`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Kask

Kask Utopia

 • Kask Utopia
 • Kask Utopia
 • Kask Utopia

Kask Utopia

Produktbeskrivning Kask Utopia

FUNKTIONER:

AERO CONTROL

Otroligt aerodynamiskt och toppskaligt skal, testat i vindtunneln och kan ge en riktigt imponerande CX-hastighet. Vilken position huvudet kommer att anta utflödet av luften kommer att vara helt i linje med hjälmen.

HyVent

Struktur och design av skalet implementerar luftflödet och bryter upp den utbytbara värmen.

HÖG ÖVERBARHET

Eftersom den inre polstringsfibrerna påskyndar förångningsprocessen, sänker fuktighetens bildning på huden och håller temperaturen konstant.

ANTI BACTERIAL

Eftersom den inre polstringsfibern respekterar huden och skyddar den mot bakterier och föroreningar. Eliminera risken för irritationsallergier.

ANTI STATISK

På grund av dess konduktivitet absorberar och absorberar den inre polstringsfibern elektriska laddningar som ackumuleras från omgivningen eller under fysisk träning.

3D DRY PADDING Den tredimensionella 3D DRY padding använder en multi-layer öppen cell konstruktion precoess: högteknologi för bästa komfort och prestanda.

OCTO FIT

Gummierad Micro DIAL-justerare ger förbättrat fingergrepp. Flytande vagga kontaktpunkter kombinerar interna gelpadsar för optimal komfort. Dessa stöd är utformade för att oscillera fritt genom 180º vilket ger en perfekt passform på alla formade huvud. Skelettfästena i vaggan har utformats och förfinats för att ge bästa passform och stöd samtidigt som de är så lätta som möjligt.

ECO LEATHER CHINSTRAP

Chin pas med ekologisk läder chinstrap Den anallergiska och tvättbara chinstrap är extremt bekväm och hjälper till att undvika hudirritation.

MIT

MIT-tekniken, som tillämpas på alla KASK-cykelhjälmar, garanterar högre säkerhet och ett fullständigt skydd tack vare polykarbonatskiktet som täcker skalet på toppen, på basringen och på baksidan.

IN MOLDING

Den innovativa "in-molding" -tekniken förenar det inre polystyrenkåpan till det yttre.


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Gillar du Kask Utopia? Kom in i vår cyklingsektion och upptäck en stor variation av Kroppsskyddprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att cyklingprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Kroppsskydd är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner Kask Utopia

Kön
Ålder
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (20)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Kask utopi

-

Stor hjälm. Lättviktig. Snabbt skepp.

Kask utopi

-

Bästa hjälm

Kask utopi

-

Stor hjälm

Kaskutopia

-

Mottagna varor ... utmärkt

Hjälm kask utopi

-

Utmärkt förvärv av flyghjälm, superlätt och med god ventilation. Som alltid ingenting att påpeka om inköps- och leveranseffektivitet.

Passande

-

Stor hjälm för både design och passform.

Stor hjälm

-

Första gången du köper den är riktigt bra och passar att bära. Men på grund av viruset var sändningsdatumet lite längre.

Kask utopia

-

Supernöjd. Mycket trevlig och lätt hjälm. Jag rekommenderar det till alla. Leverans lite lång men det måste sägas att jag bor i Quebec, det är säkert att jag kommer att rekommendera på Bikeinn

Super aerodynamisk hjälm

-

En 5-stjärnig Super lättviktshjälm. Ventilerad, andningsbar och bekväm. Ser ut som en Bugatti superbiltyp. Jag kommer att rekommendera denna hjälm 100%

Kask utopia

-

Bra passform och bekväm, snygg och cool snygg, rekommenderas starkt

Rekommenderad

-

Utmärkt ventilation för en flyghjälm. Jag beställde detta från USA och det kom inom den förväntade tidsramen.

Utopia hjälm

-

En fantastisk hjälm. Det här är mitt tredje företag. En bra match. Snabb leverans. rekommendera

Superhjälm

-

Detta är en väldigt cool hjälm, jag är glad att jag fick den. Kom utan skador och repor.

Passar för asiater

-

Stor hjälm för både design och passform. Färgen är också mycket vacker.

Kask utopi

-

Det här är verkligen en stor hjälm. Mycket bekväm och ser bra ut. Jag behöver dock nämna BikeInn. De var de enda som jag kunde hitta som sålde den till ett bra pris i matt svart. Jag var lite nervös med att beställa något från Europa, eftersom jag bor i USA. Det fungerade bra men! Den sändes mycket snabbt och jag fick den på en rimlig tid. Jag lägger definitivt BikeInn till listan över webbplatser jag besöker och handlar igenom för framtida inköp.

Kask utopi

-

Det här är en fantastisk ser hjälm som sticker ut. Ser snäll ut som en Lamborghini med öppningarna, den enda nackdelen är att hjälmen tog lite lång tid att komma fram och var inte i den förväntade tidsramen. Som sagt jag bor i Nya Zeeland så det var att vänta. Polstret och vikten är minimal och hjälmen sitter bekvämt på mitt huvud, liksom att luften är bra och den här hjälmen är allt jag väntade och mer, Tack BikeINN

Fantastisk passform!

-

Detta är min fjärde Kask hjälm och kanske min nya favorit. Perfekt för våren ridning som det är mindre ventilerade. Perfekt passform ut ur lådan, stängningssystemet är super lätt att installera. Jag behövde inte göra några justeringar av hakremmen som om Kask ny passade mig perfekt.

Kask utopihjälm

-

Älska den här hjälmen. Bekväm och lätt justerbar hakrem. Snygg, smidig och bra luftflöde.

Kask utopi

-

Väntade länge på denna hjälm. Jag har Kask Infinity och Protone, båda enastående hjälmar. Men jag är helt imponerad av The Kask Utopia. extremt bekväm ut ur lådan, fantastiska utseende. Mycket recommmend! Bikeinn, den enda platsen att ha Matt Black i storlek stor och snabb leverans! Grymt bra!

Hjälm

-

En stor hjälm

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Liknande produkter

Visa alla produkter

Stänga