Garmin Montana 680T

Garmin Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Garmin

$ 552.45

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Garmin Montana 680T

close

Garmin Montana 680T

Garmin Montana 680T

play-video

Garmin Montana 680T

Produktbeskrivning

Den handhållna GPS att gå någonstans och överallt
NEW GPS och GLONASS? snabbare och bättre satellit fix
4 utomhus optimerad, dubbel orientering display? bästa synlighet på Garmins största handhållen display för enkel läsbarhet under alla förhållanden
NEW Levereras med bra innehåll förinstallerat? Fritids Karta över Europa, 250K cacher från Geocaching.com och ett års gratis BirdsEye Satellite Imagery1
NEW Lägger ny Spårhanterare för bättre användarupplevelse och mer kontroll
NEW 8MP kamera? för högupplösta geotaggade bilder
Mest mångsidiga navigering överallt? mest mångsidiga funktioner, visning och montering
Barometrisk höjdmätare och 3 axel kompass
Montana Banner
Avsedd att användas på stigen, på väg eller på vattnet, kommer Montana 680t från Garmin guida dig vart du än går. Med en stor 4? solljus läsbar pekskärm som erbjuder kristallklart förbättrade färger, dubbla orientering display och GPS och GLONASS positionering för att spåra din position snabbare och mer exakt, även i de mest utmanande miljö. Det? Ar lätt att se var du befinner dig vid alla tidpunkter och bekvämt styra din spårsinspelning med den nya Spårhanterare. Montana 680t har en 3-axlig elektronisk kompass med barometrisk höjdmätare och levereras med en Recreational Karta över Europa och en fri 1 år BirdsEye satellitbilder subscription1. Både stryktålig och vattentät, tillägger Montana 680t en 8MP kamera och är byggd för att tåla elements2.
Se Big View
Montana 680t har en 4 utomhus optimerad, dubbel orientering pekskärm som erbjuder bäst läsbarhet under alla ljusförhållanden. Det är lätt att använda pekskärm användargränssnitt innebär att du? Ll spendera mer tid att njuta av upplevelserna och mindre tid på att leta efter information. Äventyrare älskar extra stor visning av Montana som ger stor läsbarhet på grund av stora datafält och väl synliga kartfunktioner. Både slitstark och vattenavvisande, är Montana 680t byggd för att tåla väder och vind. Stötar, damm, smuts, fukt och vatten är ingen match för denna robusta navigator2.
Ta geotaggad Bilder
Fånga platser och minnen med Montana 680t? S uppgraderade 8 megapixel digitalkamera. Varje foto geotagga automatiskt med platsen där den togs, så att du kan navigera tillbaka till den exakta platsen i framtiden. Snap och visa bilder i liggande eller stående orientering. Håll koll på dina bilder och se deras positioner på en karta med hjälp Basecamp ?. Sätt i ett microSD? kort för mer fotolagring eller för att visa bilder från andra enheter.
Håll din Fix
Med den nya högkänslig GPS och GLONASS-mottagare, lokaliserar Montana 680t din position snabbt och precist samt bibehåller sin plats även i tät skog och djupa dalar. Fördelen är klart? om du? re under tung täcke eller bara nära höga byggnader och träd, kan du räkna med Montana 680t att hjälpa dig att hitta vägen när du behöver det mest.
Gå Anywhere
Med en rad kompatibla fästen är Montana avsedd för användning på cyklar i 4x4, på båtar och som en handhållen eller för bekväm vardags navigering i bilen. Använd den valfria auto Fäste med kartor Stads Navigator för talat, sväng för sväng vägbeskriving, eller prova den valfria robust fäste för din motorcykel eller ATV.
Gå Allt
Montana 680t levereras med en Recreational Karta Europa och en fri 1 år BirdsEye satellitbilder abonnemang för stora flygbilder för att förbättra din navigation, om du vill ha mer detaljerad information att lägga till fler kartor till Montana är easy1. Last Topo kartor och slå trail, plugg i Bluechart g2 förinstallerade kort för en stor dag på vattnet, eller ladda stad Navigator kartdata för sväng för sväng vägbeskrivningar. Eller förvandla papperskartor i filer som du kan ladda ner till din Montana med Custom Maps.
Navigera med lätthet
Den nya Montana 680t har en Spårhanterare app som låter dig spela in, visa och analysera dina spår i ett mycket bekvämt och intuitivt sätt. Den handhållna har viktiga funktioner för utomhus såsom tre axis kompenseras kompass som visar din kurs även när du? Re fortfarande, utan att hålla den nivån. Den har också en barometrisk höjdmätare som spårar förändringar i tryck för att precisera din exakta höjd, och du kan även använda den för att plotta lufttrycket över tiden, vilket kan hjälpa dig att hålla ett öga på väderomslag.
Hitta Fun
Montana 680t levereras med 250,000+ diverse cacher från geocaching.com och stödjer papperslös geocaching. Detta gör det möjligt för Montana 680t att lagra och visar viktig information cache, inklusive plats, terräng, svårighet, tips och beskrivningar, vilket innebär att ingen mer manuellt in koordinater och pappersutskrifter. När du vill lägga till fler cachar bara ladda upp GPX-filen till din enhet och hålla jakten går.
Dela trådlöst
Med Montana 680t kan du dela med dig av dina waypoints, spår, rutter och geocacheplatser trådlöst med andra kompatibla Garmin GPS-användare. Tryck bara på? Skicka? att föra över uppgifterna till andra enheter.
Dubbla Power
Montana 680t har Garmin dubbla batterisystem som garanterar maximalt oberoende. Du? Ll har möjlighet att använda det laddningsbara litiumjonbatteri eller traditionella alkaliska AA-batterier? beroende på vilket som passar dig bäst.
Planera din nästa resa
Ta hand om ditt nästa äventyr med vår gratis Basecamp ?, programvara som låter dig visa och organisera kartor, waypoints, rutter och spår. Detta gratis resa planering programvara gör att du kan skapa Garmin Adventures som du kan dela med vänner, familj eller andra upptäcktsresande. Basecamp visar topografiska kartdata i 2 D eller 3 D på din datorskärm, inklusive konturlinjer och höjdprofiler. Det kan också överföra ett nästan obegränsat antal satellitbilder till enheten från den medföljande BirdsEye satellitbilder abonnemang.
Montana är den ultimata ta allt navigator för allvarliga äventyrare.
Ett års BirdsEye satellitbilder (nedladdning krävs). Använd den medföljande BirdsEye satellitbilder abonnemang med Basecamp? att överföra en nästan obegränsad mängd av högupplösta satellitbilder till handanordning för ett år. När dessa bilder har integrerats i enheten, kan de nås där när du behöver dem? även efter den initiala 1 år erbjudande har tagit slut. Ytterligare BirdsEye Satellitbilder abonnemang kan köpas från www.garmin.com/BirdsEye.
Vatten Betyg IPX7 Tål oavsiktlig nedsänkning i vatten upp till 1 meter djup i upp till 30 minuter. Se garmin.com/waterrating~~V för mer information.
Lättare att skräddarsy
New Spårhanterare
Den nya Track Manager kan du organisera och navigera genom waypoints, rutter och spårloggar med lätthet och ger också stor kontroll över start / stopp spår inspelning.
8 megapixelkamera
Inkluderar en 8 megapixel digitalkamera som gör att du kan ta bilder i liggande och stående läge. Varje foto geotagga automatiskt med platsen där den togs, så att du kan navigera till den exakta platsen i framtiden.
Avancerade genväg funktioner
Oavsett om det? Ar laddar ett program, navigera till en waypoint, byta din profil eller anpassa specifika inställningar efter dina behov, avancerade genvägar låter dig kombinera dessa funktioner för att skapa en skräddarsys, strömlinjeformad upplevelse. Varje Montana kommer med pre laddade genvägar? Go Home, spårlogg On / Off och Avbryt navigering? att komma igång.
Fler instrumentpaneler på fler platser
Med ett tryck på strömbrytaren, kan du dra upp en multi orientering instrumentpanel från någonstans? kartan, startskärmen, kompass, färddator, status och få mer? så att du kan skapa fler instrumentpaneler på fler platser.
Fullständigt anpassade startskärmen
Oavsett om du går någonstans ofta, ständigt ändra inställningarna eller skapa genvägar tillåter Montana? S fullständigt anpassningsbar startskärm dig att ta upp till 16 objekt från Vart ?, Setup och genvägar på startskärmen så att du enkelt kan komma åt dem utan att behöva klicka mellan skärmarna.
Reorderable menyalternativ
Ordna om någon meny hur du vill med den här nya funktionen, som håller dig från att ständigt rulla till slutet av en lång lista.
Smartare Profiler
Montana? S smartare profiler funktionen kommer ihåg vilken profil du använder, baserad på berget, så när du? Re utanför logistikfrågor eller försöker hitta en cykelaffär, kommer det att sätta dig i rätt sinnesstämning så att du kan få dig på din sätt snabbt.
Anpassnings Kontroller
Don? T gillar hur något är inställd? Inga problem. Med en kran på en knapp kan du konfigurera dina program enkelt och snabbt med anpassningsbara kontroller. Måste montera på höger styre? Inga problem. Montana kan rymma vänster eller högerhänta inställningar baserat på skärmorienteringen.
Fysisk och prestanda
Fysisk dimensions7.48 x 14,42 x 3,64 cm
Skärmstorlek, WxH5.06 x 8,93 cm; 4 diag (10,2 cm)
Skärmupplösning, WxH272 x 480 bildpunkter
Display typeBright, transflektiv 65k TFT, dubbel orientering pekskärm; solljus läsbar
Pekskärm
Weight289 g med medföljande litiumjonbatteri; 11,7 oz (333 g) med 3 AA-batterier (ingår ej)
BatteryRechargeable litiumjon (medföljer) eller 3 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller litium rekommenderas
Batteri lifeUp till 16 timmar (litiumjon); upp till 22 timmar (AA-batterier)
Vatten ratingIPX7
Hög känslighet mottagare
Interfacehigh speed USB och NMEA 0183-kompatibel
Kamera
Ja (8 megapixel med autofokus, automatisk geotaggning)
Barometrisk höjdmätare
Elektroniska compassYes (tilt kompenserade 3 axel)
Enhet till enhet överföring (aktier data trådlöst med liknande enheter)
Kartor och minne
Grundkarta
Förladdade kartor
Fritids Map of Europe förinstallerade
1 år BirdsEye Satellite prenumeration redo att ladda ner när du registrera enheten.
Möjlighet att lägga till kartor
Byggt memory2.9 GB
Accepterar data cardsmicroSD? kort (ingår ej)
Custom POIs (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse)
Waypoints / favoriter / locations4000
Routes200
Spåra log10,000 poäng, 200 sparade spår
Utomhus Funktioner
Automatiskt vägval (sväng för sväng routing på vägar) Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)
Geocaching friendlyYes (Papperslös)
Anpassade kartor kompatibel
Jakt / fisk kalender
Solen och månen informations
Tide tablesYes (med Bluechart)
Areaberäkning
Bildvisare
Garmin Connect?
Garmin Connect? kompatibel (online community där du analysera, kategorisera och dela data)
Ytterligare
Ytterligare
Högkänslig GPS-mottagare för både GPS och GLONASS signaler
250.000 cacher förladdade
Ny förbättrad Spårhanterare
I lådan
Montana 680t
Litiumjonbatteri
USB-kabel
AC-laddare
Manuell

Garmin Montana 680T är den perfekta produkten för att nå dina cyklingmål. Komplettera din order med andra relaterade Gpsprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Gps och pulsmätareprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på bikeinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Garmin som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Garmin - Gps och pulsmätare - Gps

. Gps och pulsmätare

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (1)

Produktbetyg 4 / 5

(2017-04-08)

Mycket bra produkt

Denna GPS är ett riktigt vad jag förväntade. Jag har också 30x eTrex, är detta en mycket mer omfattande, lätt att använda och mycket exakt. bra köp, rekommenderar jag. Trekkinn snabb och konsekvent leverans, har allt detta ett pris.

Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
Garmin Etrex 30

Garmin

Etrex 30

$ 243.69 $ 194.95

 
Garmin Montana 680T

Garmin

Montana 680T

$ 552.45

 
Garmin eTrex Touch 35

Garmin

eTrex Touch 35

$ 291.67 $ 236.25