`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Produktbeskrivning Garmin Varia RTL510

Din säkerhet är den viktigaste. Använd Varia RTL510 för att få en glimt av vad som händer i bakområdet . På grund av sin vertikala och eleganta design kan denna enhet installeras på olika typer av cyklar. Huvudfunktionen är att skapa säkerhetsförhållanden som skyddar dig mot eventuella olyckor under dagen och natten. GPS-utrustningen erbjuder upptäckt av upp till 8 fordon i taget.

På baksidan har spåraren en 65 lumen LED-bakgrundsbelysning. Med sin 220 graders vinkel, detekterbar på 1 mils avstånd, kommer du att varna förare för att undvika att skadas. Om du vill veta om ett fordon närmar sig från baksidan, kommer du att ha flera visuella eller hörbara varningar. Vid 140 meter kommer du att veta om du befinner dig i en farazon och om en bil, lastbil, motorcykel eller en grupp cyklister närmar sig.

För korrekt drift behöver Garmin-spåraren en extra bildskärm som köps separat . När det gäller drift är utrustningen trådlös och har en batteritid på upp till 15 timmar, när flimmerfunktionen är aktiverad och 6 timmar i ett fast alternativ.

Se och se, dag eller natt:

Ger visuella och akustiska varningar för att varna för fordon som närmar sig bakifrån upp till 140 meter (153 meter) bort

Takljuset erbjuder dagslys sikt upp till 1,6 km (1 mil) bort och syns inom ett 220 graders intervall, så förare kan se dig bra innan radaren ser fordonet

Snygg vertikal design monterar enkelt på de flesta trafikcyklar, inklusive racing, turné och pendlar

Kräver en dedikerad radardisplayenhet (säljs separat) eller integreras trådlöst med kompatibla Garmin-enheter1

Batterilivslängd: upp till 15 timmar i blinkläge eller 6 timmar i fast eller nattlampa

Kör smartare och mer medveten med Varia ™ RTL510 bakre radar. Monteras snyggt på sittstolpen, det ger synliga och hörbara varningar för fordon som närmar sig bakifrån upp till 140 meter (153 meter) bort. Dessutom är det ljusa svansljuset synligt i dagsljus från upp till 1,6 km bort, så du kan åka med självförtroende och sinnesro.

Denna sensor har din rygg ::

Medan du är ute på ritt måste du hålla reda på allt. Vad är din rutt, hur långt du går, hur fort och hur svårt du ska driva den. Men med Varia radar längs med på ritten, är det som att ha ögon på baksidan av hjälmen. Det är i grunden ett tidigt varningssystem så att du ser bilar som närmar sig bakifrån och ¬ de ser dig.

Säkerhet i antal:

Varia ™ RTL510 bakre radar är bara en del av cykelmedvetenheten. När det kombineras med kompatibla Garmin-enheter hjälper systemet till att skapa säkrare körförhållanden genom att varna ryttare till fordon som närmar sig bakifrån. Grönt ljus? Allt väl. Gult ljus? Ett fordon närmar sig. Rött ljus? Var försiktig - ett fordon närmar sig hög hastighet. Rida säkert.

Fysiska specifikationer:

Mått: 98,6 x 19,7 x 39,6 mm

Vikt: 71,0 g

Modes: solid, nattlampa, dagsljus

Lumens: 20 solid, 29 natt flash, 65 dagars flash

Batterilivslängd: 6 timmar fast, 6 timmars nattlampa, 15 timmars flash

ANT + ®: ja

Vattenbetyg: IPX7

Visningsvinkel: 220 °

I lådan:

Endast enhet:

Varia RTL510

Monteringssats

kablar

Dokumentation


Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på cyklingutrustning, upptäck bikeinn. Som officiell Garminåterförsäljare, har alla våra cyklingprodukter full tillverkargaranti av Garmin. Välj en av våra Elektronikkategorier och upptäck alla våra Elektronikprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Garmin Varia RTL510 funktioner?

Funktioner Garmin Varia RTL510

Ljusposition
Lumen
Produkttyp
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (99)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Garmin varia rtl510

-

Bra bakljus, tyvärr ganska dyrt, vilket alltid är fallet med Garmin-produkter. Mycket starkt ljus, radaren fungerar perfekt. Rekommenderas endast delvis för cykling i stadstrafik, eftersom det alltid finns en varning på grund av den höga trafikvolymen (som den borde göra).

Nu är jag säkrare

-

Bra produkt, radaren fungerar perfekt och parar mycket enkelt med min Edge Explore. Det är ett dyrt ljus men det är verkligen värt kostnaden.

Den bästa prylen

-

Den bästa gadgeten för en cykel. Värt priset. Jag rekommenderar det till alla som kör på trafikerade vägar.

Varierar 510

-

Förutom den lite långa väntan på att produkten ska tas emot, är resten ett utmärkt pris och ett tydligt fungerande objekt.

Garmin sträcker sig rtl510

-

Snabb leverans. Radaren fungerar perfekt, perfekt ljus, jag rekommenderar den till alla cyklister särskilt för dem som åker på ganska upptagna provinsvägar.

Garmin varia 510. - framgångsrikt köp

-

Till en början verkar priset för högt, men efter att du beställt och använt det, vet du att det var värt att spendera pengarna. Säkerhet och varning mot ett motgående fordon fungerar bra. Det enda minus är att om du åker cykelvägen kan det fånga bilar som kör ner på gatan. Sammantaget ger jag ***** med gott samvete

Excellent

-

måste vänta lite längre på leveransen men allt fungerar mycket bra och informeras också mycket snabbt om det finns trafik som kommer tillbaka, mer än värt pengarna och känner mig mycket säkrare

Recension

-

Mycket snabb frakt. Radaren fungerar perfekt, perfekt ljus, jag rekommenderar 100% tillfredsställelse för alla.

Garmin Varia 510

-

Tog alltför lång tid att få den till Sverige men det är inte Bikeinns fel. Den fungerar bra. Lampan är skarp och de bilar som har passerat har den snappat upp. Möjligen visar den bilarna lite sent.

Garmin radar och bakljus.

-

Radar fungerar bra. Jag varnas nu i tid för att trafiken kommer bakom. På grund av ljusets blinkande är jag också tydligt synlig under dagen.

5-stjärnig produkt

-

5-stjärnig produkt, avgörande för dem som cyklar. Beställning och leverans som förväntat, allt gick bra.

Inga överaskningar

-

Har min Fenix 6X monterad fram mellan ett par tempopinnar så har den i blickfånget hela tiden, nu mer blir jag inte överaskad av bilar utan hat tom i god tid hunnit hålla till höger ordentligt, känns mycket tryggare på en väg som 55an nu :-)

Varia rtl 510

-

Radaren fungerar bra. Fungerar korrekt. Det underlättar körning på vägen, ökar komforten och säkerheten. Det är stort och estetiskt förstör utseendet på cykeln. Fördelarna är dock värda det.

Det kom säkert

-

Den här gången tog det 30 dagar från beställning till ankomst. Du kan också ställa in den på den andra cykeln du använder för att få säkerheten och baksidan. Radaren som köpts förra gången (2020/4) berättar säkert om situationen bakom oss, vilket hjälper oss på bergsbanan. När vi köper en tredje enhet kommer vi att överväga RTL 515 smarttelefonkompatibilitet. Tack

Användbar

-

Överst, fungerar riktigt bra även med någon bakom. Ibland upptäcker en cyklist som kommer tillbaka till sig själv. Jag hittade att IQ-appen hade radarbatterinivån (den saknas). Konsumera inte för mycket i blixtläget på dagen. Håller mycket bra trots mitt sätesrör. Jag rekommenderar för säkerhet.

Mycket användbart

-

Fungerar perfekt, mycket användbart om du följs av en bilkedja. Du kanske inte ser dem i spegeln!

Ljus varierar

-

Perfekt lätt och mycket snabb frakt

Garmin varia

-

Bra kvalitet det är enkel att installera och fungerar perfekt

Snabb leverans

-

Fungerar perfekt, snabb leverans ..

Kompatibilitet med garmin fenix 5

-

Hej, jag skulle vilja veta om det är kompatibelt med min Garmin Fenix 5? Tack

våra experter svarar

Hej, ja det är kompatibelt med Garmin Fenix 5.
Hälsningar.

Grundläggande

-

Visst det bästa med tanke på säkerhet för cykling på vägen.

Rtl 510

-

Jag är intresserad av Garmin Varia RTL 510, vilken enhet behöver jag för framsidan eller är den kompatibel med någon mobiltelefon?

våra experter svarar

Hej, det är kompatibelt med enheter som har ANT +.
Hälsningar.

Garmin varia 510

-

Det fungerar! Jag gillar att lyssna på musik medan jag cyklar. Nu märker jag om det finns en bil som kommer bakifrån. Ljuset är ganska ljust, nästan för ljust för besättningen. Connect IQ-appen visar antalet bilar som passerar och kan senare till och med titta på deras hastigheter. roliga små data.

Åsikt

-

Alla cyklister bör använda denna utrustning, främst i Portugal. Mycket bra.

Garmin varia rtl 510 ljus

-

Tidigare modell med ANT + endast för användning med t.ex. Garmin EDGE. Den nya modellen RTL515 (från 2020) är nästan densamma (nu har den platonläge), men den har också en Bluetooth-anslutning, så att den kan anslutas till en mobiltelefon (med appar). Om du inte vill ha denna BT-anslutning räcker RTL510.

Grundläggande

-

Om du kör cykling anser jag att det är viktigt. Det varnar dig när ett fordon närmar sig bakifrån med tillräckligt med tid i förväg för att komma nära flygplatsen eller att det inte fångar dig oväntat. Ibland lyssnar du på ljudet på fordonet samtidigt som det varnar dig, men inte alltid, så det ger dig tid att vidta försiktighetsåtgärder om du var förvirrad. Det är lite stort men jag kan inte gå ut utan det längre.

Perfekt

-

Vad mer kan du be om ett tillbehör som ger dig den extra trafiksäkerheten. Helt rekommenderat.

Topp

-

Mycket bra

Topp

-

Mycket bra

Lysande

-

Ljusprestandan är mycket bra, men där investeringen ligger i radarn. Fungerar bra och upptäcker bilar med stor precision

Bekväm och effektiv

-

lätt och väldigt bekväm bandana

Icke-lätt lampa

-

Enheten är utmärkt, i flera avseenden Säkerhet - du kan enkelt koncentrera dig på enheten och inte nervöst titta bakom dig eller något går Lätt att använda - allt du behöver göra är att para den med Garmin-enheten och redan - Det enda minus är det pris som enligt min mening är för högt

Garmin varierar 510rtl

-

Varier 510rtl fick elva dagar för sent från det planerade leveransdatumet. Jaja!! Viktigt att ha fått det ..., vid en viss tidpunkt trodde jag att jag hade spridit det. Försökte en bra produkt för trafiksäkerheten för cyklisten idag. Till Bikeinn-vännerna skickar jag fyra stjärnor till tiostjärniga garmin. Jag kommer att köpa igen på din webbplats och hoppas vara lyckligare med att få de beställda varorna. Hälsningar

Ett genombrott i säkerheten

-

För människor som jag som gillar att gå ut ensam är det perfekt, att veta när ett fordon närmar sig dig så att du kan vara beredd utan att behöva något mer än att höra varningen, det är bra. Det lönar sig att investera i säkerhet.

Mycket bra erbjudande

-

Tyvärr fått 4 dagar senare än det schemalagda datumet. Annars fungerar radaren mycket bra och varnar för att anlända fordon med stor precision.

Garmin varia rtl510

-

Alla levererade. Fungerar bättre än jag har förväntat mig. Trevlig pryl att ha under cykling, fungerar perfekt med Edge 520plus.

En investering som är värdefull

-

Det fungerar perfekt, detekterar alla fordon som kommer bakifrån (även cyklister som närmar sig med högre hastighet). Det gör att GPS: n använder lite mer batteri, men känslan av säkerhet och rädslan som den undviker gör det värt.

Allt utmärkt!

-

Snabb frakt och produkt i perfekt skick. Ljuset är ganska kraftfullt.

Garmin varia rtl510

-

Enheten uppfyller förväntningarna. Försenad leverans.

Garmin varia rtl510

-

Snabb och säker leverans. Toppprodukt!

Bra köp

-

Det fungerar mycket bra och ger dig den extra säkerheten att veta att du har bakom dig. Utan tvekan rekommenderas 100% och ytterligare ett steg för cyklistens säkerhet.

Fungerar perfekt, enkel anslutning, bra och snabb service

-

Fungerar perfekt

Garmin

-

Allt enligt godkänt levererade Garmin och fungerade bra.

Perfekt tillbehör

-

Det är perfekt, jag känner mig säkrare, jag skulle bara ge ett lim till det stöd som det ger, det är löst, men för mindre än 20 € här köper du det fasta och spikar det redan.

Garmin-ljus varierar rtl 510 är kompatibel med garmin 520 ?. tack .

-

Hej, jag skulle vilja veta om Garmin-lampan varierar RTL 510 är kompatibel med Garmin 520. Tack

våra experter svarar

Hej, ja det är kompatibelt med Garmin 520.
Hälsningar.

Garmin-ljus varierar rtl 510 är kompatibel med garmin 520 ?. tack .

-

våra experter svarar

Hej, ja varia light är kompatibel med Garmin 520.
Hälsningar.

Radar varierar

-

Perfekt och på rätt tid, men jag förstår inte att jag köpte den till € 149 och på mindre än en vecka är den nästan 12 € billigare. De hade inte levererat det ännu och det var redan till försäljning. Det får mig inte att tvivla. Och jag är cykelkund.

Garmin diverse radar

-

Levereras snabbt via webbshop och en toppenhet. Arbeta bra med Edge och Vivoactive

Utmärkt

-

Fantastisk produkt till bästa pris och snabb transparent leverans

Super snabb leverans

-

Jag är förvånad över hur snabbt mina varor levererades. Den var där inom bara fyra arbetsdagar. I samma produkt från en återförsäljare i Tyskland sägs det att det bara tar minst 7-10 dagar för bearbetning i sjöfartsavdelningen och sedan skicka den på resan på grund av Corona-krisen. I Spanien, där sjöfarten nu har börjat, har krisen nu varit mycket värre. Den enda nackdelen var den dumma föraren från GLS, som helt enkelt satte varorna på tröskeln under min korta frånvaro. Du kan åtminstone ringa på dörrklockan. Varor som beskrivs och ok

Garmin varierar

-

Garmin Varia utmärkt produkt! Kom idag och försökte omedelbart. Allt perfekt!

Den perfekta baklykten

-

Jag är glad över detta bakljus, jag växlade från mountainbike till vägen och jag var lite rädd, sanningen är att detta bakljus med radar ger mig ett plus av säkerhet, rekommenderas starkt att det är mycket effektivt.

Garmin varierar

-

Mycket god mat, snabb leverans och spektakulär produkt. Rekommenderas starkt.

Garmin

-

Mycket nöjd med Bikeinns service. Garmin Varia RTL 510 testad idag är perfekt, den varnar för hastigheten och antalet fordon som kommer bakifrån. Par ihop med min oklanderliga och mycket enkla Garmin 520 Plus.

Garmin varia rtl 510

-

Artikeln fungerar som förväntat. Jag använder ljuset tillsammans med Garmin Varia RDU-displayenhet. Idag den första åk med systemet; alla fordon känns igen och visades i god tid. Ett förnuftigt köp, du vet alltid vad som händer bakom dig. Artikeln kom perfekt och relativt snabbt. Fyra arbetsdagar från Spanien till Tyskland; mitt i koronakrisen. Det är OK! Tack och hälsningar! Thomas

Mycket användbart

-

Mycket användbart. Jag hade använt den tidigare, på en "åktur" av en kollega, och jag tyckte att det var ett mycket användbart verktyg och garanterar mer säkerhet på vägen. Det är inte billigt, men jag tycker att det är värt investeringen, särskilt för dem som, precis som jag, går solo och ibland på sekundära vägar med få bilar. Stödet är lite fult, de kunde ha tänkt på en mycket bättre estetisk och funktionell lösning.

Varia rtl510

-

Helt enkelt lysande. Lite dyrt för min smak (garmin) men inga beklagar. Det är värt att investera, jag beställde den 5 april och fick den 12 april och gjorde 3 utflykter på 50 km. Nickel, speciellt för elbilar som du hör när de passerar. Det är tillsammans med utforska Garmin-kanten.

Världen har definitivt kommit trots förvirringen

-

Jag beställde RTL510 den 22 mars, då världen blev förvirrad av den nya Corona. Ursprungligen planerade jag att komma fram till slutet av mars, men jag var lite orolig för att jag inte hade kommit ens efter en vecka, och jag frågade om poststatusen. Jag var lättad över att höra att frågan undersökts noggrant och att den skulle komma fram inom två veckor. Sedan kom det på schema. Jag är tacksam för att det kom även under sådana omständigheter. Produkten har inga problem alls och är mer hållbar än RTL500 som hittills använts och verkar vara användbar i BRM.

Kompatibilitet med garmin gps

-

hej j skulle vilja veta om garmin varia rtl 510 är kompatibel med min gps garmin edge 705

våra experter svarar

Hej, det här ljuset är inte kompatibelt med Garmin Edge 705.
Hälsningar.

Tillfredsställelse

-

Allt som tillkännagavs, både för fysiskt gott och tillkännagivna tidpunkter. Enheten har redan testat och rekommenderat av säkerhetsskäl, fungerar mycket bra.

Garmin varia rtl 510

-

Jag trodde att det var en mycket användbar enhet i mina första intryck, även om jag har testat den mycket på grund av virusutbrottet. Tack Tradeinn

översyn

-

Garmin Varia RTL510 Det fungerar perfekt på alla vägar utan cykelväg, och det är också här vi cyklister behöver det. Trevligt att du inte behöver titta tillbaka för att se om fler "bilar" kommer. Det visar det väl, och även hur snabbt de anländer.

Utmärkt!

-

Definitivt ett nöje att köra detta!

Varia rtl510 månad testad

-

Nöjd med den lätta, starka bunten! Sätt i annat läge. Radaren fungerar bra, detekterar följande trafik perfekt. Ibland något "också". I staden är det helt onödigt. Tåg, bilar på separata körfält, allt upptäcks. På de tysta vägarna är den här enheten verkligen utmärkt. Då blir du inte längre chockad av trafiken som närmar sig bakom. Batteriets livslängd är måttlig. Efter 150 km cykling är det dags att ladda. Därför 4 istället för 5. Priset? För dyrt.

Garmin varia rtl 510

-

Jag var inte helt övertygad, men när jag började köra med Garmin Varia RTL 510 var jag 110% säker :) Det upptäcker rörelsen i ryggen väldigt säkert, lampan har ett väldigt (MYCKET!) Starkt ljus. Eftersom det förändrar hur du blinkar när något närmar sig ökar det säkerheten mycket - jag har lagt märke till att förarna håller ett större avstånd. Jag skulle rekommendera.

Olika rtl510

-

Radar och bakljus kopplad i ett vackert designljus. Ger mycket bra och mycket ljus i olika former. Radar är mycket praktisk och fungerar bra med Garmin Edge. I staden har du lite på radar som cykelvägar längs vägar. Radaren fortsätter att visa bilar, till och med närmar sig tåg. Men i det yttre området är det fantastiskt. Inte mer rädd för att snabbt närma fordon bakifrån. Fästet på den bakre sadeln är lätt att göra med de medföljande artiklarna, glöm inte att ta bort den vid din spets av äppelpaj. Eftersom en annan också klickar av den. Ett lås skulle ha varit så praktiskt. Priset är högt, kanske för högt. Jag är nöjd med det, ger en säker känsla med cykling

Garmin varia rtl510

-

Mottagen artikel enligt schema i utmärkt skick. Skulle ha älskat att ha snabbare leverans men kan inte klaga. Tack!

Säkerhet

-

Mycket användbart för att stärka cyklistens säkerhet på vägen.

Rtl 510

-

Jag köpte Garmin RTL510 när jag tappade RTL500. Super produkt, ökar säkerheten när du kör ensam eller med familjen. Den upptäcker motgående fordon bättre än föregångaren. Jag skulle rekommendera.

Bra produkt

-

Bra produkt, kan använda längre batteristöd. Svårt att föreställa sig att rida utan det nu. Bikeinns fantastiska priser och pålitliga leveranser gjorde det enkelt att köpa. Leveranstiden till USA är lite långsam.

Garmin varia rtl 510

-

Stor enhet, ersättningsbar. Körkomfort och säkerhet.

Topp

-

Virker helt perfekt, tror inte jag kan låta det vara.

Garmin varia rtl510

-

Fantastisk enhet, radaren fungerar felfritt, ökar säkerheten och komforten i körningen. Endast batteriet håller i cirka 8 timmars drift och det räcker ofta inte. När det gäller ib-tjänster, som säljer full professionalism, gick leveransen ungefär en vecka så anständigt. Jag är mycket nöjd med tjänsten.

Säkerhet

-

Jag rekommenderar det 100% för mig är det viktigaste säkerhetselementet efter hjälmen

Har aldrig fått

-

Beställde detta stora ljus den 7 december. Klarade min betalning online. Det fungerade riktigt bra. Från det ögonblicket gick allt nedåt. Spårning är oklar. Helpdesk svarar med vanliga svar och inga lösningar. Jag väntar fortfarande på bakgrundsbelysningen eller ett svar. Det är synd att Bike Inn inte tar ansvar för något som gick fel. Annars skulle jag ha skrivit en bra recension.

Övre bakljus

-

Toppanordning och enkel att använda via Garmin edge 1030

Detta är bekvämt

-

Eftersom det visas på Garmin med ljudet är det mycket bekvämt för mig som ofta åker ensam. Men om du köper här tar det lite tid framöver

Garmin radar

-

Effektiv och viktig Garmin-produkt för trafiksäkerhet.

Topp

-

Produkt på toppen, lätt att installera, kompatibel med min 820, jag är nöjd med mitt köp. Leveransen var lite långsam, det beräknade datumet var inte lång ...

Utmärkt radarlampa

-

RTL510 från Garmin är en utmärkt lampa och en utmärkt radar som säkerställer att jag blir medveten om trafik bakifrån och särskilt att trafiken blir medveten om mig.

Safe!

-

Skyddar dig inte mot en kollision, men ser redan en närmande bil komma innan du hör den. Upp till 8 bilar på en gång!

Garmin varia rtl 510

-

Klassdel! Det förmedlar helt enkelt mycket mer säkerhet på cykeln utan att känna på något sätt "naken". Det är mina ögon i baksidan av mitt sinne. Jag kan rekommendera den blinkande versionen (510), den är ännu mer synlig än den normala (511). Ljusintervall är extremt brett, absolut tillräckligt, även under dagen. Batteriet har också flera utgångar, och status-LED eller fråga om Garmin är också till stor hjälp. Den har inte bara ett mycket märkbart bakljus utan också radar bak. Köp rekommendation för många förare!

Bra

-

Mycket bra grejer

En användbar pryl

-

Jag trodde inte att Varia-radaren kunde vara så användbar. Det ökar säkerheten genom att upptäcka bilar på mycket större avstånd än man kan se genom att titta på eller höra. Ibland i dåligt väder är det svårt att höra en bil röra sig bakom en cykel i tid. Tack vare Garmin varia kommer bilen inte att överraska mig längre. Det är synd att det inte går att växla till läget för mindre fordon för användning på cykelvägar.

Olika radar

-

supersmart lampa, ökar din säkerhet och trevligt att se vad som kommer bakifrån.

Spara äntligen

-

Mycket bra pulserande bakljus. Bilisterna håller nästan automatiskt ett större avstånd. Erkännandet av Rückwertigen-trafiken är 99,9% alltid topp ..... vill inte köra utan den.

Garmin radar

-

Kraftfullt ljus men det mesta är att du vet vad som kommer bakifrån. Det ger mycket säkerhet

Superlätt

-

Säkerhet är en viktig del av denna lampa! Perfekt för alla cyklister, i kombination med 1030 cykeldatorer är det bästa för säkerheten !!

Garmin radar

-

Mycket kraftfullt ljus och även radar så att du vet vad som kommer bakom dig Säkerhet först

Ett plus i säkerhet

-

Det är en bra produkt. Det flimrande ljuset ses i kilometer, det är vattentätt eftersom jag redan har gått ut med regn och det motstår utan problem. Radaren synkroniserades på ett ögonblick med min fenix 5 och har inte gett ett enda anslutningsproblem. Den upptäcker allt som närmar sig snabbare än du länge innan det hör det, så det ger mer reaktionstid. Batteriet håller utan problem 4-timmars utgångar, (det är det längsta jag har gjort med det) Helt rekommenderat.

Varia radar

-

Mycket smart och användbart ljus. I kombination med cyklistens uppmärksamhet på trafiken bakom honom kommer säkerheten för cyklingen på vägen på en ny nivå.

Mycket användbart

-

Det ändrade sättet att åka på vägen. Mer säker, säkrare. Enheten är lite skrymmande men värt det.

Varia

-

Perfekt! Bättre än min tidigare version av Varia (gen 1). Med denna ljusstyrka kan jag också ersätta min Bontrager Flare RT (gen 1). Leveransförpackningar kan vara lite överdrivna för ett litet paket..lite mindre skyddande material och mindre låda som håller paketet skulle göra.

Användbar gadget

-

En användbar sak. Nu ser jag vad som görs bakom mig.

Bra artikel

-

super användbar artikel till det skäligaste priset på nätet. Jag skulle köpa igen - bara för att rekommenderas.

Tillfredsställelse

-

Mycket säker Lätt att installera Jag är nöjd med mitt köp

Imponerande.

-

Lätt att installera och installera. Bra ljus som har garmin.v

Garmins säkerhet

-

Produkt på toppen av mina förväntningar när det gäller säkerhet och kompatibilitet med min 820. Snabb leverans .. Perfekt

Bra produkt

-

Lätt att installera, inte påträngande, det signalerar närmarna fordon och varnar dem för din närvaro. Jag kunde inte göra det utan det!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga