up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Garmin

Garmin

Garmin är ett amerikanskt multinationellt företag grundat av Gray Burrell & Min Kao. Ursprungligen startade den sin verksamhet i Kansas USA och för närvarande drivs den i Schweiz. Garmin-utvecklare är kända för att tillhandahålla GPS-enheter som ger information till sina användare om plats var som helst i världen. Garmin GPS innebär GNSS som tidigare endast användes för militära ändamål. I grund och botten handlar Garmin-produkterna om att navigera. För naturekspeditioner och bergsvandringsälskare är Garmins spårningssystem lika fördelaktiga.
Garmin GPS 301-klockan uppdateras till en ny version som levereras med en hjärtmonitor. Denna modell har två enheter. En är för handleden och den andra remmen ska placeras på bröstet. Denna digitala värmehastighetsgivare är ett utmärkt komplement till den här modellen. Det är enkelt att bära och övervaka din fysiska status och prestanda. För alla intresseområden är Garmins GPS-enheter det bästa alternativet som finns bland idrottare och löpare.
Så om du vill känna det riktiga äventyret och utforska bergens skönhet, glöm inte att utrusta dig med våra enastående GPS-enheter. Njut av den anmärkningsvärda bergen med Garmins handhållna navigatörer!

RUNNING

RUNNING

Cykling

Cykling

WELLNESS

WELLNESS

SE UTomhus

SE UTomhus

GPS UTOMHUS

GPS UTOMHUS

MULTISPORTER / SVÄMNING

MULTISPORTER / SVÄMNING

Kategorier

Elektronik

Komponenter

Komponenter reservdelar

Allt( Garmin )
clouse menu Stänga