up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur man väljer huvudbonader för cykling?

Oavsett om det är att hålla sig borta från solen, behålla kroppsvärmen eller bara lägga lite stil till ditt övergripande utseende, cykelhuvudbonader ger funktionalitet, prestanda och komfort för varje åktur. Cykelhuvudbonader innehåller olika typer av stilar men de flesta cyklister bär mössor. Det finns många praktiska skäl till varför de ska ha på sig en keps som inkluderar att hålla svett från ögonen, förhindra regn från att droppa ner i ansiktet, skydda huvudet och ansiktet mot UV solstrålar eller bara lägga lite värme under vår och höstsäsongen.

Cykelmössor finns i termiska, fuktavvisande och bomullssorter. Varje material är lämpligt för specifika ridstilar. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli och Alé är de bästa märkena som erbjuder cykelhuvudbonader av hög kvalitet i ett brett spektrum av färger, stilar och mönster för män, kvinnor och barn.
Du kan hitta ett stort utbud av cykelmössor och huvudbonader för vinter och sommarturer. Det bästa sättet att välja cykelhuvudbonader är att välja den som är beroende på väderförhållandena. Du bör också överväga material, passform och tekniska funktioner. Naturligtvis, för vinterturer, behöver du termiska kepsar som ger isolering och värme. Det finns dock många typer av huvudbonader som Castellis A / C cykelkeps som är designad för sommarturer.
Det öppna nätmaterialet underlättar ventilation och transporterar fukt som gör den idealisk för varma dagar. Utan att offra förarens svalka och komfort, ger den här kepsen också solskydd.

clouse menu Stänga