ha. Om du vill resa med cykel, båtar eller helt enkelt täcka en vandringsled är denna modell idealisk. En av de stora fördelarna du får med denna sportutrustning är hållbarhet.

Denna utrustning har en 2,6 ”ljus kapacitiv färgskärm. När det gäller fjärrövervakning tillåter det anslutning till GPS- och GLONASS-satelliter. Dessutom är den kompatibel med Birds Eye-satelliten genom ytterligare prenumeration. Teamets självständighet når 16 timmar. Det interna minnet når 8 GB.

Tracker-teamet har förinstallerat lagrat information om Europas vägar och stigar. Som ett tillbehör kan minnen köpas med rutter från Spanien. För att den ska fungera korrekt använder den AA-batterier som inte ingår i förpackningen.

eTrex Touch 25 är den nya familjen navigator för utomhusaktiviteter, perfekt för alla som gillar att doppa tårna i naturen från tillfälliga cyklister och vandrare att geocaching nybörjare.

eTrex har varit världens? s mest populära och framgångsrika fritids GPS-serien för de senaste 15 åren. eTrex Touch 25 är dess senaste medlem, som nu är enklare och bekvämare att använda än någonsin. Den levereras med förinstallerade TopoActive Europa kartor och optimerade verksamhetsprofiler för olika fritidsaktiviteter, inte att förglömma 250.000 cacher för ändlösa kul utomhus. För att göra det ännu enklare att komma igång, är en cykel fäste medföljer i förpackningen. Gå ut och ha kul med familjen! eTrex guidar dig varje steg på vägen.

Garmin familj navigator det? S lätt och rolig att använda, med pekskärm och förinstallerade TopoActive Europa kartor

Optimerad för flera aktiviteter? bara välja och gå!

Förladdad med Garmin TopoActive Europa kartor

Cykling fäste ingår

Ljus 2,6 ?? färg kapacitiv pekskärm

3 axis kompenserade kompass

Hämta fritids spår och vägar att följa

Papperslös geocaching med 250K förladdade cachar

Hitta vägen på enkelt sätt

eTrex Touch fungerar som en i bilen satt nav, men med kartor och funktioner speciellt utformade för navigering under fritidsaktiviteter som cykling och vandring. Oavsett om du har en viss destination i åtanke, eller om du bara vill spela in dina aktiviteter för att dela senare, eTrex Touch ger dig frihet att utforska med tillförsikt. Du kan även hitta och ladda ner aktiviteter andra har avslutats på Garmin Connect och Garmin Adventures, eller dela dina egna med samhället.

Med ett lättanvänt pekskärm, kommer barnen att kunna ha en go alltför. Bara röra och gå, som just nu tar dig! Aktivitetsprofiler ger dig omedelbar tillgång till kundanpassade profiler som vandring, cykling och geocaching, så att du? Re alla upp för din valda aktivitet, med allt du behöver till hands. Du kan fokusera på att njuta av naturen, och har en fantastisk tid med din familj? att veta att du? re i trygga händer.

Alla redo och inställd på att rida

eTrex Touch håller ingen tillbaka, det? Är allt du behöver för att gå ut och uppleva naturen vid varje tillfälle. Inte bara är det utformat för att förbättra vilken handling du vill ha den dagen, men det är fullt förberedda för dig att ta det rakt ut i rutan och komma igång.

Med en cykelfäste ingår, är eTrex Touch särskilt lockande för cyklister, som enkelt kan fixa enheten till deras styre.

Enheten levereras med Garmin TopoActive Europa kartor för 46 länder bara slå på enheten ansluter till GPS och börja navigera. Och kartorna kan uppdateras utan extra kostnad. Med en stor 8 GB internminne och en microSD-kortplats, det? S gott om utrymme för ytterligare kartläggning, oavsett om du? D vill förbättra den med avancerade topo kartor eller marina kartor.

Dyka in geocaching

Upplev den stora utomhus GPS skattjakt kallas geocaching. Med eTrex Touch, är geocaching bekvämt för alla, med papperslösa geocache riktningar, betyg och senare loggar sparade direkt på enheten utan att behöva skriva ut någonting.

eTrex 25 levereras med en elektronisk kompass som visar riktningen till din destination även när du? re stod stilla som hjälper en hel del under korta pauser på geocaching äventyr.

För nybörjare, håller eTrex Touch 250.000 stora cacher som lämpar sig för de nya till geocaching? att hjälpa dig att vänja sig vid hela konceptet. Alla cacher är från geocaching.com, världen? Största geocaching plattform.

Äventyr ojordade och delade

Don? T har en specifik destination eller rutt i åtanke? Sök efter rekommenderade äventyr på Garmin Connect eller Garmin Adventures, och se rutter och geocaches som andra har avslutats. Sedan hämtar dem till eTrex Touch redo för ditt nästa äventyr. Eller skapa och anpassa en helt ny rutt för att ladda ner till din enhet.

Vill du spara och åter leva ett nytt äventyr? eTrex Touch poster där du? har varit så att du kan ladda upp dina vägar till Garmin Connect eller Garmin Adventures och återuppleva dem när du vill. Garmin Connect och Garmin Adventures är gratis och ger dig möjlighet att dela dina fritids äventyr med vänner och familj.

eTrex kvalitet DNA

eTrex Touch är den senaste produkten från den berömda eTrex GPS handhållna serien. Dessa produkter har framgångsrikt användas över hela jorden, från frysning polerna till värmen i afrikanska öknar och fuktiga sydamerikanska djungler. eTrex har bemästrat alla terränger och eTrex Touch erbjuder samma seghet och uthållighet.

eTrex Touch stöder GPS och GLONASS, vilket ger dig kraften hos två satellitsystem, för snabbare fix och bättre noggrannhet i krävande miljöer. Låt eTrex göra allt det hårda arbete för dig? bara kolla din aktuella position och följer vägledningen.

Enheten är fullt motståndskraftigt IPX7 vatten betygsatt och har en reptålig skärm. De långa 16 timmars batteritid och fält utbytbara vanliga AA-batterier garanterar flexibilitet när du? Åter på språng.

eTrex Touch ger också alla de klassiska eTrex funktioner som jakt och fiskeinformation, sport klocka, sol och måne kalender, soluppgång och solnedgång uppgifter och mycket mer.

Kompakt och mångsidig följeslagare

Den praktiska enhet får lätt plats i fickan eller på ett styre. Det? S också utformad för att vara en storlek som gör att barnen att enkelt hantera det också. Använda ryggraden montera monteringssystemet kan eTrex Touch monteras ganska mycket som helst med specialiserade fästen för båtar, bilar, ryggsäckar etc.

Fysisk och prestanda

Fysiska mått 5.8 x 10.2 x 3.3 cm

Skärmstorlek, BxH 3.6 x 5.5 cm

Bildskärmsupplösning, BxH 160 x 240 pixlar

Skärmtyp 2.6 "65K TFT

Pekskärm

Vikt 159 g med batterier

Batteri 2 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller litium rekommenderas

Batteritid Upp till 16 timmar

Vatten Betyg IPX7

Hög känslighet mottagare

Gränssnitt USB

Kamera nr

Elektronisk kompass

Kartor och minne

Grundkarta

Förladdade kartor Ja Garmin TopoActive karta över Europa

Möjlighet att lägga till kartor

Inbyggt minne 8 GB

Accepterar datakort microSD? kort (ingår ej)

Custom POIs (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse)

Waypoint / favoriter / platser 4000

Rutter 200

Spåra log 10.000 poäng, 200 sparade spår

Utomhus Funktioner

Automatiskt vägval (sväng för sväng routing på vägar) Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)

Geocaching vänliga Ja (Papperslös)

Anpassade kartor kompatibel

Solen och månen informations

Tidvattentabeller Ja (med Bluechart)

Areaberäkning

Bildvisare

Garmin Connect?

Garmin Connect? kompatibel (online community där du analysera, kategorisera och dela data)

I lådan

eTrex Touch 25

Styresmonteringen

USB-kabel

Dokumentation


Garmin Etrex Touch 25 är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på bikeinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Garmin Etrex Touch 25 den officiella garantin från märket Garmin. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Elektronikkatalog och Hastighetsmätare kategori.

Funktioner Garmin Etrex Touch 25

Funktioner
Färg

Kundrecensioner och frågor (4)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Väl

-

Ser fram emot att prova under alla förhållanden.

Gpx

-

Kan du lossa skenor i GPX?

våra experter svarar

Hej! ja, du kan ladda GPX-rutter och följa dem. Tack för din fråga

Etrex 25

-

Enkelt, men tillräckligt

Garmin etrex touch 25

-

Produkten överensstämmer med beskrivningen. Lätt och enkelt att använda. Snabb leverans. Rekommenderad

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga