Infisport Bcaa Leucina+ Cap 535 mg

Infisport Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Infisport

$ 15.95

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Infisport Bcaa Leucina+ Cap 535 mg

close

Infisport Bcaa Leucina+ Cap 535 mg

Infisport Bcaa Leucina+ Cap 535 mg

Produktbeskrivning

INFISPORT BCAAs
GLUTENFRI
INFISPORT BCAA Leucin +. Ny formulering !!
Kosttillskott baserat på gratis grenade aminosyran (och L-formad)
BESTÄNDIGHET MOT CENTRAL muskeltrötthet
Snabb återhämtning
INFISPORT BCAAs Leucin + innehåller tre grenade aminosyrorna L Leucin, L isoleucin och L valin i ett rent tillstånd, som hör till de så kallade essentiella aminosyror. De är inte syntetiseras av människokroppen och därför bör vi äter det varje dag med vår mat. I sport med lång varaktighet och även i situationer där man arbetar med stor intensitet på specifika muskler, som i styrkesporter och bodybuilding, muskelglykogenlager gå ner, och med försvinna. I dessa situationer börjar kroppen med hjälp av muskelprotein, främst grenade aminosyror (speciellt leucin) för att omvandla den till energi. När detta inträffar, leder bristen på dessa grenade aminosyror en ökning med så kallad central trötthet, liksom ökad tid muskel återhämtning och därmed en minskning i prestanda av idrottare vid nästa tävling eller träning. De kemiskt rena grenade aminosyror från INFISPORT är idealiska eftersom de förhindra skador, fördröja uppkomsten av centrala trötthet och förkorta muskeln återhämtningstiden efter en intensiv eller långvarig insats. Därför är det i stor utsträckning används av professionella idrottare att upprätthålla en kontinuerlig utbildning och hög prestanda under hela säsongen. Med 3 4 kapslar eller en pulver mått på INFISPORT BCAAs Leucin + 15 30 ......
INFISPORT (Institute of Sport fysiologi), baserat på dess egen forskning om tusentals idrottare, har gjort det så andel av dessa aminosyror är mer effektivt för att fördröja uppkomsten av så kallad central trötthet, medan samtidigt få en snabb muskel återhämtning. Därför har det ändrat formuleringen ovan, anpassa till följd av sina egna undersökningar, där det har visat förekomsten av L leucin med anabola processer muskelproteinsyntes.
Tillsatsen av vitamin B6 underlättar den metaboliska utnyttjandet av produkten.
INFISPORT BCAA kommer i följande format:
Kartonger innehållande 100 kapslar av 535 mg vardera
Burkar innehållande 200 g pulver
Datablad:
I långvariga sport, lnfisport BCAA Leucin + bidrar till att fördröja uppkomsten av trötthet, samt att användas som energikälla, för att därigenom förhindra nedbrytning av sina egna muskelproteiner och därmed förkorta muskler återhämtningstid.
Ingredienser:
L Leucin, L valin, L isoleucin, hjälpämne belastning: maltodextriner (kapslar) Smörjmedel: magnesiumstearat (kapslar), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6).
Hur man använder:
Ta 3 4 kapslar eller en uppmätt sked i början av träning eller tävling (eller måltider på dagar då det inte finns någon utbildning). För maximal effekt, rekommenderas att fortsätta intag under träning, upprepa dessa doser var 45 60 minuter. Upprepa samma i slutet av sessionen. Om du använder pulverform, placera produkten direkt i munnen och använda vatten eller juice för att underlätta att svälja och förbättra smaken.

Infisport Bcaa Leucina+ Cap 535 mg har den officiella Infisport tillverkargarantin. Som en officiell Infisportåterförsäljare, är alla våra cyklingvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På bikeinn, är vi dedikerade till att välja Nutritionprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Dryckvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Infisport - Nutrition - Dryck

. Nutrition

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på: