`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Speed and Cadence Sensor 2

 • Garmin Speed and Cadence Sensor 2
 • Garmin Speed and Cadence Sensor 2

Garmin Speed and Cadence Sensor 2

Produktbeskrivning Garmin Speed and Cadence Sensor 2

Om du vill cykla, använd trådlösa sensorer som Speed and Cadence Sensor 2 . Från det första ögonblicket kommer du, med användningen, att känna till olika indikatorer som hastighet och avstånd som reste.

Hastighetssensorn kan anslutas till något av dess två hjul och måste kalibreras via Garmin Connect-programmet eller med en dator speciellt konstruerad för cykling. Vad gäller kadenssensorn är den integrerad i någon av vevens vapen .

För anslutning till ANT + och Bluetooth kan du dela all information som erhållits via träningsskärmarna i realtid . Genom att aktivera odometerfunktionen kan du planera underhållet av cykeln. Fördelen med denna Garmin-utrustning är den lätta installationen mellan olika cyklar. Dessutom, med användning av två sensorer samtidigt, kommer du att uppnå större noggrannhet vid mätningen av dina personliga resultat.

Övervaka din hastighet och kadens när du kör med dessa enkla att installera trådlösa sensorer. Med inga magneter eller andra utsatta delar att ställa upp är dessa sensorer lätta att installera, underhålla och flytta mellan cyklar.

Hastighetssensorn 2 fästs i navet i ettdera hjulet och självkalibrerar med din Edge®-cykeldator eller kompatibel Garmin-enhet för att ge dig exakt fart och avstånd hela tiden - även utan en huvudenhet.

Cadence Sensor 2 fäster i vilken storlek som helst vevarm och mäter pedalslag per minut så att du kan få ut mesta möjliga av din träning.

Skicka leveranshastighet, distans- och kadensdata till kompatibla träningsapps eller skärmar med hjälp av ANT + ® -anslutning och Bluetooth® Low Energy-teknik.

Med båda dessa sensorer på din cykel kan du arbeta för att förbättra ditt personliga bästa eller se var du står emot proffsen.


Ska du köpa Garmin Speed and Cadence Sensor 2? Alla produkter från Garmin är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Garmin Speed and Cadence Sensor 2 nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på bikeinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av cyklingutrustning och unika livsstilsprylar.

Kundrecensioner och frågor (140)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Garmins hastighet och kadens

-

Brutal

Garmin 2 hastighets- och kadenssensor

-

Utmärkt produkt, pålitlig och enkel att använda. Supersnabb leverans, bra förpackning och utmärkt pris. Jag är mycket nöjd med produkten.

Garmins hastighetssensor

-

Fungerar utmärkt!

Bra produkt

-

Bra pack eftersom du vanligtvis vill mäta både kadens och hastighet när du cyklar. Från Garmin är det en mycket pålitlig produkt. Det kan sättas på både mountainbike / racing och inomhuscyklar. Detta är det bästa priset jag har hittat någonstans på Internet och frakten var extremt snabb, så rekommenderas.

Garmins hastighets- och kadenssensorer 2

-

Bra pris jämfört med andra webbplatser. Punktlig leverans och välpackade produkter. Nöjd

Garmins hastighets- och kadenssensor andra generationen

-

mycket snabb leverans, mycket bra pris, skulle jag rekommendera till andra.

Garmins kadens och hastighetssensor

-

Snabb leverans, mycket lätt att montera, lågt pris än andra butiker, inga problem med synkroniseringsinställningar (Phoenix 5 Plus)

Som förväntat

-

Produkten kom på mindre än en månad utan problem. Billigare än på mitt lands officiella webbplats. Installationen är mycket enkel och aktiveras med två varv. När jag testade det på rullar var jag först tvungen att aktivera det manuellt på min 735xt och sedan fångade det upp dem automatiskt. Jag har inte kunnat verifiera förmågan att lagra data, men jag tycker att det är en pålitlig och praktisk produkt, särskilt för träning hemma.

Garmins hastighets- och kadenssensor 2

-

Perfekt drift och med resistenta gummi som passar perfekt till alla vevstänger och nav.

Utmärkt, mycket nöjd med köpet.

-

Produkten kom mycket snabbt och det var vad jag förväntade mig.

Garmins hastighet och kadens

-

tt verkar fungera på installationen nu måste du prova dem !!!

Garmin-sensorer

-

Utmärkt Garmin kvalitetsprodukt, snabb leverans, mycket lätt att montera. Bra pris jämfört med andra butiker.

Garmin 2-stegs kadenssensorer

-

Korrigera som beskrivs på webbplatsen för snabb leverans.

Garmin-sensorer

-

Cool sak. De fungerar felfritt. Mycket bra pris

Oklanderlig kvalitet

-

Oklanderlig produkt, särskilt hastighetssensorn, ingen mer approximation av GPS på hastigheten i skogen. 100% nöjd

Garmins hastighets- och kadenssensor 2

-

100% nöjd, mottagande som bekräftat, produkt som annonseras på tredjepartssidor som på bikeinn-sidan. Jag rekommenderar det starkt till alla som inte vill spendera mycket pengar och som ger de resultat de letar efter.

Garmins kadens och hastighetssensor

-

Produkten kom enligt schemat. Den installeras snabbt och synkroniseras med min Garmin Edge omedelbart. Garmins rekommenderade produkt alltid en garanti för kvalitet

Kad.- / hastighetssensorer garmin 2

-

Produkten kom snabbt, i gott skick. Utmärkt produkt och bra pris jämfört med andra butiker.

Nöjd

-

perfekt

Garmins kadenssensor

-

Parar och fungerar bra och smidigt.

Mycket bra produkt

-

Fungerar perfekt

Garmin-sensor 2

-

Varor som beskrivs, leveranstid Ok Sensorer super mycket bra produkt

Garmin-sensorer

-

Perfekt som beskrivet, också utmärkta leveranstider.

Mycket bra produkt

-

Mycket bra sensorer enligt min mening. Hastighetssensorn kan sättas på bakhjulet och den är perfekt för valsen. Kadenssensorn har ingen magnet och är inte skrymmande alls. De parades ihop första gången med min Garmin-klocka.

Enkel, smidigt, prisvärt

-

Imponerande enkelt och smidigt att montera och koppla ihop med min klocka. Kan varmt rekommenderas.

Bra produkt

-

Bra Garmin-produkt. Ansluter supersnabbt på min kant 1030 Batterier som redan ingår men ser hur länge de går. en stjärna mindre eftersom lådan är skadad under leveransen.

Perfekt

-

Anlände i tid och kopplade till min 810 Garmin på 2 minuter

Garmin-sensorer 2

-

Utmärkta sensorer till ett mycket bra pris. Perfekt kombination med Garmin Fenix 6x pro. Jag rekommenderar starkt. Snabb leverans och lägsta pris i nätverket.

Mycket bra

-

Fantastiska sensorer, mycket enkla att para ihop med Garmin Edge-serien. Jag rekomenderar.

Sensorekvivalens med garmin-klocka

-

God morgon, jag vill köpa sensorerna Garmin Speed and Cadence Sensor 2, och jag vill veta om de är kompatibla med min Garmin Forerunner 920xt klocka, tack

våra experter svarar

Hej, ja, dessa sensorer är kompatibla med Garmin Forerunner 920 xt-modellen.
Hälsningar.

Garmin-kadens

-

Anlände i tid, överensstämmer materialet med beskrivningen

Garmin sensors

-

Fungerade direkt utan strul och rekommenderar dessa till alla

Det är ok

-

Lite att säga, Garmin-kvalitet, helt funktionell och levereras snabbt enligt schema med spårning av leveranser. Mycket bra.

Bra pris och snabb korrekt leverans

-

Bra erfarenhet av denna webbshop, bra pris och smidig leverans och hantering trots att sändningen skickas från Spanien.

Garmin 2 sensorer

-

Oavsett om det är sensorerna eller webbplatsen, det är fantastiskt

Garmin topp

-

Mycket konkurrenskraftigt pris .... fantastiska produkter

Garmin-sensorer

-

Utmärkt produkt redan känd. Jag köpte en andra uppsättning för att undvika att behöva ta det jag redan hade från en cykel och lägga den på mtb. Datorn stöder flera sensorer så inget problem att lägga till två till listan och anslutas omedelbart utan att göra något. Preźzo av den lägsta produkten bland olika webbplatser jämfört. Produkten anlände schema och komplett. Okej

Perfekt produkt

-

Perfekt produkt, snabb installation och billigaste på Bikeinn vid beställningstillfället. Snabb leverans. Upprepas

Garmin-sensorer

-

Perfekt, snabb installation och smidig anslutning. Rulla runt lite och ställ bara in hjulets diameter. Super snabb frakt och billigaste pris online, en 10 för bikeinn.

Stor uppdatering, till de gamla sensorerna

-

har använt dessa och hittat de mycket pålitliga, mindre dropparna, jämfört med de gamla. kom på datumet som förväntat och inga problem. bra förpackad och lysande service från bikeinn

Garmin-sensorer 2

-

Utmärkt produkt, toppen i kategorin. Vanliga kommunikationer för att uppdatera statusen för den internationella sändningen av den mycket korrekta säljaren. Priset på produkten är för närvarande det lägsta på webben. Leverans mottagen i rimlig tid men straffas av dålig service hos den lokala transportören.

Exakt och liten

-

Paketet ankom för tidigt och i perfekt skick, kadenssensorn är mycket platt eftersom det annars inte kunde ha installerats på anslutningsstången; Hastighetssensorn är en bra idé att sätta den på navet, vad jag tror är att klämgummit är lite tunn, men det är min känsla. Jag tror att köpet kommer att bli en framgång.

Kadens- och hastighetssensor 2

-

Produkten enligt beskrivningen. Leveransen ankom vid den tidpunkt som säljaren har angett. Jag rekommenderar

Utmärkt betjäning

-

Utmärkt betjäning!

Garmin sensor 2

-

Utmärkt produkt, snabb leverans mycket bra packad. Bästa pris!!!!! Stor butik !!! Rekommenderas 100 * 100

Mycket bra produkt mycket bra service

-

Första gången du beställer från denna webbplats och inga bekymmer. Bortsett från den förlängda tidsfristen men ett e-postmeddelande om ursäkt mottagit från dem på grund av de svåra förhållandena under denna komplicerade period för leveranser.

Garmin-sensorer

-

Utmärkta sensorer till ett mycket bra pris. Perfekt anslutning med Garmin Forerunner 645. Produkten kom i tid trots alla problem som orsakats av pandemin.

Bra produkt

-

Idag har sensorerna kommit, de är väldigt enkla att ansluta / synkronisera med klockan. De varnade mig redan för att beställningen var försenad med transportörernas problem! Utmärkt produkt!

Nöjd med produkten

-

Kvalitetsprodukt och gör allt den lovar

Garmin-sensorer

-

Rekommenderas.

Kompatibilitet

-

Hej, är de kompatibla med föregångare 235? Om inte, kan du rekommendera en? Tack

våra experter svarar

Hej, ja det här är kompatibla med Garmin Forerunner 235-modellen.
Hälsningar.

Bra produkt

-

Transporten kom till mig tidigare än väntat, och produkten för närvarande uppfyller sitt uppdrag perfekt.

Rekommenderas starkt

-

Riktigt nöjd med Garmin-sensorerna. Lätt att fästa på cykeln och konfigurera med min klocka och appar.

Garmin-sensorer

-

Utmärkta sensorer till ett mycket bra pris. Produkten anlände i tid trots alla problem med det utmärkta arbetet med pandemin

Perfekt

-

De anlände tidigare än de antydde att de skulle anlända. Installation och anslutning var mycket enkel, de fungerar mycket bra.

Mycket bra produkt, mycket bra service

-

Paketet kom mycket snabbare än jag förväntade mig. Den perfekta produkten. Jag satte den på min snurrcykel för att para den ihop med mitt Garmin Instinct, och det fungerar perfekt

Garmin-sensorer

-

De fungerar perfekt !!! Garmin-material. Frakt tog på grund av den aktuella situationen men kommunikationen med butiken var perfekt !!!!

Spinning

-

Jag ville veta om hastighetssensorn kan sättas på eller är giltig för att snurra cyklar. Tack

våra experter svarar

Hej, de kan monteras på en spinncykel.
Hälsningar.

Perfekt för anslutning av rulle och zwift

-

Förutom funktionen att mäta och överföra kadensen och den verkliga hastigheten till din GPS via Ant + och Bluetooth är det idealiskt att ansluta till Zwift och andra virtuella träningsplattformar.

Garmin-sensorer

-

Bra produkt och bra pris på bikeinn.

Sensorer

-

Okej

Nöjd

-

Perfekt för att använda zwift med en grundläggande hemtränare.

Garmin-sensorer

-

Paket väl mottagna. Kan inte vänta med att prova dem!

Garmin-sensorer

-

Fantastisk service, lyxbil.

Mycket nöjd

-

Jag köpte den med avsikt att kunna ansluta till zwift. Det passar perfekt med min Garmin 510 och appen. Jag föredrog att köpa Garmin eftersom de alla är från samma märke. Också det anlände på uppskattad tid. lysande

Oklanderlig

-

Den kom snabbt i karantän. Arbetar topp. Jag rekommenderar det.

Garmin-hastighets- och kadenssensorer

-

Great går perfekt och kopplar den första.

Garmin som alltid på topp !!!

-

Favoritbutik misslyckas ALDRIG! Snabb leverans! Garmin som alltid på topp! Sensorer är bara en gudstjänst för människor som tränar klokt och vill spåra hastighet och kadens !!! Jag är otroligt nöjd med köpet! Jag kommer att rekommendera det till vänner !!!

Garmin-sensorer

-

Mycket snabb leverans och mycket bra packad, måste prova dem.

För grundvalsen mycket bra, men synkroniseras inte med min kantturnering

-

Mycket bra för basvalsen, även om den ibland inte ansluter sig till zwift, om det finns flera bärbara datorer i närheten. Med min Edge Touring ansluter den inte, och inte heller med garmin 225 för att se om de är uppdaterade med dessa funktioner.

Mycket bra produkt

-

Snabb och enkel anslutning

Garmin-sensorer

-

De är perfekta

Perfekt

-

Perfekt objekt, definitivt av högre kvalitet än de andra märkena ... Snabb frakt trots situationen och påskhelgen!

Garmin 2-hastighets- och kadenssensorer

-

Frakten försenades med några dagar eftersom jag fick påsk, men jag fick dem den första arbetsdagen. De är perfekta för att använda ZWIFT hemma med en icke-smart rulle. Suunto ambit 3-klockan känner också igen dem, jag har ännu inte kunnat testa dem på vägen.

Produkten är mycket bra, sändes sent

-

Frakten tog ytterligare en vecka, det är normalt i nuvarande tider, men de borde ha ändrat leveranstiderna som andra företag har gjort. Produkten är mycket bra, synkroniserad snabb och god kvalitet, som alltid i Garmin. Bra pris för en topprodukt.

Utmärkt produkt, mycket dåligt leveransföretag

-

Produkten är ganska testad vid tidigare tillfällen. Vad som är alltför lat, att ta ordern är MRW. Dåligt i Bizkaia-området. Mycket svårt / omöjligt att kontakta dem. När du gör det, bollar av. Jag räknar det så att du inte förtvivlar om du har problem med transportföretaget

Bikeinn-garmin perfekt timing

-

Att vara Garmin, inga problem. Synkronisera första gången. Den perfekta och mycket snabba frakten för de tider som körs 100% rekommenderas

Perfekt

-

Snabb installation och parad med min Fenix 3he på en sekund ... väldigt nöjd med köpet

Garmin 2 hastighets- och kadenssensor

-

De fungerar perfekt och länkar utan problem med garmin 520 och andra applikationer. Idealisk för inomhusträning. Skickas inom de fastställda tidsfristerna trots den exceptionella situationen.

5 stjärnor

-

Mycket snabb service. Allt väl förpackat. Jag rekommenderar

Snabb- och kadenssensorer

-

Snabb leverans och allt perfekt.

Bra produkt

-

Som alltid med Garmin utan problem. Problem med MRV-transporten men det kommer äntligen.

Kompatibel med inomhuscykelsnurrning och garmin edge 510

-

Produkten kom i tid, bra service. Den installerades på en inomhus snurrcykel och fungerar perfekt, båda sensorerna synkroniserades med Garmin Edge 510.

Garmin-sensorer

-

Bra produkt, synkroniserar perfekt med Bluetooth och ant +. Leverans inom beräknad tid. Rekommenderas helt

Bästa pris och snabb och säker frakt !!

-

Utmärkt produkt, efter 1 månad fungerar det perfekt.

Perfekt

-

Allt perfekt, de kom supersnabbt. Mycket lätt att installera och de fungerar perfekt! Jag kommer definitivt att köpa igen på den här sidan

Bra köp

-

För att vara Garmin är det inte mycket dyrare än resten, det synkroniseras enkelt och snabbt, bara ett ämne, instruktionerna är kortfattade och jag var tvungen att ändra hjulstorleken på klockan. När det gäller leveransen försenades det ett par dagar men vid COVID-tid skulle jag säga att det har gått snabbt

Fantastisk produkt

-

Perfekt produkt för allvarlig träning i hängande hem. Sjunker snabbt med en Fenix 5 GPS-klocka. Parar snabbt med Bluetooth på Zwift !! nöjd

Garmin 2 tråds- och hastighetssensor

-

Som förväntat. Allt jag har från Garmin går bra.

Bra

-

det går perfekt

Hastighetsmätare och hastighetsmätare

-

Allt perfekt för att anpassa den till rullen. Nackdelen är fraktkostnaderna från ett pris som andra butiker inte tar ut.

Garmin besviker aldrig

-

Garmin besviker aldrig. Jag köpte den här produkten för att länka den till min garmin 935 och använda den med rullen i interaktiva spel. Lätt att placera och länka till enheter. Bra pris att vara garmin alla märken har dessa dyrare sensorer. Bra köp

Perfekt för hemtränaren

-

Jag köpte dessa sensorer för att utrusta min cykel med en klassisk hemtränare (inte ansluten). Det är perfekt med min garmin edge 1030 gps för att spela in mina träningspass

Unpresentable

-

De lägger produkterna i lager och då ser du att det finns förseningar på grund av brist på lager. DU ÄR OTROLIG

Kvalitet

-

Om du letar efter dataöverföringskvalitet och precision, köpa original garmin, testade flera sensorenheter från olika märken och ingenting som garmin.

Perfekt för inomhusträning

-

Sensorerna är perfekta både för att upptäcka lutningen när GPS har liten signal, och för inomhusträning och anslutning till de olika träningsapparna. Excellent !!!

Garmin 2 kadens och hastighetssensor

-

Eftersom det är en original Garmin-produkt kan du inte få överraskningar. Enkel koppling och drift som förväntat.

Garmin - zwift

-

Det fungerar perfekt !!

Kadens- och hastighetssensorer

-

Snabb frakt. Allt perfekt.

Garmin 2 kadens och hastighetssensor

-

Praktiskt kompatibla system med alla enheter tack vare sin Bluetooth- och ant + -anslutning.

Kadens- och hastighetssensor

-

Utmärkt tillbehör för garmin apparater.

Snabb produkt ankomst

-

Produkten har kommit korrekt före det föreslagna datumet. Arbeta korrekt med Fenix 5

Sensorer

-

Kan de anslutas till datorn och användas för zwift? tack

våra experter svarar

Hej, det kan användas direkt med datorn via Bluetooth.
Hälsningar.

Är de kompatibla med garmin forerunner 310xt?

-

God morgon skulle jag vilja veta om dessa modeller är kompatibla med Garmin forerunner 310XT. Jag har läst att de nya BSS- och BCS-sensorerna inte är kompatibla med denna modell av Garmin forerunner 310XT och jag tvivlar om den här produkten du säljer är den nya modellen eller den gamla GSC 10 Tack

våra experter svarar

Hej, det här är den nya modellen.
Båda produkterna har ANT + -systemet så de kommer att para ihop.
Hälsningar.

Garmin-kompatibilitet

-

Är det kompatibelt med garmin edge 810?

våra experter svarar

Hej, de är kompatibla med Garmin Edge 810.
Hälsningar.

Phoenix 5x

-

Hej, min fråga är om det går att para ihop med Fenix5X?

våra experter svarar

Hej, ja de parar med Garmin Felix 5X.
Hälsningar.

Garmin

-

bra ville veta om dessa sensorer är kompatibla med garmin 820 explorer tack

våra experter svarar

Hej, den här sensorerna är kompatibla med Garmin 820 explorer.
Hälsningar.

Rullanslutning

-

Hej bra, jag letade efter både kadens- och hastighetssensorer, skulle du rekommendera dem speciellt för dessa dagar när du måste dra valsen? Hälsningar och tack

våra experter svarar

Hej, det här sensorerna kommer att vara ett bra alternativ.
Hälsningar.

Vals

-

God morgon, A) Kan du sätta den på valfri rullar? B) Kan du ansluta via Bluetooth till någon tv utan att köpa fler tillbehör? C) Är det kompatibelt med de olika träningsmodellerna / virtuella utmaningarna? D) Fortsätter du att betjäna? Tack!

våra experter svarar

Hej, det här kan monteras i valfri cykel som bakhjulet inte behöver demonteras.
Du behöver alla enheter som en sportklocka, en datorcykel eller en pinne som ansluts till datorn för att använda appar som Zwift, Bkool ...
Hälsningar.

Garmin forerunner 235 kompatibel

-

Är dessa sensorer kompatibla med Forerunner 235-klockan? Jag ska köpa en Garmin 830 så snart jag kan. Tack !!

våra experter svarar

Hej, de här sensorerna är kompatibla med Garmin Forerunner 235.
Hälsningar.

Edge 510-kompatibilitet

-

Och kompatibel med Garmin Edge 510

våra experter svarar

Hej, ja de här sensorerna är kompatibla med Garmin Edge 510.
Hälsningar.

Enkel träningsrulle

-

Med Elites enkla träningsrulle utan anslutning kan jag ansluta till zwift med garmin speed 2?

våra experter svarar

Hej, med denna sensors hastighet och kadens kan du ansluta till Zwift-appen.
Hälsningar.

Snabbkadenssensorer

-

Hej, är Garmin-kadens- och hastighetssensorer kompatibla med Garmin 910XT? Hur kalibrerar jag hastighetssensorn? Tack. Max.

våra experter svarar

Hej, ja det är kompatibelt med Garmin 910XT eftersom båda produkterna har ANT + -systemet.
För att kalibrera behöver du bara montera hastighetssensorn på ditt hjul.
Hälsningar.

Är det kompatibelt med garmin edge 500 ?? tacka dig

-

Är det kompatibelt med garmin edge 500?

våra experter svarar

Hej, ja de här sensorerna är kompatibla med garmin 500.
Hälsningar.

Garmin edge 1000-kompatibilitet

-

Är Garmin Edge 1000 kompatibel med Garmin Speed och Cadence Sensor 2? Tack

våra experter svarar

Hej, den här sensorn version 2 är kompatibel med Garmin Edge 1000.
Hälsningar.

Idealisk för rullning

-

Perfekta artiklar för att veta hastighet och avstånd i rullning.

Stöder zwift och garmin xt 910

-

Den stöder zwift och garmin xt 910, tack

våra experter svarar

Hej, de här sensorerna är kompatibla med Zwift och Garmin XT 910.
Hälsningar.

Användning

-

Jag har en snurrcykel. Genom att ansluta den här sensorn till hjulet kan jag äntligen rapportera träningsinformationen via forerunner 735xt på Garmin connect-applikationen och sedan optimera inomhusövningarna under denna karantän ???

våra experter svarar

Hej, ja det kan monteras på en Spinning cykel.
Och ja, det passar med en Garmin 735 XT.
Hälsningar.

Suunto 9-anslutning

-

Kan den här produkten ansluta till Suunto 9-klockan? Jag ser att den har ant + och bluetooth-anslutning ... de är kompatibla, eller hur?

våra experter svarar

Hej, det kommer att kopplas ihop eftersom båda produkterna har Bluetooth-sensorer.
Men vi rekommenderar att du använder samma märke för bättre kopplingar.
Hälsningar.

Garmin-hastighets- och kadenssensorer

-

Bra produkt och utmärkt service. Jag köpte produkten och den kom på några dagar. Förvara helt rekommenderat.

Hastighets- och kadenssensorsats

-

Mycket snabb frakt och marknadens bästa erbjudande. 100% rekommenderad butik

Garmin kadens + hastighetssensor

-

Lätt att sätta på vevar och hjul och snabb synkronisering med klockan (Phoenix 5x) och med telefonen / appen. Just nu använder jag den för rullning. Vi kommer att se hur det beter sig med användning och när man kan komma ut.

Kadens- och hastighetssensor

-

Den perfekta produkten och beställningen också, som alltid!

Mycket bra och snabbt

-

Bra erbjudande för produkten, den har kommit välpackad, mycket skyddad och mycket snabb. Om cirka 3 dagar hemma. lysande

Vals

-

Kan den användas med rullen med någon träningsapplikation och är den inte kompatibel med Fenix 5? Också med strava, etc?

våra experter svarar

Hej, ja, dessa sensorer kan användas med en rulle och kommer att para ihop med Garmin Fenix 5-modell.
Hälsningar.

Garmin-sensorer

-

Perfekt produkt ok

Датчик

-

Это гармин а значит качество на высоте. Набором очень выгодно покупать. Остался всем доволен. Рекомендую к покупке. Единственное что в Украину ехал месяц.

Kadens- och hastighetssensor2-sensorer

-

Topppris, snabb leverans. Lätt att montera, enkelt att ansluta till andra Garmin-klockprodukter, Garmin Connect-app GPS-räknare på smarttelefonen. Överst, jag har all mer information att träna på min grundläggande hemtränare.

Garmin sensor 2

-

Mycket bra utrustning som ger många möjligheter att analysera dina cykellövningar. Lätt att montera och använda. Jag rekommenderar det definitivt.

Garmin = kvalitet

-

Rätt produkt kommer till ett bra pris för att köpa förpackningen.

Bästa pris och enkelt att använda

-

Dessa kom och monterades på kort tid. Inget muck om att sätta upp dem och vi går!

Iphone- och strava-kompatibilitet

-

Bra! Är anslutningsbarhet kompatibel med Strava och enheter som iPhone eller mobiltelefoner? Tack !!

våra experter svarar

Hej, den här produkten är kompatibel med produkter som har ANT + sistem.
De är inte kompatibla med smartphones.
Hälsningar.

Хорошие шипы по хорошей цене.

-

по хорошей цене. Правда доставка в Украину месяц.

Sensor

-

Bra pris. sensorerna är mycket bra. Frakt ca.

Garmin hastighets- / frekvenssensorer

-

Dessa nya generationens spelare är enkla att installera och fungera så snart de installeras på ett hjul eller vevset. Erkännande av Garmin GPS är omedelbart tack vare ANT + mindre komplexa att använda än sensorer baserade på magneter, det finns ingen risk för att de inte kommer i linje genom att ta bort bakhjulet

Sensorer

-

Bra kvalitet, ekonomisk och 100% rekommenderas, allt perfekt

Excellent

-

Mycket bra. jag gillar det

Garmin-sensorer

-

Lätt att installera och använda, men undvika garmin connect ap, den skulle inte hitta min kadenssensor. Jag använde IP-appen på Google Play, den är väldigt informativ och verkar korrekt.

Bra produkt

-

Bra kvalitet, ekonomisk och 100% rekommenderas, allt perfekt

Perfekt

-

Just nu är allt perfekt.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga