`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Fenix 3

Garmin Fenix 3

Garmin Fenix 3

Garmin Fenix 3

 • Garmin Fenix 3
 • Garmin Fenix 3
 • Garmin Fenix 3
 • Garmin Fenix 3
 • Garmin Fenix 3
 • Garmin Fenix 3

Garmin Fenix 3

Produktbeskrivning Garmin Fenix 3

Kompromisslös GPS Sport Watch

Rostfritt stål EXO? antenn med GPS + GLONASS stöd för snabb fix och noggrannhet

3.1 cm (1,2 tum) solljus läsbar färg Chroma? visning

Höjdmätare, barometer och 3 axel kompass med automatisk kalibrering

Stöd för ett brett utbud av sporter och aktiviteter med dedikerade användarprofiler som terränglöpning, simning, vandring, skidåkning och mycket mer

Avancerade konditionsträning funktioner, inklusive VO2 Max and Recovery Advisor och klassiska Garmin navigeringsfunktioner som TracBack

Smarta funktioner som Smart Meddelanden och Connect IQ? App stöd till ytterligare anpassning

fenix 3 är den kompromisslösa GPS sportklocka för krävande idrottare och utomhus äventyrare. Det drivs av GPS och GLONASS via nya stål EXO antenn och en briljant färgdisplay. Fenix ??3 kommer packad med multisportträning, terränglöpning och navigering. Det införs en tuff idrotts- design med kvalitet material och smarta funktioner som Connect IQ Apps

En sann ALLROUNDHOJ

fenix 3 är utformad för att hjälpa människor under deras sportaktiviteter och friluftsliv. Den stöder elitidrotten som löpning, cykling, simning, terränglöpning, inomhusträning, längdskidåkning samt triathlon och fritidsaktiviteter suchas vandring, klättring och utförsåkning. Den mäter prestanda på språng, spårar aktiviteter för att dela och navigerar användaren tillbaka hem i slutet av ett äventyr. Och det slutar inte där. Den nya ConnectIQ App stöd för fenix 3 öppnar upp möjligheter att utveckla många fler funktioner och för alla typer av aktiviteter inom en snar framtid.

När driften blir värre

fenix 3 är fullmatad med den senaste träningsfunktioner från Garmin. När den används med en pulsmätare (ingår i Performer Bundle) det kan ge dig statistik om formuläret och kondition. Den första är VO2 Max som ger dig en uppskattning av din faktiska kondition baserat på din prestanda och pulsdata. Fenix ??3 är även möjlighet att göra en prognos på din ras tid baserat på din VO2 Max värde. Efter din utbildning återställnings rådgivare talar om hur mycket tid du behöver för att återhämta sig från din senaste aktivitet. Fenix ??3 innehåller avancerad sensor feedback på din kör formuläret för att ge flera avancerade löpande statistik. När den används med HRM kör bildskärmen (ingår i utövande bunt), fenix 3 rapporterar din kadens, vertikal svängning och markkontakt tid annars vet lika Running Dynamics. Dessa mått visar din kör effektivitet? något du kan använda för att förbättra ditt resultat över tiden.

Kör Vertikal

För att möta de särskilda behoven hos spår löpare, fenix 3 ger en särskild spår profil. Nya funktioner inkluderar automatisk för grundläggande datapresentation under platt kör kontra klättring sekvenser och mer klättring relevanta uppgifter såsom uppstigning prestanda split för varv och vertikal hastighet. För Ultra Trail löpare Fenix ??3 säkrar ytterligare batteritid i UltraTrac läge och möjligheten att köra klockan med extern strömförsörjning för den stora utmaningen.

Dyka I

Oavsett om du? Re utbildning vid poolen eller ute på öppet vatten, fenix 3 fångar detaljerade simma statistik, inklusive distans, tempo, stroke count, takt och SWOLF poäng. Borrloggningsfunktionen kan du enkelt logga simma borrar och sparka uppsättningar vid poolen, och 2 typer av vila timers hålla dig skjuta off the wall i tid. Använd tids varningar som hjälper dig att hålla din takt, eller avstånds varningar så att du vet när en uppsättning är över. Det finns även varningar för kalorier och slagfrekvensen.

Rid På

fenix 3 är kompatibel med sensorer såsom hastighet, kadens och puls för att ge avancerade träningsfunktioner för dina cykel träning. Det kan också visa makt statistik när det paras ihop med ANT + kraftmätare, inklusive Vector raden av enkla och dubbla avkänning pedal alternativ. Om du tränar med en pulsmätare och kraftmätare, kan fenix 3 härleda din VO2 max uppskattning för cykling att hjälpa till att övervaka förändringar i din kondition.

Ta denna körning

Skid styrelse läge sätter fart, distans, fallhöjd och en automatisk körning räknare (med Auto Pause för hissen linje) och mer till hands. Du kan även använda din fenix 3 som en handske vänlig fjärrkontroll, via ANT +, för VIRB och VIRB Elite action kameror.

Du vet att din väg

fenix 3 erbjuder omfattande navigering och spårning funktioner för att guida dig på och utanför allfartsvägarna. fenix 3 registrerar en GPS spårlogg skapa en? bröd smula spår? när du flyttar. Det gör också att du kan markera platser, till exempel en start / mållinjen, naturligtvis checkpoint, eller en campingplats, fordon eller annan punkt av intresse. Med fenix 3, kan du skapa och delta i kurser eller markera upp till 1000 platser och navigera till dem. Planera resor och dela äventyr med vänner och familj med Garmin? Gratis planeringsverktyg Basecamp? på din dator.

Mer än bara ABC sensorer

fenix 3 är utrustad med en barometrisk höjdmätare och en elektronisk 3 axel kompass. Enheten auto kalibrerar avhandlingar sensorer med hjälp av sin GPS-mottagare för att ge den mest exakta uppgifter som möjligt. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för att exakt övervaka uppstigning och nedstigning, medan barometern kan användas för att förutsäga väderomslag genom att visa kortsiktiga trender i lufttrycket. Den 3 axis elektronisk kompass håller din bäring om du? Re flytta eller inte. För exakt temperaturavläsning från klockan, ihop fenix 3 med vår extern givare tempe temperatur.

Stor stil som klarar de tuffaste förhållanden

fenix 3 finns i 2 djärva modeller: grå med en repa skyddad välvd kristall och svart band; silver med rep skyddad välvd kristall och rött band. Varje klocka har en extremt stark glasfiber bostäder och knappar i rostfritt stål för extra hållbarhet. En solljus läsbar högupplösta färg Chroma skärm med LED-bakgrundsbelysning kan du komma åt dina data i alla ljusförhållanden. Fenix ??3 är vatten betyget till 100 meter och har en batteritid på upp till 50 timmar i UltraTrac läge, 16 timmar i GPS-läge och upp till 3 månader i watch-tillståndet (allt beroende på inställningar).

Anslut IQ? Appar

fenix 3 använder Connect IQ plattform för ytterligare anpassning så att du kan anpassa din klocka med ConnectIQ apps, widgets, datafält och unik klocka ansikten som gör din Garmin Smartwatch ännu smartare.

Håll kontakten

Fenix ??3 är verkligen smart och håller dig i kontakt med världen? vare sig det via din smartphone för att få Smart Notifications direkt på klockan, eller via WiFi-hotspot för sömlös automatisk aktivitet uppladdning till Garmin Connect ?. Om du vill, fenix 3 håller även familj och vänner informerade om din vistelseort genom LiveTrack. Få ut ännu mer information från fenix 3 genom att kombinera den med en av de många frivilliga Garmin ANT + sensorer som vektor för cykling makten, tempe TM för temperatur, HRM kör för löpande dynamik och hjärtfrekvens och många fler.

Fysisk och prestanda

Fysiska dimensioner 2,0? x 2,0? x 0,6? (51,0 x 51,0 x 16,0 mm)

Skärmstorlek, BxH 1.2? (30,4 mm)

Skärmupplösning, BxH 218 x 218 bildpunkter, transflektiv MlP färg

Färgskärm

Negativt läge display

Vikt med alla länkar: 6,56 oz (186 g); Med gummiband: 3,0 oz (85 g)

Battery Uppladdningsbara 300 mAh litiumjon

Batteritid Upp till 50 timmar i UltraTrac läge; upp till 20 timmar i GPS träningsläget; upp till 6 veckor i watch-tillståndet

Vatten betyg 10 ATM

GPS aktiverat

GLONASS

Hög känslighet mottagare

Barometerhöjdmätare

Elektronisk kompass

Smarta meddelanden (visar e-post, text och andra registreringar när det paras ihop med en kompatibel telefon)

Vibrator

Musik kontroll

Hitta min telefon

VIRB kontroll

Klockafunktioner Tid på dygnet (12 / 24h), kalender (dag / datum), dagligt larm

Kartor & Minne

Inbyggt minne 32 MB; tillgängliga 23 MB

Waypoint / favoriter / platser 1000

Rutter 50

Löpfunktioner

Virtuell Pacer? (Jämför nuvarande takten till mål)

V02-max uppskattning

Återhämtning rådgivare

Ras prediktor

Running dynamik

Accelerometer (beräknar avståndet för inomhus träning, utan behov av en fotsensor)

Personliga poster

Cykling Funktioner

Kompatibel med Vector?

Flera cykelprofiler

Bike hastighet / kadenssensor Ja (tillval)

Löpning & Cykling Funktioner

Pulsmätare Ja (vissa versioner)

Virtual Partner (tåg mot en digital personer)

Virtuell racer? (Tävla mot andra verksamheter)

Auto Pause (paus och återupptar timer baserat på hastighet)

Multi sport (förändringar sportläge med ett tryck på en knapp)

Auto multisport (switch sportläge med 1 knapptryckning)

Avancerade pass (skapa egna, målinriktade träningspass)

Pace alert (utlöser larm om du varierar från förinställt tempo)

Intervallträning (inrätta motion och vila intervall)

Pulsbaserad kaloriberäkning

Beräknar brända kalorier

Training Effect (åtgärder effekterna av en aktivitet på din kondition)

Simning Egenskaper

Pool simma mått (längd, distans, tempo, stroke count / hastighet, kalorier)

Stroke typbeteckning (t.ex. freestyle)

Öppet vatten simma mått (distans, tempo, stroke count / hastighet, kalorier)

Borrmaskin loggning

Rest timers

Aktivitet spårning funktioner

Stegräknare

Auto mål (lär din aktivitetsnivå och tilldelar en daglig steg mål)

Flytta bar (visas på enheten efter en period av inaktivitet, gå i ett par minuter för att återställa det)

Sleep övervakning (monitorer total sömn och perioder av rörelse eller vilsam sömn)

Garmin Connect

Garmin Connect? kompatibel (online-community där du analysera, kategorisera och dela data)

Automatisk synkronisering (överför automatiskt data till datorn)

Ytterligare

Ytterligare

Anslut IQ? app stöd: Ja (watch ansikten, datafält, widgets och program)

EXO? antennen (GPS / GLONASS): Ja

Trådlös anslutning: Ja

ANT +: Ja

Bluetooth: Ja

Vädervarningar: Ja

UltraTrac: Ja

Tempe? sensor stöd: Ja

TracBack: Ja

Titta bara

fenix 3

USB-laddning / datakabel

AC-adapter

Produktdokumentation

Performer Bundle


cykling butiken, bikeinn, kan du hitta olika storlekar på Garmin Fenix 3 och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till Garmin Fenix 3 som kategorin Elektronik från vår cyklingbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående cyklingutrustning och även Garmin Fenix 3 omdömen.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Garmin Fenix 3

GPS/GLONASS
Pulsmätare
Färg

kundens omdömen och frågor (19)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Excellent!

-

Utmärkt kvalitet gjord. Fungerar utmärkt. Dyr.

Grat

-

Bra rekommendation

Fenix 3

-

Fantastisk. Jag drömmer.

Garbin fenix 3

-

Hur kommer det inte finns någon hjärt slut?

våra experter svarar

Hej, går detta inträde inkluderar inte "HR" sensor. Här har du version med inbyggd "HR" på baksidan: https://www.bikeinn.com/ciclismo/garmin-fenix-3-hr-zafiro/136162511/p?_ga=1.192452010.1679447690.1483350600 och version bältet "HRM", här: https://www.trekkinn.com/montana/garmin-fenix-3-hrm/1273813/p Tack

Kompatibilitet basläger

-

Denna klocka och kompatibel med basläger som min gps oregon 550. vi kan ladda krets skapar på baslägret. Tack för ditt svar Hälsningar

våra experter svarar

Ja, är Garmin Fenix ​​3 fullt kompatibel med Basecamp. Med vänliga hälsningar.

Pulsmätare

-

Finns det pulsmätare på baksidan av denna Fenix ​​3

våra experter svarar

NEJ, modeller med den integrerade HR sensorn på baksidan är följande: https: //www.trekkinn.com/montana/garmin-fenix-3-hr/136127951/p _ga = 1.268121870.1679447690.1483350600
https://www.bikeinn.com/ciclismo/garmin-fenix-3-hr-zafiro/136162511/p?_ga=1.268121870.1679447690.1483350600
Hälsningar

Begäran om information

-

God dag, kommer detta Garmin Fenix ​​3 med radiofrekvens band? Tack.

våra experter svarar

Nej, den version med pulsmätaren ingår följande: https://www.trekkinn.com/montana/garmin-fenix-3-hrm/1273813/p (HR Belt) https://www.trekkinn.com/ montana / Garmin fenix-3-hr / 136.127.951 / p (HR integrerade) Tack

Mycket bra

-

mycket bra

Nick klocka

-

Det är en ganska fin klocka och lämpar sig för alla typer av sporter.

Inköp

-

Sälja mig på är webbplats visar garmin

Häftigt klocka

-

Första gången jag använder Garmin Fenix3 för att köra. Jag tror att denna klocka är mest Teknisk sportklocka i världen.

Jag behöver a / s

-

hej jag är koreanska konsument jag köpte fenix3, tre månader sedan. Sedan, plötsligt titta makt inte fungerar .. plz lära mig a / s process

våra experter svarar

Hej, rekommenderar vi dig att starta returprocessen. hälsningar

Utmärkt

-

Det är en utmärkt klocka för många typer av aktiviteter.

Perfekt

-

Jag är inte säker på vad det är att om denna klocka ... det gör allt! Frakt var snabb och produkten var i bra form. Priset här var betydligt billigare än någon annanstans jag hittade.

Perfekt

-

Jag är inte säker på vad det är att om denna klocka ... det gör allt! Frakt var snabb och produkten var i bra form. Priset här var betydligt billigare än någon annanstans jag hittade.

Glastyp

-

Hej, kommer denna klocka med en safirglas skärm eller mineralglas. Väntar på ett snabbt svar. hjärt

våra experter svarar

Hej, typ av glas är mineralglas. hälsningar

Glastyp

-

Hej, kommer denna klocka med en safirglas skärm eller mineralglas. Väntar på ett snabbt svar. hjärt

våra experter svarar

Hej, typ av glas är mineralglas. hälsningar

Garanti

-

Hej, är en garanti för klockan hur länge? hjärt

våra experter svarar

Hej, är garantin 2 år. hjärt

Garmin fenix 3 grå

-

Hej Är pulsbandet som medföljer klockan? Tack

våra experter svarar

Hej, är cardio bälte ingår ej. Cdlt

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga