`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510
 • Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Produktbeskrivning Garmin Varia RTL510

Din säkerhet är den viktigaste. Använd Varia RTL510 för att få en glimt av vad som händer i bakområdet . På grund av sin vertikala och eleganta design kan denna enhet installeras på olika typer av cyklar. Huvudfunktionen är att skapa säkerhetsförhållanden som skyddar dig mot eventuella olyckor under dagen och natten. GPS-utrustningen erbjuder upptäckt av upp till 8 fordon i taget.

På baksidan har spåraren en 65 lumen LED-bakgrundsbelysning. Med sin 220 graders vinkel, detekterbar på 1 mils avstånd, kommer du att varna förare för att undvika att skadas. Om du vill veta om ett fordon närmar sig från baksidan, kommer du att ha flera visuella eller hörbara varningar. Vid 140 meter kommer du att veta om du befinner dig i en farazon och om en bil, lastbil, motorcykel eller en grupp cyklister närmar sig.

För korrekt drift behöver Garmin-spåraren en extra bildskärm som köps separat . När det gäller drift är utrustningen trådlös och har en batteritid på upp till 15 timmar, när flimmerfunktionen är aktiverad och 6 timmar i ett fast alternativ.

Se och se, dag eller natt:

Ger visuella och akustiska varningar för att varna för fordon som närmar sig bakifrån upp till 140 meter (153 meter) bort

Takljuset erbjuder dagslys sikt upp till 1,6 km (1 mil) bort och syns inom ett 220 graders intervall, så förare kan se dig bra innan radaren ser fordonet

Snygg vertikal design monterar enkelt på de flesta trafikcyklar, inklusive racing, turné och pendlar

Kräver en dedikerad radardisplayenhet (säljs separat) eller integreras trådlöst med kompatibla Garmin-enheter1

Batterilivslängd: upp till 15 timmar i blinkläge eller 6 timmar i fast eller nattlampa

Kör smartare och mer medveten med Varia ™ RTL510 bakre radar. Monteras snyggt på sittstolpen, det ger synliga och hörbara varningar för fordon som närmar sig bakifrån upp till 140 meter (153 meter) bort. Dessutom är det ljusa svansljuset synligt i dagsljus från upp till 1,6 km bort, så du kan åka med självförtroende och sinnesro.

Denna sensor har din rygg ::

Medan du är ute på ritt måste du hålla reda på allt. Vad är din rutt, hur långt du går, hur fort och hur svårt du ska driva den. Men med Varia radar längs med på ritten, är det som att ha ögon på baksidan av hjälmen. Det är i grunden ett tidigt varningssystem så att du ser bilar som närmar sig bakifrån och ¬ de ser dig.

Säkerhet i antal:

Varia ™ RTL510 bakre radar är bara en del av cykelmedvetenheten. När det kombineras med kompatibla Garmin-enheter hjälper systemet till att skapa säkrare körförhållanden genom att varna ryttare till fordon som närmar sig bakifrån. Grönt ljus? Allt väl. Gult ljus? Ett fordon närmar sig. Rött ljus? Var försiktig - ett fordon närmar sig hög hastighet. Rida säkert.

Fysiska specifikationer:

Mått: 98,6 x 19,7 x 39,6 mm

Vikt: 71,0 g

Modes: solid, nattlampa, dagsljus

Lumens: 20 solid, 29 natt flash, 65 dagars flash

Batterilivslängd: 6 timmar fast, 6 timmars nattlampa, 15 timmars flash

ANT + ®: ja

Vattenbetyg: IPX7

Visningsvinkel: 220 °

I lådan:

Endast enhet:

Varia RTL510

Monteringssats

kablar

Dokumentation


Letar du efter material från Garmin och speciellt Garmin Varia RTL510? På bikeinn, kan du hitta en fullständig lista av Elektronikprodukter och cyklingtillbehör. Gör din betällning på vår onlinebutik bikeinn. Du har 75 olika sätt att betala på . Kolla in vår katalog och få specjalerbjudanden på cykling. Och om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Garmin Varia RTL510

Ljusposition
Lumen
Typ av beslysning
Färg

kundens omdömen och frågor (8)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Varia radar

-

Mycket smart och användbart ljus. I kombination med cyklistens uppmärksamhet på trafiken bakom honom kommer säkerheten för cyklingen på vägen på en ny nivå.

Varia

-

Perfekt! Bättre än min tidigare version av Varia (gen 1). Med denna ljusstyrka kan jag också ersätta min Bontrager Flare RT (gen 1). Leveransförpackningar kan vara lite överdrivna för ett litet paket..lite mindre skyddande material och mindre låda som håller paketet skulle göra.

Användbar gadget

-

En användbar sak. Nu ser jag vad som görs bakom mig.

Bra artikel

-

super användbar artikel till det skäligaste priset på nätet. Jag skulle köpa igen - bara för att rekommenderas.

Tillfredsställelse

-

Mycket säker Lätt att installera Jag är nöjd med mitt köp

Imponerande.

-

Lätt att installera och installera. Bra ljus som har garmin.v

Garmins säkerhet

-

Produkt på toppen av mina förväntningar när det gäller säkerhet och kompatibilitet med min 820. Snabb leverans .. Perfekt

Bra produkt

-

Lätt att installera, inte påträngande, det signalerar närmarna fordon och varnar dem för din närvaro. Jag kunde inte göra det utan det!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga