up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur väljer jag en jacka för cykling?

Det finns ingen typ av bikerjacka som kan täcka alla väderförhållanden. Med en blandning av materialinnovation och fashion forward styling har jackor blivit lättare, bekvämare och andas både på och utanför vägen. Här är en snabbguide som hjälper dig att välja den bästa cykeljackan efter dina behov;

Material

Med olika val blir det svårt att välja rätt material för cykeljackan. Idag är många jackor tillverkade av variationer och blandningar av olika material som nylon, polyester, syntet, ull, fleece och Lycra. Nyckeln är att hitta den bästa balansen mellan andningsförmåga, vattentäthet och komfort.

Klippet

Ergonomiska snitt är standardskärningarna i bikerjacka barn med vissa variationer i graden av prestanda för cykling till racing. Tanken är att få dig att känna dig bekväm och täckt när du böjer dig över styret. Ergonomiska, avsmalnande krage, formpassade ärmar och kappryggar utgör de specialiserade snitten.

Fickor

Fickor är en av de viktigaste funktionerna i cykeljackor. Fickorna sträcker sig från kardborrklaffar till att vara öppna med lite stretch överst till blixtlås. Leta efter vattentäta fickor som passar dina behov för att behålla din smartphone, GPS eller annat väsentligt. title = " Garmin "> Garmin , Shimano , Specialized , Gore wear och Castelli erbjuder det bästa utbudet av jackor för cykling .

clouse menu Stänga