`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin eTrex Touch 35

Garmin eTrex Touch 35

Garmin eTrex Touch 35

Garmin eTrex Touch 35

 • Garmin eTrex Touch 35
 • Garmin eTrex Touch 35
 • Garmin eTrex Touch 35
 • Garmin eTrex Touch 35
 • Garmin eTrex Touch 35
 • Garmin eTrex Touch 35

Garmin eTrex Touch 35

Produktbeskrivning Garmin eTrex Touch 35

ETrex Touch 35 GPS är en enhet som skapats av Garmin för att spåra din favorit sport . Cykling, vandring eller bergsklättring är några av de discipliner där teamet fungerar korrekt, vilket står ut för dess struktur och motstånd.

Några av de tekniska detaljerna är inuti 3-axels elektronisk kompass, höjdmätare och profiler som gör det möjligt att utföra vissa funktioner , inklusive klocka, kalender, soluppgång och solnedgång samt anpassning av de olika skärmarna. Lagringskapaciteten på enheten är 8GB.

Genom att använda enheten hittar du riktningsnoggrannhet, med hjälp av GPS och Clonass kommer du snabbt att uppnå den plats du letar efter . Dessutom är den kompatibel med ANT + och hastighetssensorer. Det har preinstallerat TopoActive, kartor över 46 länder, som uppdateras gratis. Den kan lagra mer än 10 000 punkter och 200 spår, en gräns som kan förlängas med ett microSD-minne. Installationen av LiveTrack-programmet hjälper dina släktingar att spåra live och styra dina prestationer.

eTrex Touch 35 är den nya familjen navigatören för utomhusaktiviteter och alpina äventyr, idealisk för alla som gillar att doppa tårna i det stora utomhus från vardagliga cyklister och vandrare till geocaching nybörjare och hillwalkers.

eTrex har varit världens mest populära och framgångsrika fritids-GPS-serie under de senaste 15 åren. eTrex Touch 35 är den senaste medlemmen, det är nu enklare och bekvämare att använda än någonsin. Med ytterligare höjdmätare stöder den också alpina aktiviteter som bergsklättring och mountainbike. Den levereras med förinstallerade TopoActive Europe-kartor och optimerade aktivitetsprofiler för olika fritidsaktiviteter, inte att glömma 250 000 geocacher för oändligt roligt utomhus. Med smarta meddelanden direkt till din enhet från din smartphone1 kan du hålla kontakten när du är på språng. För att göra det ännu lättare att gå, ingår en cykelmontering i lådan. Gå dit ute och ha kul med familjen! eTrex kommer att styra dig varje steg på vägen.

SPECIFIKATIONER:

Batterityp: 2 AA-batterier, (alkalisk, NiMH, litium eller förladdad NiMH)

Batterilivslängd: Upp till 16 timmar.

Drifttemperaturområde: Från 20 ° C till 70 ° C (från 4 ° F till 158 ° F)

Radiofrekvens / protokoll: 2,4 GHz ANT + ® trådlös teknik / Bluetooth® Smart-enhet

Vattenbetyg: IEC 60529 IPX7 *

Kompass säkert avstånd: 30 cm (11,8 tum)

Garmins familje navigator som är lätt och roligt att använda, med pekskärm, höjdmätare och förladdade TopoActive Europe kartor

Optimerad för flera aktiviteter? välj bara och gå!

Förladdad med Garmin TopoActive Europe kartor

Cykelhållare ingår

Ljus 2,6? färgkapacitiv pekskärm

Barometrisk höjdmätare och 3 axel lutningskompenserad kompass

Ladda ner rekreationsspår och rutter att följa

Papperslös geocaching med 250k förladda cacher

ANT + sensorstöd och Smartphone-meddelanden

Hitta din väg på det enkla sättet

eTrex Touch fungerar som en in-car sat nav, men med kartor och funktioner som är speciellt utformade för navigering under fritidsaktiviteter som cykling och vandring. Oavsett om du har en specifik destination i åtanke, eller om du bara vill spela in dina aktiviteter för att dela senare, ger eTrex Touch dig friheten att utforska med självförtroende. Du kan även hitta och ladda ner aktiviteter som andra har slutfört på Garmin Connect och Garmin Adventures, eller dela dina egna med samhället.

Med en lättanvänd pekskärm kommer barnen också att kunna gå. Bara rör och gå, som ögonblicket tar dig! Aktivitetsprofilerna ger dig omedelbar tillgång till anpassade profiler som vandring, cykling och geocaching, så du är helt upptagen för din valda aktivitet, med allt du behöver till hands. Du kan fokusera på att njuta av utomhus och ha en bra tid med din familj? veta att du är i säkra händer.

Allt redo och satt att rida

eTrex Touch håller ingen tillbaka, det är allt du behöver för att komma ut och uppleva utomhus vid varje tillfälle. Det är inte bara det som är utformat för att förbättra vilken aktivitet du vill ha den dagen men det är fullt förberedt för att du ska ta det rakt ut ur lådan och komma igång.

Med ett cykelmontering ingår, är eTrex Touch särskilt attraktivt för fritidscyklister, som enkelt kan fixa enheten till sina styr.

Enheten levereras förladdad av Garmin TopoActive Europe-kartor för 46 länder, bara koppla på enheten, anslut till GPS och starta navigering. Och kartorna kan uppdateras utan extra kostnad. Med ett stort 8 GB internt minne och en microSD-kortplats finns det gott om plats för ytterligare kartläggning, oavsett om du vill förbättra den med avancerade topo-kartor eller marina kartor.

Dyk in i geocaching

Upplev den stora utomhus GPS skattjakt som kallas geocaching. Med eTrex Touch är geocaching bekvämt för alla, med papperslösa geocache-riktningar, betyg och senaste loggar som sparas direkt på enheten behöver du inte skriva ut någonting.

eTrex Touch 35 levereras med en elektronisk kompass som visar riktningen till din destination även när du står stilla vilket hjälper mycket under korta pausar på geocaching-äventyr.

För nybörjare rymmer eTrex Touch 250 000 stora geocacher som är lämpliga för de nya som geocaching? för att hjälpa dig att bli van vid hela konceptet. Alla geocaches är från geocaching.com, världens största geocachingplattform.

Äventyr uppgraderade och delade

Har du inte en specifik destination eller rutt i åtanke? Sök efter rekommenderade äventyr på Garmin Connect eller Garmin Adventures, och se rutter och geocacher som andra har slutfört. Ladda ner dem sedan till eTrex Touch redo för ditt nästa äventyr. Eller skapa och anpassa en helt ny väg att hämta till din enhet.

Vill du spara och återuppleva ett äventyr? eTrex Touch-poster där du har varit så att du kan ladda upp dina vägar till Garmin Connect eller Garmin Adventures och återuppliva dem när du vill. Garmin Connect och Garmin Adventures är gratis och låter dig dela dina fritidsaktiviteter med vänner och familj.

Rock solid eTrex kvalitet

eTrex Touch är den senaste produkten från den kända eTrex GPS-handdator serien. Dessa produkter har framgångsrikt utnyttjats över hela jorden, från de frysande polerna till värmen i afrikanska öknar och de fuktiga sydamerikanska djunglerna. eTrex har behärskat alla terräng och eTrex Touch erbjuder samma seghet och uthållighet.

eTrex Touch stöder GPS och GLONASS, vilket ger dig kraften i två satellitsystem, för snabbare fix och bättre noggrannhet i utmanande miljöer. Låt eTrex göra allt jobbigt för dig? kolla bara din faktiska position och följ anvisningarna. eTrex 35 lägger också till en barometrisk höjdmätare i mixen, för säkrare navigering i alpina miljöer och exakt höjddata.

Enheten är helt robust, IPX7 vattenmått och har en repfast skärm. Den långa batterilivslängden och fältutbytbara AA-batterier på 16 timmar garanterar flexibilitet när du är på farten.

eTrex Touch ger också alla klassiska eTrex-funktioner som jakt och fiskeinformation, sportklocka, sol och månskalender, soluppgång och solnedgångsdata och mycket mer.

Kompakt och mångsidig följeslagare

Den praktiska enheten passar lätt i fickan eller på ett styr. Det är också utformat för att vara en storlek som låter barnen enkelt hantera det också. Med hjälp av monteringssystemet för ryggraden kan eTrex Touch monteras i stort sett var som helst med specialfäste för båtar, bilar, ryggsäckar etc.

Förbli uppkopplad

Med eTrex Touch 35 kan du dela dina waypoints, spår, rutter och geocaches trådlöst, via enhet till enhet delning med kompatibla Garmin-enheter. Med funktionen smarta meddelanden missar du aldrig en text, e-post eller meddelande från din kompatibla smartphone *, om du inte vill. Du kan också använda din eTrex Touch 35 som fjärrkontroll för våra VIRB® XE, VIRB X och VIRB Elite-kameror.

eTrex Touch 35 stöder också Live Track som låter dina vänner och familj följa dina aktiviteter i realtid. Bjud in följare, via e-post eller sociala medier, för att spåra din aktivitet och plats på Garmin Connect.

Fysisk och prestanda

Fysiska dimensioner 5,8 x 10,2 x 3,3 cm

Skärmstorlek, WxH 3,6 x 5,5 cm

Skärmupplösning, WxH 160 x 240 pixlar

Display typ 2,6 "65K färg TFT

Pekskärm

Vikt 159 g med batterier

Batteri 2 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller Litium rekommenderas

Batterilivslängd Upp till 16 timmar

Vattenbetyg IPX7

Mottagare med hög känslighet

Gränssnitt USB

Kamera nr

Barometrisk höjdmätare

Elektronisk kompass

Enhet för överföring av enheter (delar data trådlöst med liknande enheter)

Kartor och minne

grundkarta

Förladda kartor Ja Garmin TopoActive karta över Europa

Möjlighet att lägga till kartor

Inbyggt minne 8 GB

Accepterar datakort microSD? kort (ingår ej)

Anpassade intressepunkter (möjlighet att lägga till fler intressanta platser)

Vägpunkter / favoriter / platser 4000

Rutter 200

Spårlogg 10 000 poäng, 200 sparade spår

Utomhusfunktioner

Automatisk routing (sväng av svängrutor på vägar) Ja (med valfri kartläggning för detaljerade vägar)

Geocaching vänlig Ja (papperslös)

Anpassade kartor kompatibla

Sol och mån information

Tidvattentabeller Ja (med tillval Bluechart)

Arealberäkning

Bildvisare

Garmin Connect?

Garmin Connect? kompatibel (online-community där du analyserar, kategoriserar och delar data)

Ytterligare

Smarta meddelanden: Ja

Live Tracking: Ja (med Garmin Connect? Mobile)

I lådan

eTrex Touch 35

Handtagsfäste

USB-kabel

Dokumentation


Vänta inte längre utan köp Garmin eTrex Touch 35. För ytterliggare frågor angående Garmin eTrex Touch 35s egenskaper, kan du kontakta bikeinn genom vår kontaktsida. bikeinn erbjuder en exklusiv kollektion av Elektronik för cykling och andra fritidsaktiviteter. Vår Elektronik kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Hastighetsmätarevaror.

Kundrecensioner och frågor (16)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Etrex35

-

Bra produkt, synd att även om jag betalade mer för att hitta den till jul, anlände den 29 december.

Garmin touch 35

-

Bra produkt till ett bra pris. Det är lätt att använda och dess autonomi är bra för AA-batterier.

Super gps

-

Utmärkt produkt, formidabel lokaliseringsprecision: genomsnitt 3m! Ta dig tid att justera personliga inställningar korrekt. Råd: - installera ett micro SD-kort (max 32 GB) för att installera dina spår och rutter förutom de kartor som är förinstallerade i telefonminnet. - Använd uppladdningsbara NiMH-batterier. (Det finns till och med batteriladdare med 12 V-kontakt för bilar) Ha en bra resa:>)

Etrex 35 touch

-

Praktisk kompakt vandrings-GPS med många möjligheter till ett konkurrenskraftigt pris. Du kan också använda ett SD-kort för att placera dina egna gratis kartor på platser som Openfietsmap och via Garmin Connect kan du se allt på din mobiltelefon.

Etrex 35 touch

-

Utmärkt produkt för mina föredragna sporter av bergskörning, skialp och MTB. Liten och kompakt. Med rätt kartor installerade kan du åka vart som helst utan rädsla för att gå vilse. Intuitivt och ganska lätt att använda.

Turistnavigator

-

Turistnavigator. Ett stort plus är pekskärmen, du kan enkelt zooma in, radera, flytta runt på kartan.

Super enhet

-

Lätt att använda - intuitivt och exakt - Genom konsekvent autonomi som ges i 16 timmar, vilket kräver en omladdning på natten vid bivak

Etrex35

-

Utmärkt produkt, lätt och exakt. Mycket enkel att använda och utmärkt läsbarhet.

Nickel

-

Jag visste inte, men jag är inte besviken, det installerade kortet saknar en liten detalj. Jag är glad eftersom det är bra spårets avståndstid som lyckan för tillfället Tack

Bra produkt

-

Mycket bra produkt och spela med för att upptäcka rätt karta På vissa webbplatser hittar vi kartor på 1/250000 och mer kompatibla och gratis

Bra gps

-

Bra produkt, mycket pålitlig vilket gör mycket bra jobb. Rekommendera.

Good item

-

Lätt att läsa skärmen utan att klaga. Jag vill köpa en annan singel.

Garmin etrex 35 beröring

-

Bra batteritid om vi begränsar till ett minimum alternativen för en lång utflykt. D'Origines inbäddade skivor saknar detaljer, säkert finns al'Europe men framför allt för en sådan produkt som vi söker är exakt information om en plats. Ändå återhämta spår på nätet, jag fick verkligen mig själv. Med detaljerad karta över Frankrike tror jag att jag kommer att njuta av. Jag rekommenderar det.

Lätt och korrekt

-

Stort navigering, exakt och lätt att använda. Lång batteritid med rätt inställningar.

Etrex35

-

Com sempre un molt Preu competitiu till Tradeinn. 35 är GPS L'eTrex vad du söker. i i molt petit funktionell lleuger.

Utmärkt

-

mycket enkel och exakt produkt

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga