`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

 • Garmin Montana 610
 • Garmin Montana 610
 • Garmin Montana 610
 • Garmin Montana 610
 • Garmin Montana 610
 • Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

Produktbeskrivning Garmin Montana 610

Montana 610 är en handhållen tracker designad av Garmin. Modellen består av en 4-tums pekskärm med dubbel orientering. Om du älskar utomhusaktiviteter hittar du optimal läsbarhet eftersom datafälten visar den information du behöver snabbt.

GPS sticker ut för att vara motståndskraftig mot stötar, damm, smuts och till och med fukt. Om du vill fånga viktiga stunder eller platser, använd 8 megapixelkamera. Du kan ta bilder i stående eller liggande läge. För lagring av foton kan du använda utrustningens kapacitet eller använda micro SD-kortet.

Spårningsteamet låter dig snabbt hitta din position. Genom att använda GPS- och Glonass-mottagare hittar du vägen exakt. Med röst-till-röst-kommandot kommer du dessutom att svänga ordentligt på vägen. För att installera det i fordonet kan du använda det extra stödet.

Den handhållna GPS att gå någonstans och överallt

NEW GPS och GLONASS? snabbare och bättre satellit fix

4 utomhus optimerad, dubbel orientering display? bästa synlighet på Garmins största handhållen display för enkel läsbarhet under alla förhållanden

NEW Levereras med bra innehåll förinstallerat? Fritids Karta över Europa, 250K cacher från Geocaching.com och 1 år gratis BirdsEye Satellite

NEW Lägger ny Spårhanterare för bättre användarupplevelse och mer kontroll

NEW 8MP kamera? för högupplösta geotaggade bilder

Mest mångsidiga navigering överallt? mest mångsidiga funktioner, visning och montering

Barometrisk höjdmätare och 3 axel kompass

Montana Banner

Avsedd att användas på stigen, på väg eller på vattnet, kommer Montana 680t från Garmin guida dig vart du än går. Med en stor 4? solljus läsbar pekskärm som erbjuder kristallklart förbättrade färger, dubbla orientering display och GPS och GLONASS positionering för att spåra din position snabbare och mer exakt, även i de mest utmanande miljö. Det? Ar lätt att se var du befinner dig vid alla tidpunkter och bekvämt styra din spårsinspelning med den nya Spårhanterare. Montana 680t har en 3-axlig elektronisk kompass med barometrisk höjdmätare och levereras med en Recreational Karta över Europa och en fri 1 år BirdsEye satellitbilder subscription1. Både stryktålig och vattentät, tillägger Montana 680t en 8MP kamera och är byggd för att tåla väder och vind.

Se Big View

Montana 680 har en 4 utomhus optimerad, dubbel orientering pekskärm som erbjuder bäst läsbarhet under alla ljusförhållanden. Det är lätt att använda pekskärm användargränssnitt innebär att du? Ll spendera mer tid att njuta av upplevelserna och mindre tid på att leta efter information. Äventyrare älskar extra stor visning av Montana som ger stor läsbarhet på grund av stora datafält och väl synliga kartfunktioner. Både slitstark och vattenavvisande, är Montana 680t byggd för att tåla väder och vind. Stötar, damm, smuts, fukt och vatten är ingen match för denna robusta navigator.

Ta geotaggad Bilder

Fånga platser och minnen med Montana 680 uppgraderad 8 megapixel digitalkamera. Varje foto geotagga automatiskt med platsen där den togs, så att du kan navigera tillbaka till den exakta platsen i framtiden. Snap och visa bilder i liggande eller stående orientering. Håll koll på dina bilder och se deras positioner på en karta med hjälp Basecamp ?. Sätt i ett microSD? kort för mer fotolagring eller för att visa bilder från andra enheter.

Håll din Fix

Med den nya högkänslig GPS och GLONASS-mottagare, lokaliserar Montana 680t din position snabbt och precist samt bibehåller sin plats även i tät skog och djupa dalar. Fördelen är klart? om du? re under tung täcke eller bara nära höga byggnader och träd, kan du räkna med Montana 680t att hjälpa dig att hitta vägen när du behöver det mest.

Gå Anywhere

Med en rad kompatibla fästen är Montana avsedd för användning på cyklar i 4x4, på båtar och som en handhållen eller för bekväm vardags navigering i bilen. Använd den valfria auto Fäste med kartor Stads Navigator för talat, sväng för sväng vägbeskriving, eller prova den valfria robust fäste för din motorcykel eller ATV.

Gå Allt

Montana 680 levereras med en 1 år BirdsEye satellitbilder abonnemang för stora flygbilder för att förbättra din navigation, om du vill ha mer detaljerad information att lägga till fler kartor till Montana är enkelt. Last Topo kartor och slå trail, plugg i Bluechart g2 förinstallerade kort för en stor dag på vattnet, eller ladda stad Navigator kartdata för sväng för sväng vägbeskrivningar. Eller förvandla papperskartor i filer som du kan ladda ner till din Montana med Custom Maps.

Navigera med lätthet

Den nya Montana 680t har en Spårhanterare app som låter dig spela in, visa och analysera dina spår i ett mycket bekvämt och intuitivt sätt. Den handhållna har viktiga funktioner för utomhus såsom tre axis kompenseras kompass som visar din kurs även när du? Re fortfarande, utan att hålla den nivån. Den har också en barometrisk höjdmätare som spårar förändringar i tryck för att precisera din exakta höjd, och du kan även använda den för att plotta lufttrycket över tiden, vilket kan hjälpa dig att hålla ett öga på väderomslag.

Hitta Fun

Montana 680 levereras med 250,000+ diverse cacher från geocaching.com och stödjer papperslös geocaching. Detta gör det möjligt för Montana 680 för att lagra och visar viktig information cache, inklusive plats, terräng, svårighet, tips och beskrivningar, vilket innebär att ingen mer manuellt in koordinater och pappersutskrifter. När du vill lägga till fler cachar bara ladda upp GPX-filen till din enhet och hålla jakten går.

Dela trådlöst

Med Montana 680 kan du dela med dig av dina waypoints, spår, rutter och geocacheplatser trådlöst med andra kompatibla Garmin GPS-användare. Tryck bara på? Skicka? att föra över uppgifterna till andra enheter.

Dubbla Power

Montana 680 har Garmin dubbla batterisystem som garanterar maximalt oberoende. Du? Ll har möjlighet att använda det laddningsbara litiumjonbatteri eller traditionella alkaliska AA-batterier? beroende på vilket som passar dig bäst.

Planera din nästa resa

Ta hand om ditt nästa äventyr med vår gratis Basecamp ?, programvara som låter dig visa och organisera kartor, waypoints, rutter och spår. Detta gratis resa planering programvara gör att du kan skapa Garmin Adventures som du kan dela med vänner, familj eller andra upptäcktsresande. Basecamp visar topografiska kartdata i 2 D eller 3 D på din datorskärm, inklusive konturlinjer och höjdprofiler. Det kan också överföra ett nästan obegränsat antal satellitbilder till enheten från den medföljande BirdsEye satellitbilder abonnemang.

Montana är den ultimata ta allt navigator för allvarliga äventyrare.

Lättare att skräddarsy

Nytt spår Manager: Det nya spåret Manager kan du organisera och navigera genom waypoints, rutter och spårloggar med lätthet och ger också stor kontroll över start / stopp spår inspelning.

8 Megapixel Kamera: Inkluderar en 8 megapixel digitalkamera som gör att du kan ta bilder i liggande och stående läge. Varje foto geotagga automatiskt med platsen där den togs, så att du kan navigera till den exakta platsen i framtiden.

Avancerad Genväg funktioner:? Om det är laddar ett program, navigera till en waypoint, byta din profil eller anpassa specifika inställningar efter dina behov, avancerade genvägar låter dig kombinera dessa funktioner för att skapa en skräddarsys, strömlinjeformad upplevelse. Varje Montana kommer med pre laddade genvägar? Go Home, spårlogg On / Off och Avbryt navigering? att komma igång.

Fler instrumentpaneler på fler platser: Med ett tryck på strömbrytaren, kan du dra upp en multi orientering instrumentpanel från någonstans? kartan, startskärmen, kompass, färddator, status och få mer? så att du kan skapa fler instrumentpaneler på fler platser.

Fullständigt anpassade startskärmen: Oavsett om du går någonstans ofta, ständigt ändra inställningarna eller skapa genvägar tillåter Montana s fullständigt anpassningsbar startskärm dig att ta upp till 16 objekt från Vart ?, Setup och genvägar på startskärmen så att du enkelt kan komma åt dem? utan att behöva klicka mellan skärmarna.

Reorderable menyalternativ: Ordna någon meny hur du vill med den här nya funktionen, som håller dig från att ständigt rulla till slutet av en lång lista.

Smartare Profiler:? Montana s smartare profiler funktionen kommer ihåg vilken profil du använder, baserad på berget, så när du är utanför logistikfrågor eller försöker hitta en cykelaffär, kommer det att sätta dig i rätt sinnesstämning så att du kan få? dig på din väg snabbt.

Anpassnings Kontroller: Don t gillar hur något är inställd? Inga problem. Med en kran på en knapp kan du konfigurera dina program enkelt och snabbt med anpassningsbara kontroller. Måste montera på höger styre? Inga problem. Montana kan rymma vänster eller högerhänta inställningar baserat på skärmorienteringen.

Fysisk och prestanda

Fysiska mått: 7,48 x 14,42 x 3,64 cm

Skärmstorlek, BxH: 5,06 x 8,93 cm; 4 diag (10,2 cm)

Skärmupplösning, BxH: 272 x 480 bildpunkter

Skärmtyp: Ljus, transflektiv 65k TFT, dubbel orientering pekskärm; solljus läsbar

Pekskärm

Vikt: 289 g med medföljande litiumjonbatteri; 11,7 oz (333 g) med 3 AA-batterier (ingår ej)

Batteri: uppladdningsbart litiumjon (medföljer) eller 3 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller litium rekommenderas

Batteritid: Upp till 16 timmar (litiumjon); upp till 22 timmar (AA-batterier)

Vatten Betyg: IPX7

Hög känslighet mottagare

Gränssnitt: höghastighets USB och NMEA 0183-kompatibel

Kamera: Ja (8 megapixel med autofokus, automatisk geotaggning)

Barometrisk höjdmätare

Elektronisk kompass: Ja (tilt kompenserade 3 axel)

Enhet till enhet överföring (aktier data trådlöst med liknande enheter)

Kartor och minne

Grundkarta

Förladdade kartor: 1 år BirdsEye Satellite prenumeration redo att ladda ner när du registrerar enheten.

Möjlighet att lägga till kartor

Inbyggt minne: 2.7 GB

Accepterar datakort: microSD? kort (ingår ej)

Custom POIs (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse)

Waypoints / favoriter / platser: 4000

Rutter: 200

Spårlogg: 10.000 poäng, 200 sparade spår

Utomhus Funktioner

Automatiskt vägval (sväng för sväng routing på vägar): Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)

Geocaching Vänligt: ??Ja (Papperslös)

Anpassade kartor kompatibel

Jakt / fisk kalender

Solen och månen informations

Tidvattentabeller: Ja (med Bluechart)

Areaberäkning

Bildvisare

Garmin Connect?

Garmin Connect? kompatibel (online community där du analysera, kategorisera och dela data)

Ytterligare

Högkänslig GPS-mottagare för både GPS och GLONASS signaler

250.000 cacher förladdade

Ny förbättrad Spårhanterare

I lådan

Montana 680

Litiumjonbatteri

USB-kabel

AC-laddare

Manualer


Välkommen till vårt Garmin Montana 610 specialerbjudande. På bikeinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras cyklingutrustning, men också expertinformation på cyklingprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Hastighetsmätare.

Funktioner Garmin Montana 610

Kundrecensioner och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Montana 610 eller 680?

-

Om detta verkligen handlar om Garmin Montana 610 är du ganska mycket fel. Varken Montana 610 eller 610T har en kamera! Detta är bara i 680 och 680T.

Allvarlig site

-

allvarlig leverans och spårning av paketet .Det produkten har god matchning beskrivningen med rätt taxa rådgivare webbplats.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga