up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kask

Kask Hjälm Protone WG11

plus
 • 360Kask Hjälm Protone WG11
 • Play videoKask Hjälm Protone WG11
 • Kask Hjälm Protone WG11

Kask Hjälm Protone WG11

Produktbeskrivning Kask Hjälm Protone WG11

Protonen väger bara 215 g och använder en 3D-torr stoppning med en flerskiktsöppen cellkonstruktionsprocess för att ge en mer bekväm körning.

Den har avtagbar och tvättbar inre stoppning, tillverkad av CoolMax-tyger och dess inre stoppningstyg har behandlats med Sanitized antimikrobiell process.

KASK har också fortsatt att använda sin Multi In Molding Technology för att skapa ett polykarbonatskydd för toppen, basringen och baksidan av hjälmskalet.

Detta förenas med den inre polystyrenkåpan via KASKs In Molding Technology för att förbättra skalens stötdämpning.

Den förstärkta ramen minskar ytterligare risken för att en chock bryter skalet.

Specifikationer: Vikt: 215 g (M-storlek) Standarder: EN 1078, 1203, 2063 Teknik: Eco-läderhakklippa: Hakskydd med eco-läderhak. Den anallergiska och tvättbara hönsnäckan är extremt bekväm och hjälper till att undvika hudirritation.

Torr padding 3D: Den tredimensionella 3D DRY padding använder en öppningscellsprocess med flera lager: högteknologi för bästa komfort och prestanda.

Coolmax-fiber: Avtagbar och tvättbar innerbeläggning i Coolmax-material Inre ram: Den innovativa inre förstärkningsramen erbjuder en gr.

eater mekanisk styrka och bättre kompakthet.

Vid chock förhindrar det att hjälmen bryts i många delar, vilket gör att gr.

ätarsäkerhet för varje ryttare.

Vid gjutning: Den innovativa inom gjutningstekniken, som förenar den inre polystyrenlocket till den yttre polykarbonatet, garanterar en bättre stötdämpning.

MIT: MIT Technology, applicerad på alla KASK cykelhjälmar, garanterar en högre säkerhet och ett komplett skydd tack vare polykarbonatskiktet som täcker skalet på toppen, på basringen och på baksidan.

Octo passform: Rubberised Micro Dial justerare ger förbättrad fingergr.

ip.

Flytande vaggkontaktpunkter kombinerar interna gelkuddar för optimal komfort.

Dessa stöd är utformade för att svänga fritt till 180 så att de passar perfekt på alla formade huvud.

Vaggans skelettfästen har designats och förfinats för att ge bästa passform och stöd samtidigt som de är så lätta som möjligt.

Sanitetsbehandlat tyg: Inre vaddstyg behandlat med antibakteriell och antimikrobiell saniterad process.

Luftkontroll: Otroligt aerodynamiskt och topppresterande skal, testat i vindtunneln och kan ge en riktigt imponerande CX-hastighet.

Varje position huvudet kommer att anta att luftflödet kommer att vara perfekt i linje med hjälmen.

Hög synlighet: Klistermärken med hög synlighet för maximal säkerhet även under dåliga siktförhållanden.
EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Kask Hjälm Protone WG11 är den perfekta produkten för att nå dina cyklingmål. Komplettera din order med andra relaterade Hjälmarprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Kroppsskyddprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på bikeinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Kask som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Kask Hjälm Protone WG11

Färg
Rekommenderad Användning
Ålder
hjälm skydd

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Recension

-

Det är fantastiskt att få min beställning före leveransen given dag. Beställningen matchar mina förväntningar Tack för den unika tjänsten

Hjälmar

-

Har dina Kask hjälmar levereras med den australiensiska standarden klistermärke

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up