`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Gow

Gow W/O Hear Monitor

Gow W/O Hear Monitor

Gow W/O Hear Monitor

Gow W/O Hear Monitor

 • Gow W/O Hear Monitor
 • Gow W/O Hear Monitor
 • Gow W/O Hear Monitor
 • Gow W/O Hear Monitor
 • Gow W/O Hear Monitor

Gow W/O Hear Monitor

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Gow W/O Hear Monitor

GOW är ett bärbart system för övervakning av fysisk aktivitet bygger på intelligent textil teknik, mikroelektronik och trådlös kommunikation.


En fullständig utbildning koncept som gör att optimera fysisk träning enkelt genom att anpassa den fysiska träningen för användarna? särdrag och övervaka deras utveckling.


Det styr ansträngning säkert, bekvämt, exakt och glatt och anpassar utbildningar för användarna? kondition.


GOW utbildning består av fyra delar:


Ett. Den sensorteknik plagg skapade med tekniska material för att optimalt hantera kroppens fukt, upptäcker hjärta och andning, viktiga parametrar för att bestämma intensiteten i ansträngningen.


2. Den mikroelektroniskt modulen GOW TOUCH ansluts enkelt till den sensorteknik plagget genom 4 clips. GOW Touch samlar in och bearbetar data från de GOW T-shirt, överföra dem trådlöst (via Bluetooth) till en mobiltelefon med hjälp av den tidigare nedladdade programmet GOW Mobile. Den GOW Touch Modulen ger också en intern accelerometer som detekterar rörelse av en persons registrering av tillryggalagd sträcka, hastighet och tempo. Om en mobiltelefon är inte tillgänglig under träning, kan den inspelade datan lagras på ett micro SD-kort sätts in i GOW Touch modulen.


Tre. Gow mobil programvara för mobiltelefoner har utvecklats för att vara kompatibla med de flesta märken och intervall.


en. Gow Mobile möjliggör en enkel och detaljerad vy av utbildningar både före och efter färdigställandet.


b.. En virtuell tränare guidar dig genom ljudmeddelanden, vilket gör träningen roligare och säkerställa en korrekt prestanda.


c.. Gow Mobile integrerar en Music Manager för att skapa spellistor anpassade till träningstid, samt ett program för att hantera telefonen? Er GPS.


d.. Motion styrs av övervakning hjärta och andning, distans, hastighet, tempo, arbetsområde och förbrukade kalorier.


4. Webbportalen Go Trainer har skapats för användare att hantera sin fysiska aktivitet genom en detaljerad övervakning av sessioner.


en. Gow Trainer låter guidade programmering av utbildningsplaner enligt dina fysiska mål och egenskaper.


b.. Visuell sammanfattning av sessionerna slutförts och studier av statistik och evolution.


c.. Hantering av färdiga resvägar.


d.. Pass enkelt hämtas till mobiltelefonen.


Gillar du Gow W/O Hear Monitor? Kom in i vår cyklingsektion och upptäck en stor variation av Elektronikprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att cyklingprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Elektronik är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner Gow W/O Hear Monitor

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga