`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Giro

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

 • Giro Tyrant MIPS
 • Giro Tyrant MIPS
 • Giro Tyrant MIPS
 • Giro Tyrant MIPS
 • Giro Tyrant MIPS
 • Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Produktbeskrivning Giro Tyrant MIPS

Tyrant mips®-hjälmen är utformad för att tillgodose behoven hos dagens progressiva trail-ryttare. lika hemma på skogsmark som i smuts hoppar, tyranner inställning väder i den moderna eran av mountainbike.

Medan stilen är underskattad, har Tyrant otaliga under teknikgenombrott för huven inklusive vindtunnelventilation och MIPS sfärisk teknik. MIPS Spherical använder ett par skumlager som fungerar som en boll och hylsa för att omdirigera slagkraften vid en krasch. Ett lager är EPS, vilket är väl lämpat för hög hastighet kraschar. Den andra är ett EPP-skum med lägre täthet med rebound-egenskaper för att ta itu med låg hastighet, rulla runt i smuts av spill. Den extra täckningen av denna fullskuren design förbättrar ytterligare skyddsförmågan, medan du tar hjälmdesign i en ny riktning för ryttare som söker stil över hastigheten.

Funktioner:

MIPS® SPHERICAL:

MIPS Spherical är ett par skumlager som fungerar som en boll och hylsa för att omdirigera slagkraften vid en krasch. Systemet använder två distinkta skumskikt i hjälmen snarare än ett enda skumskikt och plastfoder. Ett lager är EPS, vilket är väl lämpat för hög hastighet kraschar. Den andra är ett EPP-skum med lägre täthet med rebound-egenskaper.

HARDSHELL MED IN MOLD HARDBODY ™ LAGRE WRAP:

Det tvådelade skalet kombinerar ett tufft yttre hårt skal med ett polykarbonat nedre skal som permanent är smält till fodret för hållbarhet utan övervikt.

PROGRESSIVE LAYERING ™:

Två olika material används för att hantera slagenergi: Ett skikt är EPS som är väl lämpad för hög hastighet kraschar. Den andra är ett EPP-skum med lägre täthet med återhämtningsegenskaper som hanterar de vanligare effekterna med låg hastighet.

ROC LOC® AIR DH:

Justerbart anpassningssystem förbättrar hjälmarnas komfort, stabilitet och inre ventilation samtidigt som man minskar risken för oavsiktlig justering.

VERKTYGFRI, BOLT PÅ VISOR:

Lätt justerbar utan behov av verktyg eller extra fiddling, och erbjuder massor av vertikal justering till scenglasögon när du inte bär dem.

STACK ™ VENTILATION:

Ventiler vid pannlinjen hjälper till att värma luft som dras upp och bort från dina skyddsglasögon för att eliminera dimning, samtidigt som du tillåter sömlös integration med skyddsglasögon.

CHEEK PAD VENTILATION:

Låter sval, frisk luft cirkulera inuti hjälmen för att hjälpa till att kyla dig och ta itu med svetthantering.

Specifikationer:

Ventilation:

Kanaliserad stackventilation vid pannlinjens 14 ventiler med intern kanalisering

vältränad

Konstruktion:

Hardshell med i mögel polykarbonat

Hårdkroppens nedre omslag

Progressiv lager med eps yttre foder och epp inre foder

Monteringssystem: roc loc® air


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Komplettera din order av Giro Tyrant MIPS med vårt Kroppsskyddurval och Hjälmarvaror. Surfa genom de andra cyklingkategorierna på bikeinn, din onlinebutik specialiserad på cyklingutrustning och få all din Hjälmarutrustning till bästa pris, 100% garanti på bikeinn!

Funktioner Giro Tyrant MIPS

Kön
Ålder
hjälm skydd
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (5)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Utmärkt hjälm och utmärkt service

-

Bra hjälm, mycket bekväm och framför allt ser den superbra ut. Dessutom känns det säkert att göra enduro utan rädsla för någonting. Sjöfarten var också snabb och säker.

Bekväm

-

bekväm och mer skyddshjälm att bära .. rekommenderas.

Girotyrann

-

Fantastiskt passande bekvämt lock, utmärkt leveransservice också.

Bra pris och snabb leverans

-

1 av de bästa priserna online för en snygg och snygg hjälm. Mottogs på tio dagar till Singapore

Utmärkt produkt.

-

Jag gillade hjälmen. Allt kom i ordning, i originalförpackningen.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga