up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad är officiell utrustning?

Cykling omfattar allt från stadspendling till ridning i bergsområden, och tävling i Tour de France, det finns ett stort utbud av cykelspecifika kläder. Men i den här guiden hjälper vi dig att förstå vikten av att ha på dig rätt cykelkläder och officiell utrustning som får dig att åka på det mest bekväma sättet.
Cykelshorts är speciellt utformade för cykling av stretchiga material och ger maximal rörelsefrihet. Vissa shorts har en inbyggd vadderad grenfoder för att ge extra dämpning, minska fukt och eliminera friktion under cykling.

Förutom cykelshorts är en kortärmad fukttransporterande cykeltröja också ett viktigt klädesplagg som du behöver under en sommartur. För en trevligare ridupplevelse måste du välja tröjor med fickor i sidan eller baksidan för enkel åtkomst till mat, snacks, pengar eller en smartphone. En åkare måste också ha rätt strumpor för att undvika blåsor och skador från yttre element. Dessutom måste cykelskor och överskor väljas klokt eftersom de i hög grad påverkar din prestation.

Ryttare bär också cykelhandskar enligt väderförhållanden som halvfingerhandskar vid varma dagsturer så att händerna inte glider från svett på styret och fullfingerhandskar under vintersäsongen så att de håller sig varma och skyddade. Castelli , Alé , Santini , Assos och Sportful är de bästa varumärkena som erbjuder högkvalitativ officiell utrustning för cykling.

clouse menu Stänga