`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Montana 680

Garmin Montana 680

Garmin Montana 680

 • Garmin Montana 680
 • Garmin Montana 680
 • Garmin Montana 680
 • Garmin Montana 680
 • Garmin Montana 680

Garmin Montana 680

Produktbeskrivning Garmin Montana 680

Handhållen GPS att gå någonstans och överallt

NEW GPS och GLONASS - snabbare och bättre satellit fix

4 "utomhus optimerad, dubbel orientering display - bästa synlighet på Garmins största handhållen display för enkel läsbarhet under alla förhållanden

NEW Levereras med bra innehåll förinstallerat - 250K cacher från Geocaching.com och ett år gratis BirdsEye Satellite Imagery1

NYA Lägger ny Spårhanterare för bättre användarupplevelse och mer kontroll

NEW 8MP kamera - för högupplösta geotaggade bilder

Mest mångsidiga navigering överallt - mest mångsidiga funktioner, visning och montering

Barometrisk höjdmätare och 3 axel kompass

Montana Banner

Avsedd att användas på leden, på väg eller på vattnet, kommer Montana 680 från Garmin guida dig vart du än går. Med en stor 4 "solljus läsbar pekskärm som ger kristallklart förbättrade färger, dubbla orientering display och GPS och GLONASS positionering för att spåra din position snabbare och mer exakt, även i de mest utmanande miljö. Det är lätt att se var du befinner dig vid alla tidpunkter och bekvämt styra spårsinspelning med den nya Spårhanterare. Montana 680 har en 3 axel elektronisk kompass med barometrisk höjdmätare och levereras med en gratis 1 år BirdsEye satellitbilder subscription1. Både stryktålig och vattentät, Montana 680 lägger till en 8MP kamera och är byggd för att tåla elements2.

Se Big View

Montana 680 har en 4 "utomhus optimeras dubbel orientering pekskärm som erbjuder bäst läsbarhet under alla ljusförhållanden. Det är lätt att använda pekskärm användargränssnitt innebär att du kommer att spendera mer tid att njuta av upplevelserna och mindre tid på att leta efter information. Äventyrare älskar extra stor display av Montana som ger stor läsbarhet på grund av stora datafält och väl synliga kartfunktioner. Både stryktålig och vattentät, Montana 680 är byggd för att tåla väder och vind. Stötar, damm, smuts, fukt och vatten är ingen match för denna robusta navigator2.

Ta Geotaggade Pictures

Fånga platser och minnen med Montana 680s uppgraderad 8 megapixel digitalkamera. Varje foto geotagga automatiskt med platsen där det togs, så att du kan navigera tillbaka till den exakta platsen i framtiden. Snap och visa bilder i liggande eller stående orientering. Håll koll på dina bilder och se sina platser på en karta med hjälp av Basecamp ™. Sätt i ett microSD ™ -kort för mer foto lagring eller för att visa bilder från andra enheter.

Håll positionen

Med den nya högkänslig GPS och GLONASS-mottagare, Montana 680 din position snabbt och precist samt bibehåller sin plats även i tät skog och djupa dalar. Fördelen är tydlig - oavsett om du är under tung täcke eller bara i närheten av höga byggnader och träd, kan du räkna med Montana 680 för att hjälpa dig att hitta vägen när du behöver det mest.

gå Anywhere

Med en rad kompatibla fästen är Montana avsedd för användning på cyklar i 4x4, på båtar och som en handhållen eller för bekväm vardags navigering i bilen. Använd den valfria auto Fäste med kartor City Navigator för talat, sväng för sväng vägbeskrivning, eller prova den valfria robust fäste för din motorcykel eller ATV.

gå Allt

Montana 680 levereras med en 1 år BirdsEye satellitbilder abonnemang för stora flygbilder för att förbättra din navigering, om du vill ha mer detaljerad information att lägga till fler kartor till Montana är easy1. Last Topo kartor och slå leden, koppla in BlueChart® g2 förinstallerade kort för en stor dag på vattnet, eller ladda City Navigator kartdata för sväng för sväng vägbeskrivning. Eller förvandla papperskartor i filer som du kan ladda ner till din Montana med Custom Maps.

Navigera med lätthet

Den nya Montana 680 har en Spårhanterare app som låter dig spela in, visa och analysera dina spår i ett mycket bekvämt och intuitivt sätt. Den handhållna har viktiga funktioner för utomhus som en 3 axis kompenseras kompass som visar din kurs även när du är fortfarande, utan att hålla den nivå. Den har också en barometrisk höjdmätare som spårar förändringar i tryck för att lokalisera din exakta höjd, och du kan även använda den för att plotta lufttrycket över tiden, vilket kan hjälpa dig att hålla ett öga på väderomslag.

hitta roliga

Montana 680 levereras med 250,000+ diverse cacher från geocaching.com och stödjer papperslös geocaching. Detta gör det möjligt för Montana 680 för att lagra och visar viktig information cache, inklusive plats, terräng, svårighet, tips och beskrivningar, vilket innebär att ingen mer manuellt in koordinater och pappersutskrifter. När du vill lägga till fler cachar helt enkelt ladda upp GPX-filen till enheten och hålla jakten igång.

Dela trådlöst

Med Montana 680 kan du dela dina waypoints, spår, rutter och geocacheplatser trådlöst med andra kompatibla Garmin GPS-användare. Tryck bara på "Skicka" för att överföra informationen till andra enheter.

Fördubbla Power

Montana 680 har Garmin dubbla batterisystem som garanterar maximalt oberoende. Du kommer att ha möjlighet att använda det laddningsbara litiumjonbatteri eller traditionella alkaliska AA-batterier - beroende på vilket som passar dig bäst.

Planera nästa resa

Ta hand om din nästa äventyr med vår gratis Basecamp ™, programvara som låter dig visa och organisera kartor, waypoints, rutter och spår. Detta gratis resa planering programvara gör att du kan skapa Garmin äventyr som du kan dela med vänner, familj eller andra utforskare. Basecamp visar topografiska kartdata i två D eller 3 D på datorskärmen, inklusive konturlinjer och höjdprofiler. Det kan också överföra en nästan obegränsad mängd satellitbilder till enheten från den medföljande BirdsEye satellitbilder abonnemang.

Montana är den ultimata ta allt navigator för allvarliga äventyrare.

¹One år BirdsEye satellitbilder (nedladdning krävs). Använd den medföljande BirdsEye satellitbilder abonnemang med Basecamp ™ för att överföra en nästan obegränsad mängd av högupplösta satellitbilder till handdatorn för ett år. När dessa bilder har integrerats i enheten, kan de nås där när du behöver dem - även efter den inledande ett år erbjudande har tagit slut. Ytterligare BirdsEye Satellitbilder abonnemang kan köpas från www.garmin.com/BirdsEye.

²Water Betyg IPX7 Tål oavsiktlig nedsänkning i vatten upp till 1 meter i djup i upp till 30 minuter. Se garmin.com/waterrating~~V för mer information.

Lättare att skräddarsy

New Spårhanterare

Det nya spåret Manager kan du organisera och navigera genom waypoints, rutter och spårloggar med lätthet och ger också stor kontroll över start / stopp spår inspelning.

8 megapixelkamera

Inkluderar en 8 megapixel digitalkamera som gör det möjligt att ta bilder i liggande och stående läge. Varje foto geotagga automatiskt med platsen där det togs, så att du kan navigera till den exakta platsen i framtiden.

Advanced Shortcut Funktioner

Oavsett om det är laddar ett program, navigera till en waypoint, byta din profil eller anpassa specifika inställningar efter dina behov, låter avancerade genvägar du kombinera dessa funktioner för att skapa en skräddarsys, strömlinjeformad upplevelse. Varje Montana kommer med pre laddade genvägar - gå hem, spårlogg On / Off och Avbryt navigering - att komma igång.

Fler instrumentpaneler på fler platser

Med ett tryck på strömbrytaren, kan du dra upp en fler orientering instrumentpanel från var som helst - kartan, startskärmen, kompass, färddator, statussida och mer - så att du kan skapa fler instrumentpaneler på fler platser.

Fullständigt anpassade startskärmen

Oavsett om du går någonstans ofta, ständigt ändra inställningarna eller skapa genvägar tillåter Montana fullt anpassningsbar startskärm dig att ta upp till 16 objekt från "Vart ?," "Setup" och "Genvägar" på startskärmen så att du enkelt kan komma åt dem utan att behöva klicka mellan skärmarna.

Reorderable menyalternativ

Ordna om någon meny hur du vill med den här nya funktionen, som håller dig från att ständigt rulla till botten av en lång lista.

smartare Profiler

Montana smartare profiler funktionen kommer ihåg vilken profil du använde, baserad på berget, så när du är utanför logistikfrågor eller försöker hitta en cykelaffär, kommer det att sätta dig i rätt sinnesstämning så att du kan få dig på din väg snabbt .

anpassnings~~POS=TRUNC Kontroller

Gillar du inte hur något är inställd? Inga problem. Med en kran på en knapp kan du konfigurera dina program enkelt och snabbt med anpassningsbara kontroller. Måste montera på rätt styre? Inga problem. Montana rymmer vänster eller högerhänta inställningar baserat på skärmorienteringen.

Fysisk och prestanda

Fysiska dimensioner 7,48 x 14,42 x 3,64 cm

Visningsstorlek, BxH 5,06 x 8,93 cm; 4 "diag (10,2 cm)

Skärmupplösning, BxH 272 x 480 pixlar

Skärmtyp Bright, transflektiv 65k TFT, dubbel orientering pekskärm; solljus läsbar

Pekskärm

Vikt 289 g med medföljande litiumjonbatteri; 11,7 oz (333 g) med 3 AA-batterier (ingår ej)

Batteri Laddningsbart litiumjon (medföljer) eller 3 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller litium rekommenderas

Batteriets livslängd Upp till 16 timmar (litium-jon); upp till 22 timmar (AA-batterier)

Vatten rating IPX7

Hög känslighet mottagare

Gränssnitt höghastighets USB och NMEA 0183-kompatibel

Kamera

Ja (8 megapixel med autofokus, automatisk geotaggning)

barometrisk höjdmätare

Elektronisk kompass Ja (tilt kompenserade 3 axel)

Enhet till enhet överföring (delar data trådlöst med liknande enheter)

Kartor och minne

grundkarta

förladdade kartor

1 år BirdsEye Satellite prenumeration redo att ladda ner när du registrera enheten.

Möjlighet att lägga till kartor

Inbyggt minne 2,7 GB

Accepterar datakort microSD ™ -kort (ingår ej)

Custom POI (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse)

Waypoints / favoriter / platser 4000

rutter 200

Spårlogg 10.000 poäng, 200 sparade spår

utomhus funktioner

Automatiskt vägval (sväng för sväng routing på vägar) Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)

Geocaching vänlig Ja (papperslös)

Anpassade kartor kompatibel

Hunt / fisk kalender

Solen och månen informationen

Tidvattentabeller Ja (med Bluechart)

areaberäkning

bildvisare

Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ kompatibel (online community där du analysera, kategorisera och dela data)

Ytterligare

Ytterligare

Högkänslig GPS-mottagare för både GPS och GLONASS signaler

250.000 cacher förladdade

Ny förbättrad Spårhanterare

I lådan

Montana 680

Litiumjonbatteri

USB-kabel

AC-laddare

manualer


Vill du ha mer cyklingprodukter från märket Garmin? På bikeinn, din cyklingbutik online, hittar du ett brett utbud av cyklingprodukter relaterade till Garmin Montana 680. Just nu finns Garmin Montana 680 i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje cyklingvara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Garmin Montana 680

GPS/GLONASS
Pulsmätare
Färg

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Meddelande

-

Ganska nöjd. Bra pris Leverans inte överensstämmer. 3 dagar från den dag som avses. Inte för nödsituationer. För övrigt allt är perfekt

Montana cykling

-

tillämpliga funktioner av denna modell GPS Montana 680, för användning i cykling: hjärtfrekvensen, entrenamineto register, planering, etc.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga