`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Lazer

Lazer Z1

 • Lazer Z1

Lazer Z1

Produktbeskrivning Lazer Z1

Genesis Lifebeam hjälm är byggd på en grund av den beprövade Lazer Genesis hjälmen. Det är hjälmen för cyklister som vill övervaka och förbättra hjärtfrekvensen för att förbättra deras prestanda.


Funktioner:

fördelar:
Baby unisize
360 ° reflektion


Specifikationer:

Fit System: Rollsys retention system
Konstruktion: I mögel (6 delar)
Ventilation: 19 ventiler
Vikt: 280 g (M)
Certifiering: CE CPSC AS


Teknologi:

Rollsys:

Det främsta målet med att bära hjälm är att undvika att bli skadad. Montering av hjälm är därför mycket viktigt och är avgörande för säkerhet och komfort. Eftersom Lazer alltid letar efter innovation, utvecklade vi det mest avancerade monteringssystemet för att optimera komforten och passformen. Lazer Rollsys-systemet är fött

Hur fungerar det?:

Jämfört med standardpassningssystemen är Lazer Rollsys-systemet en helt integrerad mekanism som omger huvudet helt. Genom att vrida ett slätt tumhjul (beläget ovanpå hjälmen snarare än på hjälmens baksida) tillåter Rollsys-systemet en exakt och progressiv justering av perifera storlekar. Hjälmens passning kommer symmetriskt att dras åt utan tryckpunkter på huvudet.

Rollsys-systemet erbjuder en innovativ användning med en hand och är lätt att hantera även under ridning. Genom att ta bort fasthållningssystemet på baksidan är Rollsys-systemet också den perfekta lösningen för personer med en hästsvans.
Rulla in i framtiden

Från det ögonblick som Rollsys-systemet introducerades på marknaden fick det omedelbart belöning för sin design och innovation. Testningen av tusentals ryttare bevisade dess effektivitet och hållbarhet. Med andra ord ... gott om skäl att integrera Rollsys-systemet i varje nyutvecklad hjälm.

Coolmax:
Coolmax är en högteknologisk stoppningslösning som får fukt att försvinna, torkar snabbt och är andningsbar. Svettning är en av kroppens naturliga mekanismer för att hålla sig sval och med Coolmax blir det inte irriterande. Coolmax-tyg, som är utvecklat med specialteknik för att få fukt och förbättra torkningen, hjälper dig att hålla dig torr och energisk exakt vad du behöver för att känna dig bekväm, inte bara under dagen utan också genom dina tuffaste träningspass.

Coolmax-tyget används i vår hjälmfyllning för att ge dig en fräsch och bekväm känsla under hela resan.

Justerbar huvudkorg:
Den justerbara huvudkorgen gör att den bakre delen av rollsys-systemet (som greppar på baksidan av huvudet) kan röra sig upp och ner beroende på förarens föredrag. På detta sätt kan Rollsys-systemet justeras ännu mer för individuella behov av ryttare och kan skapa ännu mer komfort.

Valfri Aeroshell:
Aero Shell är ett plasthölje, designat för att passa perfekt över specifika modeller av Lazer-hjälmar. Aero Shell fästs på plats och skyddar ryttarnas huvud från vind och regn medan det fortfarande möjliggör en viss luftrörelse under hjälmens framsida och ut de bakre ventilationsöppningarna. Aero Shell är unik genom att den lätt tas bort från hjälmen när körförhållandena är sådana att ytterligare ventilering önskas.

Koppla på den när regnet häller ner och dra av det när solen börjar skina. Aeroshell är det perfekta verktyget för alla möjliga förhållanden.

Alternativt ger Aeroshell en betydande ökning av aerodynamisk prestanda när den är installerad på hjälmen. Genom att stänga av ventilationshålen reduceras mängden aerodynamisk draghjälm kraftigt, vilket resulterar i en snabbare körning.

Färgade remmar:
Färgen på remmarna har anpassats till hjälmfärgen.

RBS:
Rigidity Brace-systemet är en förstärkning för en överlägsen hjälmmotstånd mot flera stötar. Det här systemet kan jämföras med en valsbur i en racerbil. I händelse av en krasch kommer detta att hålla de knäckta EPS-bitarna ihop så att hjälmen fortfarande erbjuder någon form av skydd. Detta system garanterar inte hjälmens effektivitet efter en krasch, varje hjälm måste inspekteras noggrant efter en krasch och i händelser eller sprickor bör den bytas ut.

Valfritt insektsnät:
Insektsmesh-stoppningen ersätter den ursprungliga hjälmfodringen och täcker ventilationshålen så att insekter inte når ditt huvud. Således håller insekter ur hjälmen för en stressfri tur.

Bakgrundsbelysning:
Denna LED-lampa levereras som standard på vissa modeller men är ett alternativ för nästan alla hjälmar utrustade med Rollsys-systemet. Byt helt enkelt ut Rollsys-locket med den uppdaterade versionen och lägg LED-lampan i Rollsys tumhjul. LED-lampan ger ökad sikt och därför ökad säkerhet.


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Lazer Z1 är perfekt för att komplettera din cyklingutrustning. I vår onlinebutik bikeinn, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på bikeinn, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online cyklingbutik hitta andra cyklingprodukter som kompletterar Lazer Z1.

Funktioner Lazer Z1

Kön
Ålder
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Lazer z1 hjälm

-

Utmärkt hjälm, väldigt lätt och bekväm, jag älskar hur den spänner runt hela huvudet och inte bara på baksidan som de flesta andra hjälmar

Bra

-

Superhjälm, lätt att placera och är tillräckligt lätt för en hjälm med mips. 262 g i storlek m. Inga tryckpunkter på huvudet och därför mycket bekväma.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Liknande produkter

Visa alla produkter

Stänga