`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Artrocare Cap 60 Units

 • Infisport Artrocare Cap 60 Units
 • Infisport Artrocare Cap 60 Units

Infisport Artrocare Cap 60 Units

Produktbeskrivning Infisport Artrocare Cap 60 Units

GLUTENFRI

ARTROCARE

Den mest kompletta GEMENSAMMA GUARD

Mukopolysackarider, kisel och organiskt svavel

Inflammation modulatorer och antioxidanter som näring, regenererar och skyddar leder och senor

Ledvävnad och senor tillstånd lider progressiv försämring främst på grund av tidens åren samt den fortsatta processen för slitage orsakat av fysisk aktivitet. Samtidigt, närvaron av fria radikaler inom samma gemensamma bidrar också i hög grad till den försämras och under träning många produceras.

Denna vävnad består huvudsakligen av komplexa ämnen, allmänt kallade mukopolysackarider (kondroitin, glukosamin, hyaluronsyra) som syntetiseras med hjälp av en rad centrala mellanliggande element inklusive svavel, kisel och vitamin C. Mängden av svavel och kisel som livsmedel bidrar kan hamna är låg eller helt enkelt vara i kemiska former som dåligt absorberas av kroppen.

Därför, för att förhindra och / eller fördröja den försämras och försöka återskapa denna vävnad, är alternativet att direkt inta mukopolysackarider med en känd koncentration. Några av dessa ämnen återfinns även i hajbrosk, men deras koncentration varierar kraftigt i olika brosk och en hel del av kapslar bör vidtas för att förse oss med tillräckliga mukopolysackarider.

Därför använder Artrocare en standardiserad koncentration av mukopolysackarider (kondroitin, glukosamin och hyaluronsyra med låg molekylvikt för att underlätta absorption), som alltid gör det möjligt att garantera dess innehåll och renhet.

För tillverkning av nya ledvävnad, kisel, svavel och C-vitamin behövs också är.

Kisel kommer från oorganiska salter och absorberas inte alls. Absorber organiska kiselalter, som tillhör en familj av föreningar som kallas silanoler, inte är tillåtna i livsmedel. Därför Artrocare innehåller en naturlig källa av organiskt kisel, ett godkännande och helt absorber: Tabashir bambu exsudat innehållande 80% organiskt kisel helt absorberas av kroppen.

Som en källa till svavel innehållande Metylsulfonylmetan (MSM), är det en naturlig produkt som ger kroppen de nödvändiga mängder svavel.

Samtidigt Artrocare innehåller E-vitamin (som skyddar ledvävnad mot fria radikaler) och vitamin C, att bortsett från dess antioxidant verkan, är involverad i syntesen av artikulär vävnad.

Artrocare innehåller också curcumin ett naturligt förekommande ämne i gurkmeja-extrakt, som har mycket intressanta antiinflammatoriska egenskaper som modulerar regenerering av gemensamma vävnaden.

För att förbättra absorptionen av dess komponenter, Artrocare innehåller ett naturligt patenterat svartpepparextrakt (Bioperine) som förbättrar sin verksamhet, vilket gör det onödigt att administrera större mängder av aktiva ingredienser.

Därför är Artocare avsedda att skydda och regenerera leder och senor i den allmänna befolkningen, oavsett om de är idrottare. Men om sport utövas, är oumbärlig dess användning. Med Artrocare incidensen och durationen av skador minskas, skyddar mot ledvävnad degeneration, vilket möjliggör fortsatt utbildning på ett optimalt sätt.

Artrocare kommer i kartonger innehållande 60 kapslar av 519.25 mg vardera (två blister med 30 kapslar som bättre skyddar deras huvudsakliga aktiva).

Helt fri från toxicitet på grund av dess naturliga ingredienser

Datablad

Ingredienser:

Glukosamin sulfat, Methylsulfonylmethane, Kondroitinsulfat, Tabashir bambu (Bambusa Bambus L. exsudat 80 mg, som ger oss 60 mg av Silicon) *, gurkmeja extrakt (gurkmeja, L. rhizom, 52,75 mg, vilket ger oss 23,73 mg curcumin) * , L askorbinsyra (vitamin C), hyaluronsyra med låg molekylvikt, 50% vitamin E-acetat (vitamin E), svartpepparextrakt (Piper nigrum L. frukt (Bioperin) 1,5 mg, vilket ger oss with1.42 mg piperin) *, kapsel (gelatin, titandioxid E171), smörjmedel (magnesiumstearat).

* Mängd per kapsel.

Hur man använder:

Beroende på symtomen, ta två eller tre doser av 2 kapslar (4 6 per dag), med måltider. Eftersom förbättring av gemensamma och senskador är långsam, det rekommenderas att ta Artrocare under minst 8 12 veckor. Vid förtäring kontinuerligt, kan du vara en månad efter att ha tagit det i tre raka månader sedan dess effekt är fortfarande en månad längre i gemensamma och senor vävnader.

Näringsinformation

Ingredienser Mängd per daglig dos (4 kapslar)% RDA

Glukosamin sulfat 500 mg *

Metylsulfonylmetan (MSM) 500 mg *

Kondroitinsulfat 400 mg *

Organokisel 60 mg *

Curcumin 95 mg *

Hyaluronsyra 40 mg *

Svartpepparextrakt (Bioperine) 6 mg *

Vitamin C 80 mg *

Vitamin E 12 mg 100

* Ingen etablerad RDA


Upptäck det breda urvalet av cyklingprodukter från Infisport som vi har i lager och till bästa pris. På bikeinn, din cyklingbutik online, som låter dig handla de bästa produkterna Infisport Artrocare Cap 60 Units från ditt hem med garantin att vi skickar varan inom 24-48 timmar.

Funktioner Infisport Artrocare Cap 60 Units

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga